АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Кое наричате "СЪРЦАТА"?

# 301
  • пустинен пъпеш
,,Buried Hearts",а също и Островът

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 16:26 от rududu

# 302
  • Варненска клюкарка
Buried Hearts, който на български освен със заглавието  Погребани сърца е известен и като Островът на съкровищата.
Вчера в Корея беше излъчен 10- ти епизод с най високия му засега среден национален  рейтинг 13,1% Засега се движи само нагоре, и макар че сме в първата половина на годината, го определят като един от големите хитове на сезона - екшън трилър, красив главен, малко любов и много хубава музика.
Аз днес изгледах 9-та серия и много ми хареса. Имаше преекспонирани неща но не ми пречеха. Оказва се че  големите босове над главите си имат още по-голяма клечка с чиято воля се съобразяват, да видим нататък как ще се отрази това на Дончо вече ми се иска да обърне по- голямо внимание на Инна. Нея с изключение на бързо разминалото и се убийство, тази серия я показваха малко и сякаш някак забравиха да продължат линията от 8-ма серия че тя има видео на момента със стрелбата по Дончо....

# 303
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Май Уин беше питала на предната страница Дончо как стигна до Старейшината. Той още в предишен епизод беше проследил Чичото и се промъкна да види при кого е отишъл. Подслуша и част от разговор.

В темата за к-попа френдка, която не ни следи сериалите, много си беше харесала песен от ОСТ-а на Картофения. Тя попаднала на друго видео, но аз още тогава харесах видеото от записа на песента. Пее я Сюнгмин от Стрей Кидс. Може и да съм го слагала тук, ама не помня, затова го мятам пак.

И отивам да погледам Дончо с Инна. После ще отметна и новата серия на Картофения.

# 304
  • Русе
Профи, благодаря за припомнянето! Тук не спах, но говорих по телефончето и явно съм се разсеяла. Ама много бърз нашия Дончо, бе?! Simple Smile Как измисли начин да се докопа до Биг Бос-а!!! Хубава роля, много хубава роля за Пакито!
За хубава седмица на всички "хвърлям" една корейска хубавица в Парижката седмица на модата. Ким Ю!!!
https://www.facebook.com/reel/668405492367168
............
Допълвам:
Днес започва "Neo's diner" - 10 епизода, понеделник и вторник

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:04 от winona

# 305
Бо-Гум казал, че с АйЮ се работи много леко и приятно. Доволен е от сътрудничеството им.
Трейлър към следващия епизод - https://www.youtube.com/watch?v=t39_878NjSQ
Още не мога да реша дали да ги почвам Мандарините или не.

Може и да съм изпуснала нещо от предния епизод на Сърцата, но игрите на Чичото ми идват малко в повечко омотани. Убедена съм обаче, че Дончо и Инна не са брат и сестра. Но е възможно да са братовчеди newsm78. Макар че майка ѝ може би ѝ е майка, ама дали този, когото Инна мисли за свой баща ѝ е биологичен родител? Подозирам, че може и да не е. Дядото само две дъщери ли има, или е имал и син, чийто син всъщност е Дончо? Имам нужда от още една мъжка фигура в картинката за да ми се понаместят образите. Секретар Канг, ако е била омъжена за него, защо не е запазила позицията си на снаха? Може би Дончо е точно толкова извънбрачен, колкото и Пекарчето. Всъщност Пекарчето може да се окаже чичо на Дончо. Нещо прекалено омесени ми се струват връзките в това семейство. От друга страна поведението на майката на Инна към родна дъщеря, сравнено с това към родния ѝ син, е доста сурово и студено. Може би Инна и изобщо да не ѝ е дъщеря. Ако секретар Канг бързо са я отказали да търси сина си, изчезнал при катастрофата, то защо дядото не е продължил да търси момчето?
Ще чакам да излязат бг субтитрите, че да изгледам отново епизодите.

В Картофения Главната хич не можа да приеме връзката на Брат си и Приятелката си. Joy
И ми хареса, как в края на епизода на асансьора се засякоха четиримата. Тъкмо да ѝ светне на Главната коя е всъщност бившата жена на Кисе-то (бившия ѝ). Да видим кога и Главният ще разбере, какъв ѝ е бил всъщност Кисе на Главната. На този Кисе най-лесно му запомних името. Joy

Напомням, че тази вечер от 0:00 ч. по БТв Стори започва "Пазителят на съкровищата".

# 306
  • Варненска клюкарка
Ох тоя похват главните брат и сестра още навремето от латино лакърдиите много го мразя. Ясно е че не са, но дано не го провлачат прекалено. Според мен по-вероятно е Инна да не е дъщеря на майка си, че нещо отношението на родителката към нея е странно, но пък чия дъщеря би била и как би попаднала под нейните грижи не ми хрумва. От друга страна щерката на дядо бос много мрази Дончо и сякаш има нещо повече от обиккновената неприязън която човек може да изпитва към някого, когото просто не харесва, в случая отношението и към него ми се вижда някак много лично, подобно е на отношението и към икономката.

Харесва ми каква чистота лъха от тази фотосесия, но не ме привличат да ги загледам.

Но от доста време се каня да видя Хотел дел Луна
Тази песен е от сериала ми харесва

▪️ Done For Me - Hotel Del Luna ▪️ OST
https://www.youtube.com/watch?v=4XZnxThKAcc

Или, ако предпочитате вградено видео.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 12:21 от Беллора

# 307
  • пак на Рив Гош
Още не мога да реша дали да ги почвам Мандарините или не.
Профи, аз лично, съм във възторг от "Мандарините" (When Life Gives You Tangerines), но това е, защото много харесвам такъв тип сюжети. Не е романс, а по-скоро "нещата от живота", с трудностите, отношенията, любовта и драмата, които произтичат от това. Много "женски" сериал, героят на Бо Гъм е мъж на място, имаме и остров Чеджу, музиката е хубава (началната песен ме хипнотизира до степен да си я прехвърля на мп3 в плейлистата на телефона за слушане по време на вечерната ми разходка). Засега съм на половината от излезлите епизоди и ми върви като за 10*, ако не оплескат нещата накрая (а знаем, че корейските сценаристи имат потенциал за оплескване на нещата накрая).

Белл, ние със щерката много одобрихме "Хотел дел Луна", но имай предвид, че сюжетът е малко фантасмагоричен (повече от "Бегача" и "Аленото сърце", например). Благодарение на сериала се "помирих" с АйЮ (чиято героиня ме дразнеше неимоверно в "Аленото Сърце"), а пък гардеробът и аксесоарите й в него са най-страхотните, които съм виждала досега при корейска Главна (в "Кралицата на сълзите" и "Моят демон" се доближават, ама за мен тези в "Хотел дел Луна" си остават ненадминати до момента Joy).

# 308
  • Варненска клюкарка
Роце, повечето от любимите ми сериали са точно с фантастични елементи и съм забелязала че това дава доста простор за историята. Естествено има и такива от жанра, които не понасям, но и с нещата от живота е така- и хубави и такива които не харевам, та ще видим, но нека да приключа първо със Сърцата и с Картофения.

# 309
  • пустинен пъпеш
Бях започнала "Хотел дел Луна" преди 2г. и се позамислям да го доизгледам.

# 310
  • пак на Рив Гош
Белл, аз да си предупредя Joy. Защото в Бегача имаше само няк'во си обикновено пътуване във времето със странен часовник Joy (и с падане в канала Cheonggyecheon Joy), а в Хотел дел Луна си имаме и призраци, и чудовища, и Отвъден живот, и прокълнати герои... а някои хора не обичат фантасмагории в големи дози.

# 311
  • Варненска клюкарка
Оуу,  Роци, вярно че е повече от това което видях в няколко видеа Joy Ще пробвам внимателно с първа серия.

# 312
# 313
Снощи почнах Дракончо и Ягодка с бг буквички тук - https://playtube.tv/watch/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D … t/3aRDyG8VOr1nsHz . Изгледала съм само първите два епизода, като на втория и подремвах по малко. Но ми е забавен засега и мисля, че ще го изгледам с удоволствие до края му.
Отделно днес Дани ме е заляла с музика и цяла вечер въртя линк след линк да слушам какво ми е предложила Grinning. Освен ТХТ, които много обичам, се наслушах и на друга много, много хубава за моите уши музика, благодаря. Hug

+ това се опитвам да не проспя среднощния по Сторито.

# 314
  • Варненска клюкарка
Профче дано да ти хареса Дракона, аз след 6та не можах да продължа, дори и само за оставащите 6. Снощи си наваксах сериите от картофения и си чакам следващите
Мандарините с АйЮ и Бо тази седмица са оглавили глобалния Нетфликс.

Общи условия

Активация на акаунт