Как измисли начин да се докопа до Биг Бос-а!!! Хубава роля, много хубава роля за Пакито!
. Макар че майка ѝ може би ѝ е майка, ама дали този, когото Инна мисли за свой баща ѝ е биологичен родител? Подозирам, че може и да не е. Дядото само две дъщери ли има, или е имал и син, чийто син всъщност е Дончо? Имам нужда от още една мъжка фигура в картинката за да ми се понаместят образите. Секретар Канг, ако е била омъжена за него, защо не е запазила позицията си на снаха? Може би Дончо е точно толкова извънбрачен, колкото и Пекарчето. Всъщност Пекарчето може да се окаже чичо на Дончо. Нещо прекалено омесени ми се струват връзките в това семейство. От друга страна поведението на майката на Инна към родна дъщеря, сравнено с това към родния ѝ син, е доста сурово и студено. Може би Инна и изобщо да не ѝ е дъщеря. Ако секретар Канг бързо са я отказали да търси сина си, изчезнал при катастрофата, то защо дядото не е продължил да търси момчето?

).
. Защото в Бегача имаше само няк'во си обикновено пътуване във времето със странен часовник
(и с падане в канала Cheonggyecheon
), а в Хотел дел Луна си имаме и призраци, и чудовища, и Отвъден живот, и прокълнати герои... а някои хора не обичат фантасмагории в големи дози.
. Освен ТХТ, които много обичам, се наслушах и на друга много, много хубава за моите уши музика, благодаря. 
Препоръчани теми