Липса на желание за секс

• 665
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имам проблем който ме кара да не бъдем в добри отношения с мъжа ми! Имаме си 2 деца 1 на 9 и другото на 16. Преди 4г. Забременях отново, след което го махнах ме защото решихме, че 2 са ни достатъчни.
Но проблема от тогава е че аз нямам никакво желание за секс и за никаква интимност! Но мъжа ми постоянно се сърди караме се постоянно хормони съм пускала  в норма са си! Незнам какво вече да правя за да си запазя брака заради децата!

# 1
Ако ще е само заради децата, няма голям смисъл да си запазваш брака. Ако ти си искала детето, а той не, това е достатъчна причина да не искаш вече интимност. Ако абортът е бил травмиращ - също. Според мен ти знаеш защо не искаш вече, но не искаш да го признаеш и пред себе си.

# 2
  • София
Нямаш желание за секс със него или нямаш желание за секс изобщо? Това са две различни неща.

# 3
Щитовидната ти жлеза проверявана ли е? Много често при хипофункция на щитовидна жлеза има намалено либидо и липса на желание за секс. Другият вариант е проблема да е на психологическа основа, споменаваш този аборт и след него започва, възможно ли е да имаш някаква задръжка след това. Не знам случая, може ли ти да си го искала вътрешно и да съжаляваш после, да те е страх на подсъзнателно ниво, че може да забременееш пак и т.н. много са вероятните причини. Аз бих изключила физиологичен проблем и после бих потърсила психологична помощ, ако държиш и искаш да запазиш този брак. Ако просто си изстинала към него вече е друг въпрос.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 17:53 от mibobo

Общи условия

Активация на акаунт