🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 060
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 680
Уж OnlyFans художничката е в ЧакалКаст. 

Между другото, много приятно впечатление създава - противно на очакванията е доста притеснителна, казва, че това, че е имала профил там е най-голямата грешка в живота й. Абе, момичето си е супер. Жалко, че не стигна до предаването, а на нейно място гледаме адски безинтересни жени, като Диана, например.

# 1 681
На мен Мартин ми е фалшив герой особено по отношение на заявеното от него обстоятелство, че е най-богатият ерген досега. Финансите ги държат родителите, като така както обяснява, че не са доволни от пътя, по който е поел, едва ли му отпускат особено много средства за дискотеки/алкохол/жени.

# 1 682
Тъкмо се чудех тази Синтия на кой ми прилича и видях тая снимка… право в десятката 🤣

# 1 683
На мен Синтия ми прилича малко на Спенсър от малки сладки лъжкини, но само в определени моменти, иначе са много различни.

# 1 684
  • България
Аз съм много учудена, че Косара е от богато семейство. По говора, изказа, видът, начин на обличане прилича на всяко второ момиче от Джанъм. Нищо царствено няма, не е стегната, просто е надувка. Общува единствено с Бранимира- голям ред флаг е да имаш такава приятелка. Косара говори с акцент, гласът и интонацията й не са модулирани, връзва някое изречение и нищо не казва. На мен ми прилича на връзкарка като Бранка, скучен образ.
Предпочитам Даниела - има мисъл там, гласът й е много приятен. Роклята от срещата й с Мартин ми хареса като изключим бюста на показ.

# 1 685
Аз съм много учудена, че Косара е от богато семейство. По говора, изказа, видът, начин на обличане прилича на всяко второ момиче от Джанъм. Нищо царствено няма, не е стегната, просто е надувка. Общува единствено с Бранимира- голям ред флаг е да имаш такава приятелка. Косара говори с акцент, гласът и интонацията й не са модулирани, връзва някое изречение и нищо не казва. На мен ми прилича на връзкарка като Бранка, скучен образ.
Предпочитам Даниела - има мисъл там, гласът й е много приятен. Роклята от срещата й с Мартин ми хареса като изключим бюста на показ.
В никакъв случай не защитавам Косара, нито пък съм на мнение, че излъчва царственост и класа, но само в България все още се правят генерални заключения  за нечий интелект на база диалект. Никой не си избира къде да се роди, изключително трудно е да изчистиш мек говор, което не те прави втора ръка човек,  а аз диалектни думи не съм чула да употребява.

# 1 686
  • България
Има разлика между акцент и диалект. Никъде не съм казала диалект.
Под внимание взимам маниера на говор, интонацията, избора на думи, троснатото и схлупено поведение на синхрони. Постоянната негостоприемна поза.

# 1 687

Богато за Стара Загора.

# 1 688
Не ми е правило впечатление богаташките деца в България да се славят с възпитание, класа и академични успехи, така или иначе. Тук всички богати фамилии са новобогаташи, доста време ще мине докато стигнем до old money  класа.

# 1 689
Има разлика между акцент и диалект. Никъде не съм казала диалект.
Под внимание взимам маниера на говор, интонацията, избора на думи, троснатото и схлупено поведение на синхрони. Постоянната негостоприемна поза.

Много е смешно също как овладява акцента, когато говори с Мартин или на синхрон и как се отпуска, като е с момичетата. Голяма поза, голямо нещо Smiley

# 1 690
Зависи от какво иде богатството на тези фамилии. Някои си изпращат децата в чужбина да учат, а родителите на Косара са я изтървали в Ергена. Или тя е голям инат, което не говори добре за интелекта ѝ, или те са с ценностна система, клоняща към чалгарството.

# 1 691
Уж OnlyFans художничката е в ЧакалКаст. 

Между другото, много приятно впечатление създава - противно на очакванията е доста притеснителна, казва, че това, че е имала профил там е най-голямата грешка в живота й. Абе, момичето си е супер. Жалко, че не стигна до предаването, а на нейно място гледаме адски безинтересни жени, като Диана, например.

Като яде кифтета не рива, а? 😂🤣 На това намирисват тия смешни лъжи.

# 1 692
На онези снимки, които се показаха тук, изглеждаше изключително притеснена...

# 1 693
  • София
Любопитно ми е дали bTV са толкова смели и да пуснат пак ''извънреден'' епизод в неделя, когато стартира новия сезон на Като две капки вода по НОВА?
Според мен: Не!

След 6 епизода или две ТВ седмици (моите фаворитки и прогнози)

Дотук сезон ми харесва главно поради две причини:
Няма мляскане и няма простотии.

НО имам и забележки, като основната е, че я няма ''магията'' на Ергенът. И това си личи не само по поведението на двамата ергени, но най-вече си личи по време на церемонията на розата.
И намесите на главния продуцент ми идват малко повече. То стана един разграден двор. Диви и красиви ли е това, какво е това? Разбрах и че Мишо (продуцента и идеолога на онлайн риалитото) е сред екипа на шоуто.
Значи:
Една влиза, една излиза, една отказва роза, че се залюбила, друга я мързи да пътува до Шри Ланка, други пък избягали в Тайланд и едвам ги намерили, пък ги гонят после, правилата се сменят през ден. Някакви бармани влизат.
WTF?!

От двамата ергени харесвам Мартин. Човека ще изкара нещо интересно и от един храст до него. Специално интеракцията му с Даниела е много добър ''любовен'' телевизионен продукт. А сме още в началото на сезона.
При Виктор ми е интересно само и единствено когато е с Бранимира, защото реакциите му са един път...

Основните фаворитки:
При Виктор: Бранимира и Росица с много голямо предимство за Бранимира.
При Мартин: Даниела и Мартина с голямо предимство за Даниела.

Според мен първата целувка този сезон ще е между Мартин и Даниела.
Малко ме е страх за устните и езика на Мартин обаче... 😀😉

Ранни прогнози:
Даниела и Бранимира ще спечелят сезона, като Даниела е с по-голям шанс, защото и тя и Мартин са обиграни, уравновесени хора и знаят какво искат.

Кои имат потенциал за развитие?
Косара основно.
На мен ми е една от любимките, а в премиерния епизод в неделя никак не ми хареса. То какво да ми хареса, като не чух нищо от нея, а видях някакъв човек скрит зад 1 кило грим.
Косара може да се превърне в Елена от Троя за този сезон и да стане ябълката на раздора между двамата ергени. Момичето има голям потенциал.

При Мартин:
Освен двете му фаворитки и Косара, Анна-Мария според мен ще остана много дълго. Всеки един сезон има по една такава като нея. И мисля, че този сезон това ще е тя. Най-добрия приятел така да го кажем. Човека с който можеш да си кажеш всичко без притеснение. А и тя самата е склонна да играе тази роля.
Ферай също има шансове при Мартин, но не повече от топ 5. Не че е малко.
И това са. Както казах при него е ясно всичко и само Косара може да му размъти водата...

При Виктор:
Тук всичко си зависи от Бранимира според мен. Но също така пак според мен тя не изпитва чувства към него, не го харесва като мъж, който да бъде до нея и да я води. И тук виждам проблем. Да, основен фаворит за победата е, но ако и писне? А ако Виктор прогледне? Росица има също шансове както вече писах и тя засега ми е на 2 място, но според мен тя е доста по-емоционално и социално съзряла жена и ще разбере, че с Виктор трудно може да се гради нещо сериозно... Така че да, има проблем. Но големия проблем и на двете е самия ерген. Не са те.

Обаче при Виктор (защото не е влязъл за любовта според мен) има много по-голям шанс някоя тъмен кон да се появи, докато при Мартин всичко е ясно за мен. Две жени + Косара. И то Мартина май, май я държи повече, защото му ласкае егото, а и обича такъв тип жени просто. Забавно му е с нея.

Та при Виктор сериозни шансове за някаква изненада и обрат съзирам при Любомира и Синтия. Две жени, които в началото на сезона изгеждаха като пушечно месо и статисти.
Защо? Ами защото Синтия освен че е чаровна и забавна, има много енергия, спорт, живот. А нежния Виктор това би го привлякло. Вече писах мисля за това. Там като караха моторите ясно си пролича.
Любомира? Аз изобщо не я харесвам, но тя по дяволите е актриса, а той това учи. Режисьор искал да става. Ами ако режисира целия сезон и играта си във формата? Хм? Защото да речем се знаят с жената с торбичките от някоя сцена и може да са решили да използват формата като трамплин за кариерите им? Иначе аз химия между тях не виждам. И тя стои като лелка до него.

Има ли шанс за сериозна връзка извън сезона?
Не. Поне засега.
При Мартин има някакъв шанс, при Виктор не. Знаете аз и изначално нямам доверие на Виктор и мисля, че ни лъже и че е вътре само за популярност. Да, харесва Бранимира, но да създаде сериозна връзка с нея (дори и тя ако го харесваше като мъж)? Не!

За 6 епизода, 5 моми напуснаха по една или друга причина.
В предните сезони за толкова епизода имаше макс две изгонени. 😀

И за финал моите лични симпатии от тези, които останаха във формата

Харесват ми (без да ги подреждам):
отбор Мартин: Даниела, Мартина, Анна-Мария и Ферай
отбор Виктор: Росица, Синтия и разбира се Уенсдей Ивет
отбор общия: Косара

Ако трябва да дам топ 3:
Косара, Даниела и Росица
Ако можеше да се направи някакъв микс между трите би се получила една ужасно добра комбинация.

Не ми харесват:
отбор Мартин: Диана
отбор Виктор: Бранимира и Любомира

Безразлични (все ми е едно):
Адриана, Силвия, Елвира, Клаудия и Ива

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 14:44 от Diavolo

# 1 694
  • густо майна Филибето
Не видях у Косара някакъв интелект, това, че родителите евентуално са платили за частните училища, не може да я направи по-умна. Само с повече самочувствие. Засега ми е интересна с дистанцираното си поведение и директните въпроси.
 Не изключвам и интересът ни да се насочва тенденциозно от камерата , все пак това им е работата на хората.
На мен ми  е най-интересна Анна Мария, но не като ергенка, а като личност. Задава съвсем друг тон на предаването.  Много е различна от простакесите с този типаж от предишни сезони.

Общи условия

Активация на акаунт