🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 073
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 785
Какъв е този Антон Тончев?
Тук споменаха, че е баща на Косара, уж бил заможен, но не разбрахме с какво се занимава.

# 1 786
За Ферай не знам защо подозирам, че е израснала в провинцията. Не съм чувала във Варна някой да говори на "чи". Или родителите ѝ имат жилище в града, или би било "по-престижно" по телевизията да я пишат, че е от Варна, вместо, да речем, Девня.. Да разбирам също така, че не е учила, защото на 23г. можеше да се представи като студентка.
Между другото, и аз съм израснала в малък град в близост до Варна и никога не съм чувала някой да говори по този начин. А въпросът ми е напълно сериозен.

Може да е завършила висше 2024-та и да е на 23 и пак да си я напишат БЕЗРАБОТНА 🤣😂🤣😂🤣😂

# 1 787
  • България
Тук споменаха, че е баща на Косара, уж бил заможен, но не разбрахме с какво се занимава.
Косара наистина не прилича на хората от снимката. Но са възможни много варианти:
1) хванала е гени на баби, дядовци, далеч във времето
2) има подобна челюст на челюстта на жената от снимката
3) осиновена е

# 1 788
Косара наистина не прилича на хората от снимката. Но са възможни много варианти:
1) хванала е гени на баби, дядовци, далеч във времето
2) има подобна челюст на челюстта на жената от снимката
3) осиновена е
4) майка и се изгубила за час два из острова , досущ като двете изгонени мацки (нали там била зачената)Satisfied

# 1 789
А, видях я снимката. Е, малко прилича на баща си.

# 1 790
За Ферай не знам защо подозирам, че е израснала в провинцията. Не съм чувала във Варна някой да говори на "чи". Или родителите ѝ имат жилище в града, или би било "по-престижно" по телевизията да я пишат, че е от Варна, вместо, да речем, Девня.. Да разбирам също така, че не е учила, защото на 23г. можеше да се представи като студентка.
Между другото, и аз съм израснала в малък град в близост до Варна и никога не съм чувала някой да говори по този начин. А въпросът ми е напълно сериозен.

Може да е завършила висше 2024-та и да е на 23 и пак да си я напишат БЕЗРАБОТНА 🤣😂🤣😂🤣😂
Е, да, възможно е....🙂 Както разбрахме, е възможно също така да е хванала нощния влак и да се е топуркала 8 ч до София, като преди това е извадила баницата и мусаката от фурната и старателно ги е покрила с вестник отгоре, преди да ги мушне в торбата, да останат топлички за срещата с Марто.🙂

# 1 791
Е, да, възможно е....🙂 Както разбрахме, е възможно също така да е хванала нощния влак и да се е топуркала 8 ч до София, като преди това е извадила баницата и мусаката от фурната и старателно ги е покрила с вестник отгоре, преди да ги мушне в торбата, да останат топлички за срещата с Марто.🙂

Па в краен случай, поне е взела хапване, коя друга им взе ядене на момците 🤣😂🤣😂🤣

# 1 792
  • София
Е, все пак беше "Варна - пристанище на Шумен", Тодор Колев беше от Шумен... Grinning

# 1 793
Бащата на Косара малко го докарва на татко Танко. Слава Богу майката е много далеч от мама Светла та сигурно няма да четем любовна лирика от някой остров...от таткото...

# 1 794
Качили са подкаста с Яна в БТВ+… в първите 15 минути съм, толкова монотонно и скучно е, че ми се доспива, докато я слушам😆 Яна говори като 15-годишна😒като си помисля, че я харесах в началото😂100% щеше да е обезрозена, дори и без изцепката.

# 1 795
Рупецова я пишат от София, а не от Чепеларе, та не вярвам много на тия надписчета, те явно са по местоживеене.
Ако сега живее в Париж, от Париж ли щяха да я пишат....

# 1 796
А за брат или майка имена знаят ли се? На Косара

# 1 797
Скрит текст:
Рупецова я пишат от София, а не от Чепеларе, та не вярвам много на тия надписчета, те явно са по местоживеене.
Ако сега живее в Париж, от Париж ли щяха да я пишат....

И МарЧина я пишат от София.
А диалектът ѝ е далеч от шопския. Grinning

# 1 798
Може би не са свръх драстични корекциите, ама чак да каже, че няма никакви..

# 1 799
Има доста милилитри в скулите. Вижда се и без снимка преди.

Общи условия

Активация на акаунт