АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Днес Ча е рожденик, на хубава огледална дата се е родил. Да е жив и здрав и все така успешен Heart

Шортчета - повечко са този път, но толкова е хубав навсякъде, че не можах да си избера само едно
https://youtu.be/vVYAkLNqo3Y?si=R233bjB-DYIJKHh5
https://youtu.be/1Tcc36K4p7I?si=hpoUAtKzXcME-q_X
https://youtu.be/V-QokV2jTEk?si=4K8vwNreMfCQs6Qx мокър
https://youtu.be/UDKIc1AQ16I?si=z0n_o3_UxIvipDVf и тук
https://youtu.be/vsZABE93IO0?si=0KwLguzFs1Sjs6m1

Вярно е, Проф.
Скрит текст:
Не е лесно нито на малките, нито на тези около тях... От днес пак ще се редуваме в грижите за каката. С характер е, но пък разведрява обстановката 🤪😘

# 331
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да е живо и здраво това прекрасно момче!

Макар, че точно днес откачалките от канала-глашатай на роднините на Се-Рон решиха да въвлекат и неговото име. Не бил отишъл на погребението ѝ, а само пратил цветя. Тя когато почина Мунбин била писала писмо (за онова неизпратеното става въпрос Mr. Green), пък тя като починала Ча нищо не ѝ бил написал. "Неговият" мениджър имал тесни контакти с Диспатч и съдействал на тях, а не на тиквеника от канала-глашатай при предишен случай, в който Се-Рон била снимана в покер бар. И същият този мениджър опитвал да убеди роднините на Се-Рон да се срещнат със Звездолин и да спрат да говорят с канала-глашатай. Май последното най-много му е стегнало чепика на този. А въпросният мениджър всъщност е мениджър на агенцията, в която са и АСТРО и Ча, и е била и Се-Рон преди да се присъедини към Звездювата.

Я малко ОСТ от Сърцата и Картофения за отпускане на душата.

# 332
  • пустинен пъпеш
Изключително красив Ча в 3-я клип с дръзко закачливото пламъче,съветващо  в очите му в момента, в който го изненадва още по-мокър от него човек.Досега бях забелязвала подобно пламъче само когато той самият се шегува и предизвиква другите,но явно се появява и когато другите се шегуват с него.
И един шеговито правдив отзив за сцена,а и за гг от 12 еп.на Buried Hearts
Скрит текст:
Сцената, в която застреляният Dongju се изправя и ехидно саркастично казва „Aboji!“ е наистина смешна. Приказен безсмъртен герой, карма, чукът на съдбата, този Seonghyun/Dongju. Той не е умрял в детството, Бог го е оставил да наказва алчните, страхливите и коварните. Куршум, нож, вода, океан - нищо няма значение. Аз одобрявам.
Приятелите му са толкова странни и лоялни. Те също нямат никого, само Dongju. Dongju има мотив. Какво имат? Но без значение, те са безплатно приложение за Dongju.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 13:50 от rududu

# 333
  • Варненска клюкарка
Още не мога да повярвам как набързо съсипаха Звездолин, изкараха го по-черен от дявола. Ако не беше толкова тъжно, можеше да мине и за смешно становището на адвоката за детето върху чиято психика е повлиял докато е снимал витрината с бельо в Париж...

Тези, които са се сетили след 10-15 години, че били "тормозени" в училище от някоя знаменитост много нагли и те ама като има кой да им вярва...

И аз още не мога да повярвам какво се случва! Съсипаха го за няма нищо - нито е длъжен да и чете неизпратените писма, нито е длъжен да и предоговаря дълговете и да ги поема за своя сметка, нито да е с нея завинаги. Вадят глупости от дневника и ги представят за светата истина само защото тя ги е написала там - бил излизал с 2 айдълки докато се срещал и с дъщеря им, но удобно не им съобщават ни лицата, ни имената, само че тоя долен тип смеел да се среща и с други жени. Роднините с всеки изминал ден изкарват дъщеря си все по лабилна и депресивна.

Сещам се че подобен лавинообразен скандал съсипа кариерата на главната героиня от Моя любим от звездите -  беше един от първите ми К- сериали и азкато Марги си мислех че преувеличават, но с напреването на времето ми стана ясно че  скандалите  в Корея се случват точно така. Обществото сочеше героинята с пръст като убийца, в полицията веднага разбраха че не е, но какво от това, никой не се интересуваше от истината и продължаваха още по-настървено да я мачкат. Отнеха и рекламите, ролята в сериал, приятелката и се обърна срещу нея, оказа се че цял живот и е завиждала и не и е била никаква приятелка, режисьори и агенти и затръшшваха вратите под носа....
Дано Звездю да е заделил достатъчно пари и да се махне-  в САЩ, в Тайланд... някъде надалеч и дано да успее да преживее станалото....

Притискаха в мрежите G Dragon, Джунг Хе Ин и другите от общото им предаване да спрат да  следват Звездю в ИГ. Предполагам че ще го направят, или вече са го направили, смеят ли да не послушат откачалките - виж са се обърнали и срещу тях....Толкова омраза видях дори са му давали съвети как да се самоубие. Мили Боже!

Сега нали даряват като бесни заради горските пожари и отново се надигна вълна кой давал малко, кой пък хич не давал... Преди 4 години са се наострили срещу Бинчо и забравих името на някакъв айдъл, защото не са споменали сумата която са дарили за борба с Ковид. Щом не казвали сума, занчи не били дали....  После се разбрало, че айдъла е дарил един милиард вона (около 700 000 долара, едно от най-големите дарения от шоу средите)  а Бинчо е дал 200 млн. (150 000 долара) повечето са давали по-100-200 млн. Сега пак взели да им определят кой какви възможности имал и колко трябвало да дава, нека посмеят да не дадат.

Още вчера заваляха поздравленията в мрежите Heart Оказва се че всички Астровци са родени през март, но от другите запомних само датата на Сан-ха  - 21.03. Всичк, освен покойния МунБин.

ПП Марги, някои деца много боледуват, а и сезона е един такъв, дано бързо да минава Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 13:26 от Беллора

# 334
  • плевен
Здравейте,и аз съм потресена какво се случва в Корея.Но поне идвам с една хубава новина.Сега пуснаха новина ,че след Пазителите започва нов сериал.Казва се Nothing Uncovered.Дано правилно съм го написала.На бг се казва Ловец на злодеи.Този сериал не съм го гледала,ако някой го е гледал да каже дали е интересен.

# 335
  • пустинен пъпеш
Оказа се,че съм спряла на 18' на Картофения ,та трябва да наваксам преди утрешната предпоследна серия на ,,Белият лотос" на Майк Уайт.
Между другото,като прочетох в темата за скандала със Звезделин,в мненията в MDL дали да бъде излъчен последния проект с него за т.г.(за което имаше яростен спор между фенове и анти такива),та един анти беше написал имена на 4 актриси,които уж били жертви на отношението на самия него и на агенцията му ,,Златен медалист":Се-Рон,Sulli,приятелка на последната и също с фатален край и името на четвъртата не запомних.А и не знам дали и четирите момичета са били в неговата агенция.
А първият ми потресаващ сблъсък с обратната страна на к-индустрията беше в годината в която започнах да гледам дограми със загубата на чудесния актьор, която и до днес не мога да приема Lee Sun Gyun , малко след като гледах  прекрасната му игра в My Mister(2019),един напразно похабен поради ненаказаната алчност на ищцата артистичен талант.

# 336
Nothing Uncovered е средна работа. Трилър, крими, мелодрама. Накрая го прехвърлях на бързи обороти заради актьорите най-вече.
Главната беше разследваща журналистка, женена за богаташко синче, което хвана, че ѝ изневерява. Любовницата беше убита и заподозряха главната. Заедно с полицай, който е нейно бивше гадже се опитват да разкрият случая и да я оневинят като междувременно се сблъсквт с разни препятствия и други престъпления.

# 337
  • плевен
Nothing Uncovered е средна работа. Трилър, крими, мелодрама. Накрая го прехвърлях на бързи обороти заради актьорите най-вече.
Главната беше разследваща журналистка, женена за богаташко синче, което хвана, че ѝ изневерява. Любовницата беше убита и заподозряха главната. Заедно с полицай, който е нейно бивше гадже се опитват да разкрият случая и да я оневинят като междувременно се сблъсквт с разни препятствия и други престъпления.
Благодаря ти за прекрасното резюме.

# 338
Изгледах 11 и 12 епизоди на Сърцата и съвсем друго излезе за момента. Секретар Канг явно не е майка на Дончо. Моите очаквания бяха, че Инна ще се окаже истинска дъщеря на Пастрока Илто, защото примерно майка ѝ от едно време е била първа севда с него. Обаче сега го изкараха, че всъщност Дончо му е син. Ако тестът го е правил Рибарят, може наистина да е така. Впрочем Рибарят кефи как се появява с най-различни дегизировки, но продължавам да се чудя неговата история каква е. Иначе ми харесва как помага на Дончо. Остават ми в мъглата игрите на Чичото, в т.ч. защо му е непременно Пастрокът да оглави Тесан, като явно може да манипулира всеки, който застане начело, по всякакви начини.

Картофеният ми остана за утре.

# 339
Изявлението на Звездолин - на живо
https://www.youtube.com/live/GwF6ybcZRIc?si=IBqHe_21VyUTtm3k

# 340
  • пустинен пъпеш
Един шеговито правдив отзив  за сцена от 12 еп.на Buried Hearts.
Скрит текст:
Сцената, в която застреляният Dongju се изправя и ехидно-саркастично казва „Aboji!“ е наистина смешна. Приказен безсмъртен герой, карма, чукът на съдбата, този Seonghyun/Dongju. Той не е умрял в детството, Бог го е оставил да наказва алчните, страхливите и коварните. Куршум, нож, вода, океан - нищо няма значение. аз одобрявам.Приятелите му са толкова странни и лоялни. Те също нямат никого, само Dongju. Dongju има мотив. Какво имат? Но без значение, те са безплатно приложение за Dongju.
Дорамчиците имат много интересни отзиви,понякога се забавлявам повече,докато ги чета,отколкото от коментиран сериал,а понякога толкова завладяващо увличат,че подмамват да започна да гледам някой,но невинаги го продължавам.

# 341
  • Русе
Рудуду, на мен тази сцена съвсем не ми беше смешна! По-скоро ми изникна реплика "Колко пъти ще ме убиваш, татко?!", което си е абсолютен шамар!
И аз като Профи си задавам въпроси: "Чичото е знаел кой е бащата на Дончо. Но защо е искал смъртта на последния?", "Защо е ликвидиран бащата на Инна"?", "Майка й ли е поискала това?", "Илдо знаел ли е , че момчето в колата е негов син?"...ей такива въпросчета, едри и дребни като камилчета. Предполагам в края на сериала ще разбера всичко.
"Гимназията" свърши и лошите герои си получиха заслуженото. Не ми стана ясно само кога и как бащата на ГГ е успял да извади златото?! Ей този факт вече е иронично намигване към зрителя!

# 342
  • Варненска клюкарка
Марги благодаря за видеото с пресконференцията!  Имам чувството че непрекъснато се извинява, по късно ще видим преводите, но на такова ми прилича сега. А коментарите отстрани на видеото хвърчат с бясна скорост, по едно време бяха обсипани с разцепени сърца, сега обаче преобладават гадни емотикони. .

Аз така се омотах в 11 и 12 серия на Сърцата, почти нищо не разбрах, то и умът ми пак е неспокоен и трудно се концентрирам, но все пак прекалено много ми дойдоха безбройните ретроспекции и имена. Г-жа Канг нещо не мога да я разбера на коя страна е и тоя син на дядото от хлебар ще го правят голям бизнесмен, а майка му великата журналистка гледа като някаква овца, нещо не ми се връзват лица и събития....

Уин, Илто не знаеше че му е син, преди да бутне колата с живото дете в нея прочете документ че според ДНК изследване Дончо и бащата на Инна, ако не съм объркала името, което чух  имат родствена връзка, излиза че отразения раезултат е фалшив.

# 343
Звездолин довечера ще го гледам и чета отзиви.

Уин, Белл ти е отговорила, но да допълня какво е станало според мен. Илто вероятно е обичал майката на Дончо, но по незнайни за момента причини тя не му е казала, че е негов син. В същото време бащата на Инна помага доста на тази жена, която заедно с Илто са трима приятели от години. Това обаче подклажда ревност у майката на Инна, която смята, че Дончо е сина на мъжа ѝ. Същото смята и Илто и изпитва аналогична ревност към майката на Дончо. Това сближава Илто и майката на Инна.
Още не е станало ясно защо Илто е такова мекотело и защо е станал маша в ръцете на Чичото. Нито пък с какво малкият Дончо е представлявал заплаха за него, че да настройва по такъв извратен начин Илто срещу момчето.
Секретар Канг може да излезе майка или поне леля на майката на Дончо. Трябва да му е някаква близка, иначе защо ще е го е търсила години наред.
Абе, много въпроси има все още без отговор.
Поне Инна се разведе с прокурорчето и има мегдан да се съберат с Дончо.

# 344
  • Русе
Разбирам ревността на майката на Инна ( разбирам не означава приемам) към майката на Дончу - лекарят, мъжа й, пастрока и тя са били студентското ядро активисти - отнемала е цялото внимание и приятелство, което (може би) е искала . Засега все още само се загатва, без да се разкрива, каква е ролята й в катастрофата и дали има такава.
Кого по-точно е обичала тя, кого е искала за съпруг и дали ревността е била оправдана?
Относно бащинството на Илдо - не споменаха ли в разсекретените материали, че той не е искал още потомство, затова е скрито , че той е бащата на Дончу? Ама защо разузнаването крие това?
И аз мисля, че икономката/ секретар Канг е много близка за Дончу - нали имаше реплики за това в началото. Любопитен образ е и този на "рибаря" -  а бе, какъв рибар? Той ще да е от контингента на "Чичото", ама в дълбока нелегалност. Simple Smile Може би в немилост...?
Остават 4 епизода, в които всички въпроси ще се изяснят...Simple Smile
Сериалът върви интересен, изобщо не ми е скучен. И едни сценарии си пиша...тихо, тихо...Joy

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 17:05 от winona

Общи условия

Активация на акаунт