Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Аз бях купила ампулата с пептиди, за свиване на пори, но не виждам ефект, изсуши ми кожата която по принцип е смесена и като цяло друг ефект не усетих. Със зор я мажа, за да я хвърля най-накрая.

# 316
  • София
Мда, и аз така подозирам.
П.П. И не успях да се сдържа - взех си 55. Нямаха тестери, та гледах суочове онлайн.
Може ли да споделите отзиви за номер 55, защото много го харесах от снимки и видеа, които гледах. Най-вече ме интересува как се държи върху по-сухи устни и лесно ли се нанася. По принцип не харесвам течни матови червила, но това ми грабна интереса.
Ще пиша. Само да добия повече впечатления Simple Smile

# 317
  • Варна
И тук да питам има ли доволни от този крем?

# 318
Еххх, изпуснах лайфа, а в без 15 се бях настройла. Както и да е, тъкмо ще спестя някой лев и няма да купя нищо.

# 319
Проспах го за пореден път тоя лайф! Laughing Спестих едни пари.

# 320
В Лили също има хубави намаления. Там маските на Missha са по 1,99 и излизат по-изгодно от тези от в ДМ, купени с талон. Някои от продуктите на Skin1004 също са с по-добри цени. Очаквам добри намаления по случай 8-ми март в сайтовете за корейска козметика, така че талоните може и да не влязат в употреба.

# 321
  • София
И маските на Пептароник са намалени в Лилито. В Дъглас са още по- евтини. Не помня от кога не съм купувала шийт маска на редовна цена.

# 322
Влязох в приложението и ми излезе някаква игра със стреч карти. Спечелих 15% на продукти за коса Балеа Профи.

# 323
Аз получих 20% на Trend It Up

# 324
Аз получих 20% на Trend It Up

И на мен ми се падна вчера. Днес Wet N Wild.
Balea Professional щеше да ми бъде по-полезен. Надявам се да ми се падне някой следващ ден.

# 325
  • Пловдив
Има нови талони в приложението на dm. Някои от тях също ще използвам.

# 326
20% на Parsa ми се паднаха днес.

# 327
20% на Parsa ми се паднаха днес.

На мен на 4 март. Струва ми се, че имат набор от талони и на всеки ще се паднат всички. Grinning

# 328
За втори път ми се пада талон за крема на Нивеа 🙄
Имам и на wet n wild, харесвам им бронзиращите пудри та може и за това да го използвам.

# 329
Здравейте! Лили имат ли мобилно приложение? Не откривам такова на български език.

Общи условия

Активация на акаунт