АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Снощи почнах Дракончо и Ягодка с бг буквички
  Гледай го бавно, преди 15сек установих, че липсват последните 2 епизода Grinning  Голям сладур е главният, и в динята ми беше по забавен от сина си. Мислех след него да продължа с Прекрасен свят и малко мач ту мач драма Grinning , но като ми секнаха така еднорозите , още не см готова за сериозни филми.

# 316
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако знаеш колко пъти посягам към Прекрасен свят и в крайна сметка се отдръпвам, че все се случва нещо в реала и не искам да се товаря допълнително емоционално.

В Динята и на мен актьорът много ми харесваше като бащата в младежките му години.
Защо да гледам бавно Крисс?

# 317
Защо да гледам бавно Крисс?
Ne e преведен целият Grinning тъкмо баба чеболка взе да се вихри.
....................
Мернах Джуно и без да ми е в плановете започнах това , не се очертават еднорози май, ГГ ще е адвокат с баща в затвора. 1еп забъркаха манджата, секретарката ми се струва че ще излезе роднина на донора, и полицаят когото уволниха заради него е интересен образ.
confession  https://youtu.be/QlnZlsccBME?si=GqtKUt4dB-6fjN-c

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:11 от Krissttinna

# 318
Аха, ясно. Не съм се разбързала, че хвърлям поглед и на оня с чосонските съкровища по Сторито. Въртя ги тези двата между излизанията на новите епизоди на Картофения и Сърцата.
Баба Чеболка и да се вихри, вече съм се информирала, че краят е достатъчно розов, като за мен, така че няма да ме уплаши. Laughing

# 319
Криси, няма романтика в Сonfession. Придържат се към основния жанр. Не лош сериал. Ако си гледала Defendant и Secret Forest/Stranger, носи подобно усещане.

# 320
  • Варненска клюкарка
Днес по някое време излезе информация че АйЮ и У Сокчето са се отказали от общия си сериал, но пък агенциите им много бързо опровергаха новината. Дано наистина да няма проблем, вече доста време се бавят,  предвид графика за излизане на сериала на екран обявен за последното тримесечие на годината. А и ще е прекалено да се повторят проблемите на Бегача удължили снимките цели 11 месеца. Първо са започнали с един режисьорско-операторски екип с който са изкарали само 3-4 седмици, какво не са се разбрвали не става ясно, но продължават с втори екип и така още 3 месеца... Обаче отново на някого нещо не му е било точно и вторите напускат и се завръща предишния екип, който пък от своя страна изхвърля 90% от заснетия материал и започват снимките почти отначало, но този път снимайки летни сцени през зимата, често и на минусови температури....
Дано да са били честни от агенциите на главните и да няма проблем с договорите за разпространение както писаха днес

Звездолин няма да ходи на фестивала на черешовия цвят в Тайван, слава Богу най-после се разбраха. Все повече си личи че някой се опитва да държи тоя скандал на първа страница с безумни заглавия от типа "Вината за самоубийството на КСР е 70% на КСХ 25% на семейството и и 5% други" Що за статистика е изобщо употребата и в такъв контекст?! На вчеращната пресконференция пък роднините вече се почудиха откъде да си изсмукват тъпотиите - показаха видео в което Звездю снима витрината на магазин за бельо в Париж снимал манекен по бикини и сутиен и писал съобщение на СеРон "Ние с теб кога ще направим това" годината 2019, тя пълнолетна, а адвокатът на семейството в зле изигран потрес се тръшкаше как не го било срам тоя перверзен тип да и говори такива неща. Ами когато са двама очи в очи или по телефона влюбените си ги говорят такива неща, че и много повече от тях, кой ви кара да ги вадите на показ? Но на мен ми прозвуча като към онзи момент Звездю още да не я е виждал по бельо. Наистина търсят под вола теле докато продължават да погазват паметта на дъщеря си,  изнасяйки материали от дневника и и личната и кореспонденция. Онзи ден пък пуснаха писмо което се опитвала да му предаде, снимала е портиера на сградата, който я е изгонил, ами на портиерите това им е работата, а тя защо е снимала, на кого е щяла да праща това доказателство? А роднините правят все по-евтино шоу от смъртта на детето си. Миналото си е минало, за какво им е да го изнасят на показ, освен с надеждата да измъкнат пари....

Сокчето представя новото от Картие за W Korea

Не можах да намеря оригиналните снимки, може би защото броя излиза през април ...каквото -такова...

Другото от тези дни е че селебритата масово даряват кой от кой по големи суми за фонда за подпомагане на пострадалите от вихрещия се в момента горски пожар в Корея.

# 321
Те на Се-Рон роднините днес са пуснали купища скрийншотове от уж разменени съобщения между нея и Звездю. Най-възмутително и изведено в заглавията по медиите е изречението "свалил съм си всичките дрехи". Как не го било срам да ѝ пише такива неща! Само дето, като прочете човек цялата "кореспонденция", постът му всъщност изглежда така - "Пера, свалил съм си всичките дрехи" в "разговор", в който всеки от двамата е писал какво прави в момента. Въобще doh ... И върха на сладоледа, дето сред публикуваните неща е писано от нея съобщение, което щяла да му го праща, ама не му го пратила и го изтрила. Е как изровиха нещо, дето хем не е пращано, хем е изтрито, че пък даже баш на него щяла била да го праща!!! И това от преди ам-найсе години. Космосът явно яко им говори. А и горката Се-Рон! В толкова технологична държава и да я е карала повече от 10 години с един телефон, от който сега вадят такива чудеса! Даже дето не ги е имало като приложения и технологии преди тези 10 години Mr. Green.
Наистина недоумявам как е възможно цялата тамошна нетизенска и медийна пасмини да се връзват на подобни съшити с бели конци сюжети и яростно да се подклажда ненавист към човек, който едва ли е виновен.
Впрочем, май обществото им изобщо не го интересува истината, стига им да имат месо за ръфане.

Пак проспах по-голямата част от "Пазителят на съкровищата".

На 28 март JTBC съобщи, че приятелите на Moonbin ще издадат трибютна песен на 19 април 2025 г. в чест на втората годишнина от смъртта му.
Според съобщението, проектът обединява много от най-близките му приятели, включително неговите членове на ASTRO Cha Eun Woo, MJ, JinJin и Sanha, както и неговата по-малка сестра Billlie’s Moon Sua. Неговите колеги от 1998 г., включително Seungkwan и DK от SEVENTEEN, както и VIVIZ, също се казва, че са част от трибюта.
Освен това Dispatch съобщи, че I.M, Kihyun и Minhyuk от MONSTA X, Hoshi, Wonwoo и Mingyu от SEVENTEEN, Ungjae, Choi Yoo Jung, Kim Do Yeon, Chani от SF9 и Bang Chan от Stray Kids ще участват. За отбелязване е, че се казва, че Cha Eun Woo е поел ключова роля в организирането на проекта, като лично се е свързал с приятели.
В отговор на докладите агенцията Fantagio на ASTRO сподели: „Приятелите на Moonbin ще се съберат, за да пуснат нова песен през април.“ Те добавиха: „Тази песен ще бъде структурирана като писмо от неговите приятели до Moonbin и скоро ще споделим повече подробности за участващите изпълнители и песента.“
Агенцията заключава: „Надяваме се, че тази песен ще послужи както като утеха, така и като сърдечен подарък за феновете, които продължават да помнят и обичат Moonbin.“

# 322
О, да, дори не е сигурно, че старият ѝ телефон е имал подобни функции, но шум да се вдига...

С кариерата на Звездолин е свършено, но дано поне успее да съхрани живота си, че при целият този натиск ако му е по-крехка психиката отиде...
Тъкмо се начетохме на какви ли не неща свързани с Ким Се Рон и сега се надигнаха още едни "опечалени". Шест години след смъртта на детето си. Flushed Всъщност не родителите, а по-големият брат на покойната Съли (Sulli). Съли или Сули, не знам как е правилното е била партньорка на Звездолин във филма  „Real“ от 2017г. Доколкото разбирам по сценарий имало интимна сцена, и сега покрай случая с Ким Се Рон братът на другата актриса/айдълка не можел да стои безучастен и решил допълнително да налее масло в огъня. Призовава Звездолин и режисьора Lee Sa-rang да дадат изявление защо е било нужно да заснемат такава сцена със сестра му при положение, че е имало дубльорка на снимачната площадка. Заради натрупания стрес Съли споделила на хората около себе си, че никога няма да участва в друг филм. Колко удобно и за това да търсят отговорност от ЗвездЮ...

Профче, много хубави маргаритки беше сложила на някоя от предишните страници. Heart
Отразявам ги със закъснение, малко ми е сдухано.

Болните дано вече са оздравели Flowers Four Leaf Clover

Виктория, добре дошла! Hug

# 323
Марги, специлно за теб ги бях набрала, ама мина повече от седмица, докато минеш да си ги обереш. Hug
Да знаеш, че Картофеният е много сладък сериал и може да те разведри. Каквото и да те е сдухало, дано е вече останало назад. Ще се радвам да се включваш по-често в темата, па макар и само себе си да донесеш. Wink

На Сули брат ѝ почна още преди десетина дена да пуска заядливи и многозначителни постове. И той за пари се включва. Много е грозно това, че всякакви "близки" и роднини на момичета, които вече ги няма, сега твърдят колко са били нещастни психически приживе. А къде са били тогава тези близки, защо са мълчали, защо не са ги подкрепили? Сега им е безкрайно удобно, че момичетата ги няма и в действителност няма как да кажат истината, която със сигурност не е точно поднасяното в момента. Всъщност сигурна съм, че не биха позволили да се лее такава помия.

Рейтингът на снощния епизод на Сърцата е 11,7%. Малко е по-нисък спрямо предишния епизод.
Няма да бързам, ще чакам да ми пуснат читавата озвучка.

# 324
  • Варненска клюкарка
Охх Маргаритката ми, как се радвам да те видя Heart Heart Heart

Брата на Сули и аз го четох. Неговия голям зор  е въпросния режисьор Ли Са Ранг, ама що да не полее и Зведолин, който го е довел в проекта. Според някои той е първи братовчед, или полубрат на Звездю - преди няколко години баща му, известен певец от миналото е признал че има извънбрачно дете и корейците смята че е въпростия Ли Са Ранг, особено по начина по който го тика и протектира Звездю. Филмът се е провалил да - нито е първия, нито последния и не зависи само от режисурата, но сега му се е паднало на брата 5 мнути слава. Много им е грозна тази черта на корейцит със соченето с пръст и ритането на падналия кон.За тази професия правилото е който го е страх от мечки да не ходи в гората, много късно се е сетил братко, къде е бил когато сестра му е подписвала договора си. В следващи проекти на Звездю Ли СаРанг е записан като част от продуцентския екип на 2 супеуспешни работи "Психо, но това е добре" и  "Кралицата на сълзите"- това, което вероятно вади очите на брата на Сули е че парите стоящи зад името И Са Ранг най-вероятно са Звездьови и е решил и той да поиска от тях.

Ох това с перящия Звездолин и аз го прочетох, представих си го даже, щеше да е забавно, ако ваденето на такива подробности и особено от контекста на думите му не беше заради трагичните обстоятелства.  Адвокатът на семейството беше направил и продължение тип  съчинение какво е искал да каже авторът  от епизода със снимането на витрината с бельо в Париж. Накратко-  Звездю написал, че докато снимал срещнал погледа на дете и то се смутило и тоя артист адвокатът вероятно разчитайки че корейстоко общество хабер си няма от европейски нрави, или и той самия също не ги познава, направил разбор на крехката детска психика как била потресена от тоя перверзен тип Звездю снимащ полугол пластмасов манекен. В Корея такива неща по витрините няма, но в Европа голотата е на всяка крачка и не би смутила никого, дори дете, особено пък лъхаща на пластмаса. То едно дете може да е просто срамежливо и срещайки поглед да оклонява очи, ама друго си е да се направи разбор на психиката му увредена  от Звездю. А семейството представя дъщеря си все пищеща някави писма, които така и не са стигнали до адресата си, надявам се съда да гледа фактите, а не на кого какво му се е искало да бъде и какви опити е правил за постигането му.
Другото, което семейството ибягва да припомня е как е намерена Се Рон, но аз се сещам от деня в който прочетох новината. Човекът който я е открил е казал че същия ден са имали уговорка да се срещнат за обяд, около час преди това са говорили да потвърдят срещата. В промеждутъка до нея тя си е посегнала.... Този човек я е намерил, не ставаше ясно как е влязъл имал е ключ ли, отворено ли е било, но е била още топла и е повикал спешна помощ, които дори са провели реанимационни действия. Тоест поканвайки приятел в определен час и допълнително потвърждавайки го  сякаш е разчитала да бъде открита бързо, така както се е случвало да я намерят бързо и при предишни опити и освен с реанимацията се е разминала с една пластика на срязани сухожилия на лявата си ръка. Закъснял ли е този човек на 16.02.? Можела е в прощалното си писмо да разкрие връзката им със Звездю, да му предизвика неприятности, да спомене дати пълнолетна непълнолетна но не го е направила. Самоубийците по принцип държат да изкарат някой виновен за тяхното решение, но тя не е споменавала Звездолин. Само 2-3 седмици преди това водещата на прогнозата за времето по МБС беше оставила 17 страници писмо с имена, дати, причини да си посегне и разследващите нахлуха в телевизията, викаха хора на разпити, имаше уволнения....
СеРон е играла с Мунбин в уеб сериал, вчера изнесоха подробности от дневника и по повод смъртта му - направи ми впечатление че на няколко пъти тя задава въображаем въпрос към него "Защо го направи?" А официалната версия за смъртта му е преумора, малко странно обяснение за момче току що навършило 25. Впрочем неговата погребална церемония е извършена в същата болница и същата зала за траурни церемонии.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 13:24 от Беллора

# 325
Не помня дали го писах, май да, ама ще повторя. На съдебната система в Корея не може да се разчита. Млада актриса, изгряваща звезда, наклеветена от някаква ученичка, учила в същото училище като актрисата, но не в един клас, не успя след два съдебни процеса да осъди клеветницата. И при двата съдебни процеса е категорично доказано, че актрисата никога и с нищо не е наранявала емоционално или физически клеветницата. Но съдът не я е осъдил, защото не можело да я осъдят за нещо, което тя така го била почувствала! При втория процес поне категорично написали, че актрисата не е нанасяла вреди на клеветницата и е доказано невинна. Май ѝ беше отнело повече от 6-7 години, дали не бяха и 10, да води тези процеси. Сега се надява отново да задвижи актьорската си кариера, въпреки това, че вече не е млада.
У нас клеветницата щеше да бъде осъдена и то достатъчно солено.
Според мен в Ю.К. това си е липса на правосъдие и безнаказаност. Щом всеки може да си измисли, че някой с пари и кариера, видиш ли като били малки деца, го бил дръпнал за блузката, и това, о ужас Mr. Green, е неописуем тормоз, за който внезапно се е сетил 20 години по-късно. А, че може изобщо да не е имало дърпане за блузката, явно е без значение. Или някой от училището, докато се разминавате на тротоар нейде си, ти бил казал здрасти, ама ти щот в този момент си говорил по телефона, не си го видял, чул и не си отвърнал, ето ти "тормоз", обявен след десетина-петнайсе години, когато си се оказал популярен и с пари. Още по-гадно е, че вместо на страната на истинската жертва, обществото им симпатизира на клеветника.
А съдебната система трябва да стъпва на доказани факти, не на чувства и субективни усещания. В този смисъл си мисля, че в Ю.К. справедливост, по моите стандарти, никой не може да дочака. Жалко, много жалко!

Смъртта на Мунбин е вследствие на сърдечен арест, който може да се дължи и на преумора. Гладуват, тренират и репетират интензивно преди предстоящо турне или фенмитинг, и ето ти резултата. Напоследък нещо често четем за сърдечни арести получени и при спортисти. А т.нар. писмо на Се-Рон до Мунбин е със съмнително авторство. Някой много иска вдигане на драматизма.

11-ти епизод на Сърцата вече го има с всякакви субтитри и озвучки - https://11.doramalive.news/dorama/ostrov_sokrovishch/series11/

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 13:18 от profi_1

# 326
О, Мунбин, толкова ми е мъчно за това красиво, жизнерадостно момче. За който не го разпознава
https://youtube.com/shorts/Bnb-Ab17mA0?si=5YTDQIEw70AAkCQB
Съдбата им на трейни е като на гладиатори от детска възраст. Жертва на една система. Да му е светло на душата!

# 327
Казвате, че не е проблем ако не нося друго освен себе си. Е, това го мога hahaha Липсвахте ми!

Скрит текст:
И за друго, но тревожно ми е най-вече заради малката ми племенница. Много боледува това бебе. Все са по болници в последно време. Pensive

Онова, което показват по к-сериалите изобщо не било преувеличено както си мислех в началото... Несправедлива съдебна система, осъждащо общество на което не са му нужни реални доказателства и факти, за да обяви някого за виновен; безскрупулни близки готови на всичко за пари и петминутна слава. Още не мога да повярвам как набързо съсипаха Звездолин, изкараха го по-черен от дявола. Ако не беше толкова тъжно, можеше да мине и за смешно становището на адвоката за детето върху чиято психика е повлиял докато е снимал витрината с бельо в Париж...

Тези, които са се сетили след 10-15 години, че били "тормозени" в училище от някоя знаменитост много нагли и те ама като има кой да им вярва...

Да ви поздравя с една песен, която често въртя напоследък - от сериала "Докато ти спеше" със Суки и Сузи

# 328
Марги  action032 
Скрит текст:
ох, така като боледуват мъничетата е много трудно за всички около тях.

Много хубава песен си донесла.

Днес си наваксах проспаното от Пазителят на съкровищата. Харесва ми сериалчето, леко е. Непретенциозен приключеско-криминален екшън с доза комични моменти, намигване и към Марвел, и към Джеймс Бонд. И вероятно ще ни го поръсят с малко любовен прашец по-нататък. Има такива наченки. Забавно е, и е идеално за разтоварване.

# 329
Да ви пусна една песен на Гуки и Бо Гом от предаването "The Seasons - Park Bo Gum's Cantabile"

Приятелството им е още от времето, когато дамата участваха в сериала Hello Monster/Remember You, където играха двама братя.

Общи условия

Активация на акаунт