🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 022
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 890
Доколкото помня от разговора с Ана - Мария край басейна, той призна, че е проучил предварително 5 (?) от момичетата. Не съм сигурна дали Даниела фигурираше, но по-скоро го очаквам.
Да, но тогава все още я нямаше тази информация със запорите и тн. А и проучил според мен означава да им е разгледал инстаграмите и да е попитал приятелите си дали са чували нещо, или дали са спали с някой от тях Joy
Тя Станислава има достъп до строгосекретна информация, защотo. Само от нея можеше да излезе тази информация. Но да, Мартин не мисля, че би тръгнал да проучва толкова, защото най-малкото, той няма намерение да се занимава с тях извън екран.

# 1 891
Не мисля, че нито Даниела, нито мЪртина биха били дългосрочен избор. Според мен той нито иска деца, нито иска брак, а и двете са на възраст, в която им се налага вече да реализират поостаряващата си хубост. За разлика от тях, маги и надежда изглеждаха далеч по-млади и свежи.  Въпреки, че бяха по-големи с малко от тях.

Така една до друга с черните рокли наистина все едно имат по 10 години отгоре. Франциска от преди обед, нищо че е 40 +, е като момиченце пред тях.

# 1 892
Доколкото помня от разговора с Ана - Мария край басейна, той призна, че е проучил предварително 5 (?) от момичетата. Не съм сигурна дали Даниела фигурираше, но по-скоро го очаквам.
Да, но тогава все още я нямаше тази информация със запорите и тн. А и проучил според мен означава да им е разгледал инстаграмите и да е попитал приятелите си дали са чували нещо, или дали са спали с някой от тях Joy
Тя Станислава има до строгосекретна информация, защотo. Само от нея можеше да излезе тази информация. Но да, Мартин не мисля, че би тръгнал да проучва толкова, защото най-малкото, той няма намерение да се занимава с тях извън екран.

Защото четох доста от коментарите , които са на мнение , че той с Даниела би си пробвал и отвън да има връзка, честно казано от това , което виждам засега и аз така си мисля. Но той виждайки цялата тази информация, с родители като неговите, дали не би било пречка не знам. Макар че тя винаги може да се оправдае, че това са неща от нейното минало и "той ако я харесва истински, теябва да я приема такава, каквато е " Joy

# 1 893
То със запори и без запори златотърсачеството е налице. Какво са за него 120 К, ако с нея му е забавно и си играят игрички един на друг? Сигурно му е писнало от еднопластови партньорки.

Все пак, от участието ѝ очаквам да получи единствено по-добра реклама на книгата ѝ.

# 1 894
Какво като има запори ? Да не е убила човек ?

# 1 895
То със запори и без запори златотърсачеството е налице. Какво са за него 120 К, ако с нея му е забавно и си играят игрички един на друг? Сигурно му е писнало от еднопластови партньорки.

Все пак, от участието ѝ очаквам да получи единствено по-добра реклама на книгата ѝ.
Златотърсачество - ок. Но тази жена е на 32 г и се предполага, че ще иска семейство, дете , а също по това , което каза съдя, че и брак иска. Не вярвам той да е толкова глупав
@candy_girl не е убила човек, но те родителите му не са приемали Емануела, мислиш ли, че ще приемат писателката- лъжкиня със сменено лице?

# 1 896
Какви връзки и бракове - за първи път ли го гледаме това предаване? Всеки път една двойка напуска предаването - Тея и Наум.

# 1 897
Какви връзки и бракове - за първи път ли го гледаме това предаване? Всеки път една двойка напуска предаването - Тея и Наум.
Аз виждам потенциал за продължаване между тях и извън предаването, стига той да приеме тези неща

# 1 898
Вече почти вскя втора е с правен нос и устни , какво значи лъжкиня ? Да си каже във визитката ли, ме има запори ? 🤣

# 1 899
  • София
Ергените трябва да бъдат единствено от огнените зодии- Овен, Лъв и Стрелец. Тия Риби са изключително слаба ракия за такъв тип предаване.

# 1 900
Вече почти вскя втора е с правен нос и устни , какво значи лъжкиня ? Да си каже във визитката ли, ме има запори ? 🤣
Ще видим. Лично за мен не е приемливо. За да те запорират има нещо нередно, за да дължиш такива пари - има нещо нередно. За да си си сменил цялото лице, а да пишеш колко си уверена и недостижима - има нещо нередно. За да ходиш на 32 г в предаване да си търсиш мъж, докато даваш консултации на жени, за да имат успешна връзка - има нещо нередно. За да си си сменил имената и да се представяш с други - има нещо нередно.

# 1 901
Запорите - както и да е. Но тая лъжа, че е ПИСАТЕЛ... Joy

# 1 902
Не знма защо задълбавате толкова , момичето си е влезнало да си рекламира книгата , ще поглиртува малко с Мартин , ако се харесат -харесат , ако не едва ли ще и е драма .
Много причини може да има за тези запори , аз не знма какво се впечатлихте толкова .
Каза “автор на книга”, което е по-вярно като поднесена информация .😀

# 1 903
Запорите - както и да е. Но тая лъжа, че е ПИСАТЕЛ... Joy
Не са я представили така, а като „Автор на книга”, което все пак е по-точното определение за нея. Явно не иска да бъде свързвана повече с магазина за дрехи, който има запори, а с литература…

# 1 904
Писател.

Общи условия

Активация на акаунт