АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 179
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не-не, Рибарят от откриването и спасяването на Дончо е плътно до него. Пази го, покрива му гърба, изпълнява всякакви специфични поръчки. Убедена съм, че не е човек на Чичото, но определено има нещо общо я с разузнаване, я с нещо полицейско. Твърде е добър не само в дегизирането.
И на мен ми е много интересен сериалът. А и Шики прави страхотна роля. Heart Eyes
Мисля на последния излъчен епизод рейтингът е 11.7%, но ако може някой да го провери, ще съм благодарна.

Щели да правят/пускат сезон 3 на "В главата на Юми".

Довечера ще съм на картофи. Wink Joy

# 346
  • Русе
Не-не, Рибарят от откриването и спасяването на Дончо е плътно до него. Пази го, покрива му гърба, изпълнява всякакви специфични поръчки. Убедена съм, че не е човек на Чичото, но определено има нещо общо я с разузнаване, я с нещо полицейско. Твърде е добър не само в дегизирането.
..........................
Довечера ще съм на картофи. Wink Joy
Точно това имах предвид под "контингента на Чичото" - човек от тези структури. То и аз мога да срещна подобен човек, но едно червило като хората не мога да си сложа...За грим не говоря! Joy
"Картофа" така го зарязах още на 1 епизод...май му е време да го подхвана. Rolling Eyes

# 347
  • пак на Рив Гош
Мисля на последния излъчен епизод рейтингът е 11.7%, но ако може някой да го провери, ще съм благодарна.

Щели да правят/пускат сезон 3 на "В главата на Юми".
Профи, 11.7% е рейтингът на епизод 11, епизод 12 има рейтинг от 12.7%
https://mydramalist.com/article/the-art-of-negotiation-viewershi … -school-concludes

Аз харесах донякъде първия сезон на Юми-то (бях фен най-вече на клетките), ама втория го зарязах май след втория епизод. Третия сезон няма и да го започна.

# 348

Отбелязват в мрежите третата годишнина от сватбата на БинДжин. Харесвам ги Heart

# 349
Благодаря Роце Hug
Хубава двойка са Бинчови, Марги. Hug

Снощи не ми провървя с Картофения, а уж рано го почнах, че да се прехвърля после на Пазителя на съкровищата по БТв Стори. То и с Пазителя не ми провървя Joy. Предполагам е от смяната на часовника в комбинация с изтощението от боледуването. Включително се успах тази сутрин и няма да имам време да прегледам информационните сайтове. Здраве да е!

# 350
  • Варненска клюкарка
Да са живи и здрави Бинчови. А, точно 3 месеца след сватбата са съобщили и благата вест.
Профче, аз бих ти предложила да видиш сериала им, мисля че много ще ти хареса

В синия текст са част от опитите да замесят в скандзала хубавия Ча. Реално той няма никакъв досег с КСР, освен че тя в началото на кариерата си е била във Фантажио, агенцията  в която са и Астро. Тръгнаха от там че само бил изпратил венец, а не ходил на траурната церемония (като стотици други които дори и венец не са изпратили, но тях никой не ги закача) Всички астровци били там, само той не. Изревал си бил очите за МунБин, но нищо не казал за СеРон - удобно забравят да се сетят че двамата са расли заедно и тоъ е най близкия му приятел. Не им беше и достатъчно че нормалните  писаха че по  време на церемонията за КСР е бил на снимки извън Сеул, а това е свързано с продуценти, пари и предварително запазени дати по график. Погнаха Ча че трябва да уволни и мениджъра си, по долу в синия текст ще видите.... Странно защо не се насочват към други чийто мениджър е отново същия човек, а към  Ча.
Изключително агресивни мнения видях срещу него, от типа правел се на домошар, но иначе обичал нощния живот (ами и възрастта му и работата му като на един куп айдъли предполагат да го обича, но явно е голям грях) общо взето предположения за характера му без едно едничко доказателство.
На следваща траурна церемония, дано не е скоро имам чувството че ще трябва роднините  да я проведат на някой национален стадион, защото при така развихрилата се ситуация стотици селебрита познават непознават покойника всички  ще са там....
Как не осъзнават че соченето с пръст е насочено към грешните хора!

Нетизените активно обсъждат последните изявления на Hoverlab, в които се твърди, че Cha Eun Woo от ASTRO и неговият мениджър са се занимавали с Dispatch в контекста на ситуацията с вече починалата актриса Kim Sae Rong.

В един от онлайн форумите нетизени обсъдиха видеото на изследователския институт Garosero, известен също като Hoverlab или Gaseyeon. В него водещият обвини мениджъра на Cha Eun Woo, който работи в агенция Fantagio и според слуховете е свързан по някакъв начин с обкръжението на Kim Soo Hyun, че е подвел семейството на Kim Se Rong. Както се твърди, мениджърът обеща да им помогне с медийна подкрепа чрез „добри публикации“, но вместо това се позова на Dispatch.
Според Hoverlab мениджърът е действал като „посредник между Kim Soo Hyun и Dispatch“, като е предоставил на компанията информация за Kim Sae Rong. Те дори предупредиха, че мениджърът ще „отиде по дяволите“ за подобно поведение.

Във видеото Hoverlab казва: "Ще кажа това, което пазя за себе си от дълго време. Cha Eun Woo, трябва да се срамуваш от себе си. […] Не трябва да се държиш така. Ти също ще бъдеш наказан. Ще кажеш ли, че това беше мениджърът, а не ти? Тогава защо не дойде на погребението? Добре ли е просто да изпратиш венец? Кара ще те настигне."

Тогава Cha Eun Woo беше призован незабавно да уволни мениджъра, за да се избегнат допълнителни проблеми.

Потребителите на социалните медии бяха разделени на два лагера: някои видяха Ча Юн У в различна светлина, докато други се изправиха, за да го защитят. Някои също така посочиха, че мениджърът не само управлява Cha Eun Woo, но също така работи с други художници на Fantagio, така че критикуването му като сам човек би било несправедливо.

За Звездьовата пресконференцията  по нататък че и без това стана дълго....

Новите заглавия за месец април

„Седмица преди да умра“
Дата на издаване: 3 април
Брой епизоди: 6
В ролите: Kim Min Ha, Gong Myung

Базирана на едноименния роман, драмата „Седмица преди да умра“ направи премиера на Международния филмов фестивал в Пусан миналата година. Разказва историята на 24-годишната Хи Уанг (Ким Мин Ха), която се е изолирала от обществото, загубила желание за живот. Седмица преди смъртта си като мрачната жътварка, тя е посетена от Рам У (Гон Мьонг), неин приятел и първа любов.

"Карма".
Дата на издаване: 4 април
Брой епизоди: 6
В ролите: Park Hae Soo, Shin Min Ah, Lee Hee Joon, Kim Sung Gyun, Lee Kwang Soo, Gong Seung Young

Базиран на уеб филм, криминалният трилър „Карма“ разказва историята на шестима души, замесени в насилствена връзка, от която не могат да излязат, дори и да искат. Свидетел (Park Hae Soo), д-р Joo Young (Shin Min Ah), длъжник (Lee Hee Joon), безработен Gil Ryeong (Kim Sung Gyun), мъж с очила (Lee Kwang Soo) и неговата приятелка Yoo Joon (Gon Seung Young) са преследвани от поредица от нещастия поради изборите, които са направили в тъмното минало.

„Бъни и нейните момчета“
Дата на издаване: 4 април
Брой епизоди: 12
В ролите: No Jong Yi, Lee Chae Min, Cho Jun Young, Kim Hyun Jin, Hong Min Gi

Базирана на популярния уеб филм, романтичната комедия Бъни и нейните момчета разказва историята на ученик Бан Хи Джин (Но Юнг И), който носи прякора „Бъни“. След като първата й връзка завърши с катастрофа, Бан Хи Джин неочаквано се озовава незабавно обвързана с няколко красиви момчета, показващи признаци на внимание. Класическото клише на корейските романтични комедии „Кого ще избере?“ може да изглежда твърде познато, но може би в тази дорама ще намерите нещо, което ще ви накара да я изгледате до края.

„Животът на човек, който един ден ще стане мъдър“
Дата на издаване: 12 април
В ролите: Го Юн Джун, Шин Си А, Кан Ю Сок, Хан Йе Джи

След закъснения, причинени от стачката на медицинските работници миналата година, драмата Животът на един човек, който ще бъде мъдър един ден, най-накрая се подготвя за премиера. Като спин-оф на драмата Wise Hospital Life, The Life of a Man Who Will Be Wise One Day разказва реалистична история за болничния живот, растежа и трогателното приятелство на персонала на отделението по акушерство и гинекология. Главните герои ще бъдат първогодишни жители Oh Yi Yeon (Go Yoon Joon), Pyo Nam Kyung (Shin Si Ah), Om Jae Il (Kang Yoo Seok) и Kim Sa Bi (Han Ye Ji).

„Завръщане в двореца“
Дата на издаване: 18 април
Брой епизоди: 16
В ролите: Yook Sungjae от BTOB, Bona от WJSN, Kim Ji Hoon

Фентъзи историческата драма „Завръщане в двореца“ разказва историята на шаманка, която отказва да следва съдбата си, и злонамерено мистично създание имуга, което е обладало тялото на първата й любов, докато те се изправят срещу отмъстителен дух, който таи негодувание към кралското семейство. Yook Sungjae играе ролята на Yoon Gap, първата любов на жената шаман Yeo Ri (Bona) и инспектор в кралската библиотека, който става обладан от зъл imuga, известен като Kang Cheol Yi.

„По-красив от небето“
Дата на издаване: 19 април
В ролите: Kim Hye Ja, Song Seok Goo, Han Ji Min, Lee Joon Eun

Драмата „По-красива от рая“ разказва историята на Лий Хе Сук (Ким Хе Джа), 80-годишна жена, която се приземява на небето и се събира отново със съпруга си Го Нак Джун (Сонг Сеок Гу), който изглежда по същия начин, както на 30-те. Тази комедийна драма предизвиква интерес със свеж поглед върху отвъдния живот и неочаквано дуо в главните роли

“Денонощен фитнес”
Дата на излизане: 30 април
В ролите: Лий Джун Йънг, Юнг Юнджи

Романтичната комедия Around the Clock Gym разказва историята на страстен и решителен собственик на фитнес зала, който коренно променя живота на своите прекалено тревожни клиенти. Лий Джун Йънг играе ролята на До Хюн Джун, объркан от фитнеса бивш бодибилдър от световна класа, който неочаквано започва да управлява стара фитнес зала. Jung Eunji играе Лий Ми Ран, начинаещ във фитнеса, който се записва на фитнес с надеждата да оцелее след болезнена раздяла.

И по традиция да наблъскам всичко в едно мнение един Роун май на летището, ама защо е такъв смутен и къде му е охраната
https://www.youtube.com/shorts/y5NXc6rLYN4

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 11:26 от Беллора

# 351
  • пак на Рив Гош
Белл, Роуон е смутен, понеже не е очаквал журналистите да го посрещнат на летището, пък и бил качил килограми, на аджума Кроасанчето той Joy

Миналата седмица се опитаха да замесят и Чонг Хе Ин в историята със Звездю, хващат се вече за щяло и нещяло. Имам се за толерантен и широкоскроен скроен човек, но като чета някои от коментарите в мрежата, ми се иска да има задължителен тест за интелигетнтост за допускане до боравене с Интернет. Особено за клавиатурните воини, които сипят купища помия и агресия, удобно скрити зад екрана и псевдонима. Да не говорим за ордата на тези, които чели-недочели и разбрали-недоразбрали бързат да се изкажат първосигнално, защото имат мнение за всичко, но преди всичко имат мнение (както гласи френският израз).
Сутринта четох вчерашното изявление на Звездю (личи си, че не ми се работи Joy) - тук го има пълния текст
https://www.soompi.com/article/1733974wpp/kim-soo-hyun-holds-pre … ecent-allegations

За сериалите през април, едно уточнение, което може да е полезно за навързване на вагоните - "Животът на човек, който един ден ще стане мъдър" (Resident Playbook на английски) е спин-офф на Hospital Playlist (едно от заглавията на който е Wise Doctor's Life).
Излишно е да казвам, че ще го следя, както и поне 3 от другите Grinning.

# 352
  • пустинен пъпеш
И аз си харесах няколко заглавия от списъка за април,но кои от тях ще гледам,е друг въпрос.
Направо изпитвам омерзение от изсмуканите от пръстите клеветнически твърдения и обвинения към красавеца с дръзкото закачливо пламъче в очите Ча,особено от споменаването на МунБин и заканата за възмездие,което си е направо антихуманно.Явно има нещо като скрита грозна битка между агенциите и мениджърите,представящи актьори и айдъли, в която без угризения използват и имената на някои от актьорите .Всичките тия откачалки направо си плачат за сериозни мерки и санкции,че да им се отще да видят клавиатура.

# 353
  • Русе
Хайде и аз да налея малко бензинче в огъня!
Напълно споделям омерзението на Рудуду и мнението, че зад тези грозни  действия има нещо умишлено и целенасочено. То не бяха обвинения към мениджерите на звездите, то АйЮ, МунБин, ХеИн, Ча...За Звезди искат 5г. затвор и обвинение за педофилия. Не знам какво може да спре тази злоба!
Не казвам, че споменатите имена са на ангели, но всичко излиза извън нормалността!
Тази сутрин на мен ДорамаТв ми блокира и не можах да споделя новите сериали. Белл, благодаря ти за цялото инфо! Продължението на "Болничен плейлист" и аз го чакам и ще гледам! Simple Smile

# 354
Бел, аз май не познавам достатъчно добре вкуса на Профчето и не смея да ѝ предложа ЛПВТ. Заради аджумите и продължителността на епизодите най-вече, но иначе за мен е от сериалите, които оставят следа.

Тъкмо сме споменали ЛПВТ, да ви питам какво мислите за новата визия на Бини - изрусил се е Flushed

Скрит текст:

Оп, шегичка Joy

Но, за Пакито е истина. Среща с фенове в Япония -

# 355
  • Русе
Mарги, вързах се! Joy За Бини. Blush Пакито го видях, но аз всякак го харесвам.

# 356
Марги, права си за продължителността на епизодите. Но май не е само това. Още когато го гледахте и обсъждахте ЛПВТ, някак не го почувствах да ме влече достатъчно, че да го почна.

Белл, някъде но по-предна страница бях писала за безумството да опитват да въвличат и Ча в истерията около Звездолин. Още не съм гледала пресконференцията му, но по сайтовете още вчера четох отделни извадки. Напълно подкрепям Роцето, че трябва направо да се въведе задължителен тест за интелигентност за допускане до боравене с Интернет. Отдавна пиша, че в този казус се съшиват и измислят невероятни неща, и трябва да си напълно малоумен за да им се вържеш. Но ето, че там масово точно възприемат казаното за случило се, независимо от очеизбождащите разминавания с елементарната фактология.

# 357
  • Варненска клюкарка
Ох Марги, вързах се Joy Ми не ми харесва Шики като блондин, доста по-добре му стои веещата се черна коса в сериала, но кой ни пита нас. вероятно на следващата фен среща ще е с нормален цвят за нищко ги нямат тези коси Joy
Мисля че ще и хареса ЛПВТ, а и сериите стават дълги след 10та, за аджумите има мишка, но пък заради любовта и химията си струва да се види.

Я да сложа  челния сблъсък, малко са го окастрили в частта тя като му козирува, но пак са сладки
https://www.youtube.com/shorts/3v7W4iKqS4o

Роце, де да можеше теста за интелигнтност да е определящ за правото за писане в Интернет, глупостите рязко щяха да намалеят. Днес един от "хитовете" които чета са въпросите защо на пресконференцията Звездю пиел толкова много вода -  съвсем реално си отговаряха че за да образувал повече сълзи  Flushed Това е и основно питане в някаква електроронна система днес. Как пък на никого не му хрумна че на човека му пресъваше устата, кашляше и се налагаше да пие вода. За сълзите да, много бяха, но те корейците особено мъжете си реват за всичко - ако не беше плакал щяха да го погнат що не е плакал - общо взето действа правилото що си с шапка, що си без шапка, угодия няма. Много грозно впечатление правят и статиите озаглавени в стил КСХ... (нещо си)... заради когото се самоуби КСР.  Откога това е доказан факт не разбрах, при положение че междувременно от раздялата им при нея има и гаджета и дори съпруг насилник.
По коментарите и по внесената днес петиция за повишаване на възрастта за съгласие за водене на сксуален живмот разбирам, че дори и да е имал отношения с нея преди пълнолетието и, това не е наказуемо, ето защо властите не цъфнаха на прага му още в първите дни на скандла. Той казва че кореспондецията им в онази мрежа Какао ток е манипулирана и другата страна го призна, уж  го направили нарочно с цел да не скандализирали още повече обществото и да не предизвикали Зведю да си посегнел. Те ли нямаше да пуснат нещо ако имаха как да докажат отношения в по-ранната и възраст, как пък не. Проличава си нещо в общуването между двамата чак месец преди 18тата и година. Та семейството и дори се опитаха да извадят думи от контекста и да го изкарат че и приказв как заради не се е съблякал гол, а човекът започва с думите че пере. Изкараха го пъле перверзник че снимал витрина за бельо в Париж, нещо което в Корея може да няма, но по света на никого не прави впечатление, просто защото е под път и над път.  И това беше най "гнусното" което успяха да изкарат от чата им. Семейството и  наистина са манипулирали и чата им и записите, Звездю казва че най-вероятно след смъртта и. Другото от което са възмутени нетизените е з ащо не споменавал нито веднъж името и.... Дори аз вече не искам да го споменавам дето не ми е направила нищо, а на него вероятно му е черна. Пък  и мъжете са много първосигнални и дори да са  актьори, в една в реална ситуация сигурно не е лесно да прикриват чувствата си - когато имат романтичен интерес към някоя дама биха споменавали името и във всяко изречение за да го чуват пък дори изречено от собствената им уста, по същия начин по койтно не биха споменавали името  на някоя която не понасят. Не мога да го обвинявам че не иска ни да чува за нея, ни да я споменава по име. Въпросните снимки с които го е заплашвала миналата година, аз ги видях и тогава , защото следях Кралицата на сълзите в реално време, но тогава си помислих че е някаква ретроспекция на героите отпредстоящата серия нищо не разбрах от написаното, а и то така и повече не се появи. И тук е прав, щеше да е оромен скандал, ако  беше признал докато вървеше сериала. Тогава всички са на тръни да не излезе нещо и да провали работа за милиони долари, вярно е че не е бил само той, трябвало е да има предвид работата на останалите, продуцентите и всичко останало по веригата. но като го четох и той съжаляваче не е реагипрал по-навреме след като започна сегашния скандал. Аз също съм сигурна че ако беше го направил още първите дни,  потвърждавайки, давайки снимки, онези нямаше да имат с какво да излязат. Много закъсня този контра иск който им образува тези дни за 12 млрд. вона, не само няма да получат пари, но ако съдът е на мястото си ще имат и да му дават.

Рудуду това за Ча е доста притенително, от самолет се вижда че се опиват да разширят скандала и то с едни от най-популярните имена, а той дори почти не я познава. Ето Роци спомена и Хе Ин, аз и за него видях, но без подробности и не знам какво точно са опитвали там. В началото на скандала илязоха няколко статии за войната на корейския рекламен пазар и ми се струва че има нещо общо със ставащото, всяка агенция се стреми да измъкне килимчето изпод краката на друг. Звездю е имал 16 договора, последния  подписан на 3.03. е с някакъв супер китайски консорциум за огроната сума от 3 млн долара. Скандалът гръмна седмица по-късно, а още седмица след това т.е. 14 дни след подписването договорът е анулиран и вероятно на нисък старт за него вече чакат други. Въпросния консорциум за пръв път използвал рекламно лице, което не е китайски гражданин, вероятно много агенции са се надявали на парче от пая, а Звездю предвид че е наполовина собственик и на агенцията си е прибрал и комисионната и хонорара. Ча е един от тези с най-много рекламни договори- по данни от края на миналата година  бяха 24, бях носила дългия му спиисък. У Сокчовите откак бройката им мина 20 спрях да ги броя, а от тогава наниза още няколко в колекцията. Преди 3 месеца при него се случи нещо с пакет от 7 реклами, които спечелиха с Ким хе Юн, не знам чии интереси бяха засегнати, но свалиха  рекламата им от метрото. За него писахаче за 6 месеца е спечелил около 6 млн. долара, сигурно на много хора  им се ика да са на негово място. Днес за пореден месец е начело на класацията за възходящи звезди, в която по първите места до миналия месец беше и Звездолин. Ча там в момента е 11-ти. Дано не успеят да вкарат други в скандала, според мен в него има замесени доста бизнес интереси, освен че определени политически кръгове в момента са доволни от разделението на обществото  и отклонява вниманието от по-важни неща.

Една многто нежна АйЮ. Тези дни коментираха че със Сузи въвеждат нови стандарти в грима, за да изглеждат още по нежни. Накратко без спирала на миглите, които щом не са драматично удължени и извити правели чертите по-нежни

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:29 от Беллора

# 358
Тотално разочарована! Много слаби сценарии.......Жалко за  Донито  и Шумин.

Heo's Diner

# 359
Изгледах и 10-ия епизод на Картофения. Кисе-то е пълен боклук, но поне драмата между Главната и Главния няма да е дълга, че има само още два епизода до края на сериала.

Да ви примъкна Шики, все още с черната коса, като единствен гост в последния епизод на шоуто на Джин (BTS) RunJin -

Общи условия

Активация на акаунт