Дадох Хексалгин по погрешка

• 688
  • 6
  •   1
Отговори
Детето е с някакъв вирус и от време на време вдига Т. Точно смъкнах Т от 37.5 на 36.5 и давайки му сиропите, тръгнах да давам Лимфомиозот, че му се увеличават възлите този сезон. Само че детето ме разсея и вместо 8 капки лимфомиозот му дадох 8 капки хексалгин. Шишетата си приричат и съм се заблудила. Какво да очаквам сега? Той сега няма какво да смъква.

# 1
  • София
Да се понижи телесната температура под нормално.

# 2
Нищо фатално, поне при моите. Хексалгин давам и без да има температура като болкоуспокояващо за едното дете.

# 3
Най-много да се отпусне и да заспи.

# 4
Няма да спадне температурата под нормалното, температуро-понижаващи съм давала и при болка. Имаше случаи, когато на дъщеря ми й растяха зъбките да реве с часове и само малко Нурофен я успокояваше. Според мен хексалгина е по-слаб от нурофена, поне при моето дете нурофена действаше най-ефикасно, когато беше малко. Най-много да заспи по-рано от обичайното.

# 5
Благодаря. Бързо заспа, това стана. А отделно и пак си вдигна температура по някое време.

# 6
Благодаря. Бързо заспа, това стана. А отделно и пак си вдигна температура по някое време.
Освен да му се доспи няма какво да стане, да не говорим , че има хора които го ползват за сън Laughing

Общи условия

Активация на акаунт