🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 113
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 755
Косара най-вероятно ще се уреди с някой тип Гущеров след предаването, но децата им ще приличат на градинаря. Същото важи и за Ферай.
Косерчето може и да хване някой по-засукан чичко, защото пътува повечко, все пак уж работи като модел момичето, пътува за снимки,  техните имат възможност да я пращат по екскурзийки тук-там, да кажем. Ферай, обаче, безработна а и особено като си отвори и устата... Там ще е Гущеров със сигурност.

Ферай с мусаката има повече избор 😂😂😂 Тва "работя като модел" е толкоз нелепо, че просто. Разправят истории как ги викат на некви сбирки и чичаците си избират от тях. Па даже и разни, дето са спали първо с еди кой си, че да станат модели.

Да, тук си прав - но по има шанс да хване някой намазан чичо в Рим, а Ферай да храни Гущеров с мусака от топлата витрина.

# 1 756
С такава дупка между сериите, темата избухва.
Моля, просветлете ме за мусаката, че съм пропуснала.
Беше ми симпатична Ферай в началото, вече не.
На тая чаФка книгата е 50лв. Моля ви се, има и тарифа за "лична консултация"-100лв. Паднах!
Ето откъс:

Обаче като вземе да си пипа носа, ме хваща страх, че ще го счупи съвсем.

# 1 757
Айде бе, като бяхме гаджета с мъж ми, в първото заведение, в което излязохме, аз платих сметката, пък не го върнах заради това. И добре направих! Smirk Та тия, дето си правят тънки сметки, сметките обикновено им излизат криви.
Това е семейството на Косара, хубави хора, обаче толкова странно - никой на никого не прилича.
Скрит текст:

# 1 758
На тая чаФка книгата е 50лв. Моля ви се, има и тарифа за "лична консултация"-100лв. Паднах!
Ферай в първия епизод посрещна МарЧин с мусака и баница, за да покаже, че ще бъде 50-тарска степфордска съпруга. Аз на мястото на МарЧин нямаше да ѝ дам роза, защото не е направила печена Аляска... А семейството на Косара си ги бива - никой с никого не си прилича, но майка е доста добре, а таткото е доста... Сребърна лисица Grinning

# 1 759
Косара може и да си има приятел отвън, няма да се учудя. Имаше кадър в прегръдка с някакъв 'бед бой' на обща снимка в инстаграм.
По чичковци не си пада, по-скоро се цели в синовете на богати чичковци.

Ферай е голяма пародия. Свикнала да въздишат по нея от кварталните кръчми и се има за много обиграна с мъжете. Да беше предложила баклава поне, да я видим дали е майсторка да подслажда живота не мъжете.

Писателката не знам с каква смелост се е изтипосала по телевизията. Не се ли страхува за разпада на фалшивият ѝ образ на успешна жена?! Елементарна ми е като поведение, клише до клишето, и се нагажда като хамелеон според разговора и човека. Хлъзгава и предсказуема.

# 1 760
Ето откъс:

Много ми хареса словосъчетанието "тежка и стилна  жена"...  Харесва ми и колко е огромен шрифта, все пак да изпълни повече страници като един Мевляна. Така искам да каже на Елвира "Малка ти е чашката за мойта мъдрост" с тая последната рокля.

# 1 761
Ако жената със синята рокля е майката на Косара, ми сори, ама е много по-хубава от дъщеря си!

# 1 762
RoseofVersailles
Ахахаах момиче, момиче, момиче, Африка, Африка...жестоко, колко ли страници е този шедьовър.

Косара на мен ми изглежда поне като леля на Виктор, абсурдна двойка биха били.

# 1 763
Много от пишещите тук жени ще се учудят колко успели и желани мъже искат да имат жена-трофей или домакиня, само да не е кариеристка. Направо им е страстоубиец някоя подобна на Диана.

# 1 764
Ферхунде ще трябва да поработи над дикцията си и да не квичи така с тънко, лигаво гласче, ако иска да е трофейна съпруга. Как ще я изведеш на готино място , ако квика така и се лензи.

# 1 765
Ми не е до стари моми, а точни кариеристките. Които искат да успяват в бизнеси и в кариера и се борят със зъби и нокти за повишения, работят по 12 часа на ден и отговарят на имейли денонощно. И Анна-Мария е такава. А тя е млада.

# 1 766
Ето откъс:

Защо не наснима повече странички, да се посмеем. Grinning

# 1 767
О, това е скрийншот от едно клипче, което беше пуснато тук по-рано. Аз такива скъпи книги не си купувам, ще изчакам да изтече на pdf 🤣

# 1 768
Айде бе, като бяхме гаджета с мъж ми, в първото заведение, в което излязохме, аз платих сметката, пък не го върнах заради това. И добре направих! Smirk Та тия, дето си правят тънки сметки, сметките обикновено им излизат криви.
Това е семейството на Косара, хубави хора, обаче толкова странно - никой на никого не прилича.
Скрит текст:
Ако това са мама, татко и децата, то брат й определено прилича на баща им, за разлика от нея, заченатата на Малдивите, която сама си каза, няма прилика с родителите си. Майка й е хубава жена, а като цяло изглеждат съвсем нормално и приятно семейство, не виждам кич и изцепки.

# 1 769

Хайде да не се правим, че мусаката не беше от топлата витрина на Фантастико или Билла, примерно. 😁
Тома неверни, що не може да е яка готвачка? 🤣😂 Туркиня все пак. По сапунките ги представят много лоялни с добри готварски умения.
Мда да, от Варна дошла с влака с тава мусака и я сервирала на Мартин. Ако е така, Стоперан трябва да станат главен спонсор на предаването. 😁

Общи условия

Активация на акаунт