Отговори
# 15
Еве, благодаря за новата тема!
Дано да я изпишем само с хубави неща Simple Smile

Снимката е колаж

# 16
# 17
Благодаря за новата тема,Еве Kissing Heart Flowers Rose

Сладурчо мамин Heart

# 18
Еве, благодаря и аз за новата тема.

# 19
Еве,благодаря за темата!Аз искам да сме по-позитивни в нея и малко по-така обрани в страстите.На всички е ясно,че с тия сценаристи нищо хубаво и красиво няма да видим.Но знаете ли какво ми прави впечатление?Във всички сериали виждаме мъжките персонажи,колкото  осъзнати и силни да са, винаги стигат до г-н алкохола.Някои "разпускат" по барове,други в стаите си,но алкохола е неизменна част за "разпускане" когато им дойде до гуша от проблеми.Напоследък и при любовниците си.Понякога това го правят и женските персонажи,тоест нищо човешко не им е чуждо.Аз нямам нищо против "разпускане" в бара,при любовницата или в стаята си.И си мисля,че един мъж не е нормално да се държи като евнух в даден сериал и да няма гадже,любовница,приятелка,както искате така го наречете преди да срещне и открие,че е влюбен и обича.Дори е противоестествено и за жена.Нека сложим ръка на сърце и си признаем,че и ние сме "разпускали" по барове без присъствие на съпрузите ни или обратно.Даже,ние колежките си "спретваме" такива партита.Така,че аз нямам проблем с това,че Ферит "диша" в бара.По-добре да "диша" там отколкото в психиатрична клиника.

# 20
Тенкю за новата тема! 🍀
Айде, честито! 👏 Резил!

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 17:07 от BELL-

# 21
Как мислите, че щяха да се развият отношенията на СейФер, ако Сейран още в началото бе се предала на Ферит. Аз мисля, че той нямаше да се влюби така дълбоко. Тя щеше да му стане безразлична, като всички останали. А тя бе различна, защото не примираше по хубаво лице и знаменито име, като Суна и другите.

Благодаря за новата ни къщичка, дано да пишем в нея само за любов и СейФер.

# 22
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Чудя се,  Феро Невинни, дали ще изпитва нужда да повтаря някоя думичка три пъти, след предстоящото дишане в петък? Rolling Eyes

# 23
Тенкю за новата тема! 🍀
Айде, честито! 👏 Резил!

Вярно егати резила. Даже ни няма в класацията. Изчезна златното момче. Обаче пък другите два сериала на Стар са там. Заслужаваше ли си да унищожат сериала за това. Жалко Sad

# 24
# 25
# 26
Здравейте  Heart
Еве  ,мерси за новата ни тема.  Kissing Heart  Flowers Rose
Дано да имаме повече хубави новини съответно  и коментари  за сериала и за реала с които да я напълним Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/Sammarrose16/status/1891852076159734046

# 27
Нашите пак са с еднакви обувки! 🧿

# 28
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Еве🧿🤍🧿

# 29
Благодаря за новата тема!

Бива ли всяка тема да започва със сценаристите....много позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт