Голям сладур е главният, и в динята ми беше по забавен от сина си. Мислех след него да продължа с Прекрасен свят и малко мач ту мач драма
, но като ми секнаха така еднорозите , още не см готова за сериозни филми.
Голям сладур е главният, и в динята ми беше по забавен от сина си. Мислех след него да продължа с Прекрасен свят и малко мач ту мач драма
, но като ми секнаха така еднорозите , още не см готова за сериозни филми.
тъкмо баба чеболка взе да се вихри.
... И върха на сладоледа, дето сред публикуваните неща е писано от нея съобщение, което щяла да му го праща, ама не му го пратила и го изтрила. Е как изровиха нещо, дето хем не е пращано, хем е изтрито, че пък даже баш на него щяла била да го праща!!! И това от преди ам-найсе години. Космосът явно яко им говори. А и горката Се-Рон! В толкова технологична държава и да я е карала повече от 10 години с един телефон, от който сега вадят такива чудеса! Даже дето не ги е имало като приложения и технологии преди тези 10 години
Всъщност не родителите, а по-големият брат на покойната Съли (Sulli). Съли или Сули, не знам как е правилното е била партньорка на Звездолин във филма „Real“ от 2017г. Доколкото разбирам по сценарий имало интимна сцена, и сега покрай случая с Ким Се Рон братът на другата актриса/айдълка не можел да стои безучастен и решил допълнително да налее масло в огъня. Призовава Звездолин и режисьора Lee Sa-rang да дадат изявление защо е било нужно да заснемат такава сцена със сестра му при положение, че е имало дубльорка на снимачната площадка. Заради натрупания стрес Съли споделила на хората около себе си, че никога няма да участва в друг филм. Колко удобно и за това да търсят отговорност от ЗвездЮ...

Липсвахте ми!
Препоръчани теми