Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 060
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Слънцезащити за под фдт имам 5 сигурно и си ги харесвам, включително флуида на Ла Рош, ама лятото ми се ще да мине с едно покритие, което хем да изравни тена, хем да е защита.

# 496
  • София
Сигурно си писала, но кои са останалите?

Аз съм с много суха кожа, но същевременно мразя да имам много продукти по лицето и с триста зора намерих тези двата.
Едно време пробвах един на Юсерин. Леле, такава плътна консистенция, чувствах се като балсамирана.

# 497
Има един изключително лек флуид на Vichy с spf 50. Повечето жени не го харесват, защото е воднявест, но това е от малкото продукти с фактор, които не ми тежат и не ми дразнят очите. Без проблем слагам грим отгоре.

# 498
# 499
  • Deutschland
При нас ще пуснат нова серия на Тезори. Във Фрагрантика не я откривам, любопитна съм чий аромат имитира.

# 500
Фрау, според мен ще е нещо тип Сакура - вишневи/черешови цветове.

# 501
  • София
Ехеее, благодарности, Диа. Може да прегледам някои от любопитство. Винаги съм отворена за незабележима слънцезащита, много я мразя като продукт като цяло, но няма как.

Надявам се Тезори да пуснат душ пяна като на Rituals и Дъглас. Grinning

# 502
  • Deutschland
Димяни, тук ли си? Намират се все още по някоя бройка от тези балсами

# 503
  • София
Фрау С, в ДМ или Росман? Ти къде живееш в Германия? Дала съм на майка задача през седмицата да пообиколи, но до нея най- близо е Росман та чака брат ми да я закара по централно в Берлин.

# 504
  • Deutschland
В ДМ ги видях. Аз живея в Манхайм, много съм далеч от Берлин.

# 505
Бихте ли препоръчали сух шампоан, който не оставя бяло? 😩

# 506
Ползвам много рядко сух шампоан, но все пак имам наличен вкъщи и той е

Този е за брюнетки, аз съм такава естествена. Не оставя бяло, даже е леко оцветен и ако не се разнесе добре се вижда лек кестеняв цвят в корена. Както казах, ползвам го рядко, но върши работа, когато трябва. Всички други, които съм ползвала са ми оставяли бял филм.

# 507
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм доволна от този:
Скрит текст:

В първия момент след пръскане побелява, но като разтъркаш с пръсти бялото изчезва и ефектът е отличен.

# 508
  • София
Коя потребителка ме пита за блестящите сенки на Llums, които ги нямаше в нейния град? Заредили са ги пак.
Да ми пише, ако иска.

# 509
Здравейте, дали има вероятност да пуснат безплатна доставка от Лили до края на месеца? Преди ми е правило впечатление, че пускаха поне веднъж в месеца.

Общи условия

Активация на акаунт