Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Този балсам на Catrice е топ. Имам го в същия цвят и е на привършване. Днес дори мислех да си го взема,но имаше налични само два цвята,а не този.

# 376
Имам го този балсам, много е приятен, но не е хидратиращ в достатъчна степен за мен, просто е мазничък.
Онова Теди нещо си на Мейбълин си изсушава. Вчера бях с него, днес имам нужда от допълнително овлажняване на устните.
Това е много добро, но вече ви го похвалих. Ето за него не мога да кажа нищо отрицателно - дава отлична хидратация, много е приятно и е разкошен цвят! Има и плъмпинг ефект, но не е мигновен, въпреки че има нещо лютичко, но след час се забелязва.
https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-paradise-plump-ambit … de-macaron-546431

# 377
  • Бургас
Този балсам на Catrice е топ. Имам го в същия цвят и е на привършване. Днес дори мислех да си го взема,но имаше налични само два цвята,а не този.
Ама наистина е топ.
Не знам, за мен е хидратиращ,  то различните устни естествено имат нужда от различна грижа, за моите е супер.
DiaMia, кой е достатъчно хидратиращ да пробвам след като го измажа това?
С лютичкото не ми е приятно, имам един гланц на Есенс, хем не е от най-лютите и рядко го ползвам. Може би лятото за охлаждане ще го поизразходя.
Малко не е икономичен на Катрис, този ми е втора опаковка, но пък си е както казах, бюджетен.

# 378
Ами имам два такива хидратиращи без люто, ама са небюджетни. 😊 Ако те интересуват и такива, ще кажа кои са.

# 379
  • Бургас
Ами имам два такива хидратиращи без люто, ама са небюджетни. 😊 Ако те интересуват и такива, ще кажа кои са.
Добре, няма проблем, да си имам и за по-нататък идеи...

Награбих 3 шампоана и две маски на Балеа, маските си миришат чудесно, тази с олио прилича на любимата ми на Сайъс, ще видим като ги ползвам, може да ми допаднат. Откакто смениха формулата на Пантен съм много нещастна и си търся някакви шампоани за честа употреба.

# 380
Втори път ми се пада талон за нивеа софт ...

# 381
  • София
На мен 2 пъти Wet n Wild

Ако някой има повече от един за Trend it Up, моля да ми пише, да си разменим. Simple Smile

# 382
При мен всеки ден са различни.Днес-25% на Cocosolis.Те май бяха автобронзанти.

# 383
И аз подарявам Wet n Wild ,имам 3 талона. Подарявам и този на Нивея.
Подарявам Cocosolis и Nyx.

# 384
  • София
Свободни талони DM:
Два талона Wet n Wild, -20%,

20% и на тези Parsa,Missha,Purederm,Skin1004
Nivea отстъпка от 5 лв. при сметка от минимум 25 лв.
грим продукти NYX-15%
Дамски парфюмни продукти-15%
Грим продукти Loreal-15%

# 385
Дразня се от дм значи.. Не може да им се вярва за наличностите. Исках определен парфюм, падна ми се и талон за намаление на парфюми. Гледам пише в конкретния магазин три броя има. Отивам, а то един брой. Не че аз съм искала повече от един да взема, ама това е несериозно. Пише едно, а излиза друго. Добре че мирисах парфюма в лилито, защото нямаше и тестер, а пък същия в Лили го нямаше. Разбира се взех парфюма си. След час от покупката влизам в приложението и гледам все още дават три налични бройки.. а аз взех последната...Та казвам го, за да не разчитате много много какво пише за наличност на даден продукт. Та така.
Да се похваля , че ми се падна и Лореал и дм професионал. Все такива, които исках и ми трябваха

# 386
Може да са в склада им и да ги извадят утре като зареждат.В последно време поръчвам преди да отида,да си го търсят те.Аз все нещо не намирам.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:08 от Maya Zhelyazkova

# 387
Нямам DM наблизо и скоро няма да пазарЯ Joy
Подарявам всички талони, които имам, а те са :

# 388
  • Бургас
Как точно се подаряват?
Че и аз имам някакви, които няма да ползвам.

# 389
  • София
Да, и мен ме интересува какъв е процесът и дали може единични.

Общи условия

Активация на акаунт