https://v45.tiktokcdn-eu.com/adccb2c6f1e1a60fe4120016ad98ae14/67 … mp;btag=e000a5000
Снощи изгледах някакъв младежки мини-сериал, 8 серии от по около 25 минути. Толкова сладки млади актьори насъбрани и толкова постно направени серии! То ясно, че е непретенциозна продукция, ама можеше да го заснемат далеч по-динамично, а не толкова вяло. Хареса ми, че имаше мегдан за цели три много сладки двойки, с различни типажи момичета и момчета. Хареса ми, че си имаше в двойките "аз към тебе, ти към нея, тя пък ..." и тръпка, да им мине кокошата слепота
и да се "открият". Хареса ми и хубавата музика. Да отбележа, че действието се развива в горните класове на гимназия по изкуствата. Обаче не ми хареса, че в крайна сметка двойките се оказаха само две. И много ми беше криво, че главната не можа да си отвори сърцето за момчето, което застана до нея и заради нея стана по-добър и промени живота си. От друга страна тя получи своето щастие с главния, който се завърна, осъзнал, че тя е неговото момиче. Моят сценарий изглеждаше по друг начин.
Жалко за потенциала, защото усещането в крайна сметка бе, че вместо колоритна картина с маслени бои, гледах нахвърляна скица с цветни моливи. Отделно всичките озвучки са гОла вОда, във всякакъв аспект. Тук в името на обективността следва да отбележа, че оригиналният звук на сериите май също не е много качествен. Но и субтитрите не ми допаднаха, така че останах на озвучката, която ми се стори най-приемлива за слуха.
Едва ли ще тръгнете да гледате точно това, но все пак да дам какво съм гледала, че да сте предупредени. Знам ли, дали някой, точно както аз, няма да вземе да реши да си търси нещо кратко, за бързо гледане.
"Snap and Spark" (Если ты просто щелкнешь пальцами) тук - https://11.doramalive.news/dorama/esli_ty_prosto_shchelknesh_paltsami/ с озвучката на StudioLollipop
Белл, както писах някъде по-напред, аз изслушах/изгледах целия записан разговор на Се-Рон с човека от нейната агенция с автоматичните субтитри в ютюб и после изчетох публикувания преведен текст. Не тя, а съпругът ѝ, в някакъв пореден негов изблик, е пуснал снимките, тъй като е управлявал профилите ѝ. Тя е имала период, в който е нямала достъп до собствените си акаунти. Не мога да обвиня Звездювата агенция, че се е забавила с реакциите си, тъй като човек, който знае, че няма вина за каквото и да е, няма как да предположи, от какво би могло и трябва да се пази. Особено на фона на развихрилите се в нета свободни съчинения. Тук точно се разигра сценарият "нека кажат, че сестра ти е к***, пък иди доказвай, че нямаш сестра". Браво на възрастната актриса, че в блога си направо нарече ситуацията лов на вещици и защити позицията на правото на личен живот.
а не беше толкова отдавна/ влезе в някакъв СпИциален магазин за да си продаде китарата и се озова в 95та схванах, но вторият главен който реши че е баща му , в кой век е. Мислех , че паралелно развиват 2 истории и ще миксират главните по някое време , или тотално бъркам. Но ако са от различни времена, виолончелистката защо е еднаква в двете.
Защо Дончо е в ръцете на загиналия син?

.
! Стада еднорози припкаха и имаше много комични моменти
. Отдавна романтична комедия не ми е доставяла такова удоволствие. Независимо от това как ще продължат с оставащите епизоди, този сериал със сигурност ще ми влезе в колекция "Любими" и няма начин да не го изгледам поне още 2-3 пъти.