🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 073
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 695
Като гледам, баш към чалгарството се е насочила Косара, жалко …

https://m.youtube.com/watch?v=DzlXTeTR7b0&pp=ygUJcGVyZmVrdG5h

Интересно ми е кой е този от снимката. Ако някой може да го разпознае по татуса на ръката, да каже Joy Бихме добили представа за вкуса й за мъже, ако намерим кой е. Но съдейки по клипа и този с татусите, мисля че Косара ще си допадне идеално с Мартин Smiley

# 1 696
А всъщност на петия епизод миналата година Алек тайно се вмъкна в имението, за да целува Магдалена... ех, времена. Cry Още Християна като беше вътре ги целуваше по пет на коктейл. Heart Eyes

Не очаквайте да е като в предишните сезони, шефът е друг и с други цели и амбиции.

Впрочем по мои сметки сме на 10-14-тия ден вътре. Може би на три дни гонят някоя? Лично моя спекулация е, не ми е казвано. Ако някой друг следи и предполага нещо друго, да споделя смело. Simple Smile

# 1 697

Първо е искала да е просто тоталната измамница като качва същите снимки от инстаграм, после е решила да се потопи в занаята наистина. Не знам какво я извиняваш, супер много жени са изкушени от тия елементарни кинти в днешно време. Че даже инстаграм е като онлифенс вече понеже включиха абонамент услуга.

Момичето е свястно, който иска, може да й гледа интервюто в Чакалкаст и да прецени. 100 пъти ще я предпочета пред Диани, Елвири и подобни пълнежи.

# 1 698
В духа на Diavolo, от отбор Мартин харесвам само Мартин, от отбор Виктор харесвам Синтия, Роси и Клаудия. Най-много засега харесвам Косара и мисля, че тя ще спечели при единия или при другия. Даниела и Бранка не ги харесвам като цяло, въпреки че има моменти, в които и двете са ми интересни. От двамата ергени харесвам повече Мартин и ми се иска наистина да се влюби.

# 1 699
Не ми е правило впечатление богаташките деца в България да се славят с възпитание, класа и академични успехи, така или иначе. Тук всички богати фамилии са новобогаташи, доста време ще мине докато стигнем до old money  класа.
Това, със сигурност, не е така.Виждам много ботати хора, които образоват децата си по възможно най-добрия начин. Изключително възпитани, дължи се предимно на майките. Бащите държат изкъсо момчетата, дъщерите повече ги глезят

# 1 700
Начи, като ги гледам тия, дето са се наредили в кръгче да си разказват жалките подвизи, начело с водещия... няма нормална жена, дето да се хване с такъв. Ни на вид го докарват, ни на акъл. Смешници жалки. Майчице, какво падение!

# 1 701
Знаете ли инстаграмите на Мартин и Виктор?

# 1 702
Реших да потърся Силвия във Фейсбук, та в хайлайтс има снимка с плакат на Н*ква стойност, явно им е фенка отдавна (или конкретно на Коки). Честито да ѝ е!
Имах добро впечатление за нея, усмихната, ведра, с добро тяло, но май копае дъното и тя с капацитет.

# 1 703
Косара е точно каквото му трябва на Мартин, за да блесне в очите на себеподобните и на родителите му, които ще я харесат. Царствена и недостъпна на вид, от богато семейство, надявам се образована, не е там на Марто за парите, а защо е - нямам обяснение, вероятно известност. Но е идеалната жена за Мартин! Тя има ли намерения към него, не знам. В смисъл откакто са там и вече са в играта, иначе както казах - нямам никаква представа за какво и е на такава жена да ходи в това предаване!
Косара може бъде добре за Мартин, но той за нея не. Какво ли би казало семейството й за имиджа му и за 14-те години разлика е без значение, тъй като те така или иначе са несъвместими. Би било жалко за Мартин да смята, че може да я вкара под балдахина, но би било далеч по-нелепо да счита, че може да бъде мъжът до нея. Тя търси млад, стабилен и перспективен мъж, така мисля и далеч не й не необходимо да бъде забелязана и то точно в "Ергенът". За мен си остава мистерия защо изобщо е там.

# 1 704
На някой направили му впечатление, че Бранимира се представя като балерина, но в тяло хич не прилича на такава. Има пълни крака и според мен е трътлеста. Изобщо има закръглен вид, като започнеш от лицето.
Сега ще гледаме коя от двете кифли Даниела и Мартина, има по-големи връзки и са с по-големи протекции в предаването. Аз лично не съм убедена и не вярвам, че Мартин много ги харесва, а по скоро ни подготвя психически за избора си на финала да е логичен. Направо се чудя, колко измислен финал ще ни пробутат, като е очевАдно, че всеки ерген е с гадже. Да вкарват трети, че тия двамата вече са изпята песен, да разчепкаме и него.

# 1 705
А още повече ще обича Мартин и някой да го издържа и да му плаща сметките, ако допуснем, че Емануела е казвала истината, че го е издържала, а и в интервю той сам каза, че по време на връзката им не е бил добре финансово. Тамън Косара като по-млада, по-лесно ще я впечатли и ще вземе пари от семейните. 😀
Не мисля, че Косара и още по-малко родата ще издържа гуляйджия и позьор на средна възраст. И по-скоро той е впечатлен от нея, а не тя от него. И двама с Виктор нямат никакъв шанс по разбираеми и очевидни причини.

# 1 706
  • Street of Dreams
Тук ли е имало снимки на "онлифенката"? Или са изтрити, или съм прескочила някоя и друга страница.

# 1 707

Косара може бъде добре за Мартин, но той за нея не. Какво ли би казало семейството й за имиджа му и за 14-те години разлика е без значение, тъй като те така или иначе са несъвместими. Би било жалко за Мартин да смята, че може да я вкара под балдахина, но би било далеч по-нелепо да счита, че може да бъде мъжът до нея. Тя търси млад, стабилен и перспективен мъж, така мисля и далеч не й не необходимо да бъде забелязана и то точно в "Ергенът". За мен си остава мистерия защо изобщо е там.

За последователи е там ама май май Николов уби този аспект на предаването този сезон, ама да видим. Тези първите изхвърчали никаква популярност нова не набраха, изобщо не им промотират профилите, нямат индивидуални  видео визитки.

# 1 708
Ей значи, аз също чета в групата за спойлери, обаче някои тук хич не могат да си мълчат и това е! През няколко коментара, засичам вкарани спойлери между редовете и е суууупер изнервящо!

# 1 709
На някой направили му впечатление, че Бранимира се представя като балерина, но в тяло хич не прилича на такава.
Не се представя за такава. Каза, че учи танцов театър в НАТФИЗ - там се учи от всичко. От народни танци, през балет, чак до пантомима.

Общи условия

Активация на акаунт