Отговори
# 645
Милна, права си, че въпреки финала на първи сезон, началото на втори си беше супер, но през втори сезон имаше голямо разтягане на локуми и бая излишни сюжети, което трябваше да им светне лампата на нашите, ама карай, минало заминало вече.😁

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 13:26 от Lilia*

# 646
Рамо е навсякъде днес! 😘🧿🤍

Зеленият лист и той се поотпусна, пише ли , пише! ✌🏻

# 647
Bell, да добавя и модната библия 🖤🔥😎

# 648

Белл, моля те сподели какво пише зеления лист.🙏

# 649
Всички работим за пари и с договори. Какво като са артисти, да не би да нямат сметки и грижи. Предложили им договор, подписали го, каквото им напишат, това играят. Нямат вина за тъпия сюжет, и не са още толкова велики, че да си позволят да разалят договори и уговорки. В началото на кариерата си всеки внимава как стъпва, и какви ги върши и как говори с продуцентите. Все пак Лили Иванова е на близо 90 години, за да кажем че е звезда в България, работила е десетилетия наред, а какво да кажем за огромна Турция. Ако решат да ги нарочат, няма да успеят. така че, не си мислете, че нещата са така прости в шоу бизнеса. Капризи там могат да проявяват само големите звезди. Нашите са още малки звезди, стискам им палци да вървят напред!
Все пак, всичко през което минават е опит.

# 650

Белл, моля те сподели какво пише зеления лист.🙏

Че може да има 4 сезон, но не е сигурно, Сейран може да има бебе, другите неща не ми ги преведе правилно преводачът

# 651
Шнура ще го призная, ако направи 4-ти сезон. 🤣🤣🤣

# 652
А бе на това парти много черноочки хора,нашия като камък сред леща.Дали не се пита какво прави там?

# 653
Лила, слагам и линк!
Скрит текст:
1, Четин Текиндор ще се завърне за финала!
2. Сейран може да е бременна
3 Обмислят сезон 4
https://www.instagram.com/stories/yalicapkinxi/35757388777222926 … tajN0bHZ0dG8xdw==

# 654
Нинка, права си, но и не съвсем. Щом една треторазрядна актриса като Пелин Акъл може да поставя условия и да променя ролята си в нейна полза, щом същото направи Буче Кахраман, щом сега и Берил, Ерсин, от 97 и Тюркю Су ще разгърне потенциал, значи и Афра и Мерт могат. Разбира се, това се договаря с мениджърите и докато Афра все пак удържа положението, Мерт играе каквото му свири гайдата, за съжаление. Дано за следващите си проекти са по-внимателни при подписването.

Зеления фон:

Скрит текст:
Четин Текиндор може да се върне в сериите преди финила. Сейран може да има бебе. Мислят за 4 сезон, не са взели твърдо решение засега. Не иска да казва нищо относно финала, ще говори когато му дойде времето. Ако има 4 сезон, мисли, че няма да е така, както мислят всички. Много било объркано, към финала ще стане ясно. Не говори за личния живот. Засега финала бил твърдо за 101 серия. За 4 сезон засега клюки имало само.

# 655
# 656
Благодаря за превода на спойлерите. 🌹

Нова статия от Онур Акай. Твърди, че не се следват по искане на продуцента, не били разделени и скоро имали някакви планове АфРам.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/yildizi-parlaya … n-haber-var/1464/

# 657
Еве, така е, ако всичко което стига до нас е достоверно и истина, но аз подлагам голяма част от информацията да е клюка. А и теза са второстепени актьори, не рискуват много с капризите си, най-много да са са им от полза. На Мерт ми се струва, че изобщо не му пука, притръпнал е. Не е хубаво за такъв млад човек да не му пука, или да демонстрира такъв непукизъм, ама както казват хората, патило, не старило се пита.
Аз чакам финала с нетърпение, да се свърши вече. Това за 4ти сезон, все едно не съм го прочела Simple Smile

# 658
  • Пловдив
Привет следобедно сладурки Heart Eyes
Благодаря Heart на всички за изчерпателната информация, която споделяте в т.ч. снимки,  клипове и репортажи за краля МРД.
Рамо е един уникат,  който те привлича с чар, харизма, сексапил и не на последно място извънземен талант.
И не мога да не го повторя

# 659
ani.zaiche,когато става въпрос за образа Ферит от "Златното момче",нищо не се знае,защото и тези,които пишат за него не знаят какво предстои да покажат
От доста време обмислям пост,който искам да напиша и някак все не ми се започва
Но,явно времето е дошло
Не съм наясно,дали това са си само мои мисли,или съм разбрала заплетените идеи на всички сценаристи взети вкупом,но разбирам Ферит
Или поне,мисля,че знам защо неговото поведение на този етап ни е непознато и непонятно
Има една мисъл,която се повтаря в почти всяко турско дизи и това е,че-"Любовта не е достатъчна"
И аз се съгласявам с тази мисъл и искам да кажа,че при всяка двойка идва момент на разочарование,на умора,на чувство за недостатъчност
Сега ще пиша само за Ферит,моля,не изброявайте какво е понесла Сейран.Всички го знаем.Разликата е в силата на характера.При Ферит той напълно липсва,с изключение на случаите,в които трябва да се притече на помощ на някого.При Сейран характерът се е оформил според тежкия и нещастен живот в бащината и къща.
Затова двамата различно реагират и различно понасят моментите,когато са наранени от любимия
Връщам се на Ферит.
Ферит обича Сейран,не вярвам някой да се съмнява в това.Обича я дори повече от себе си
Но Ферит е уморен,пречупен и оттегчен
Две ли,три ли години така и не се довериха един на друг,така и не си станаха опора,така и не успяха да се научат да си прощават и да приемат себе си и отсрещния такива,каквито са
Беше казал Ферит в първи сезон,че Сейран никога няма да го приеме такъв,какъвто е и винаги ще се опитва да го промени
Тя все още се опитва и това,разбира се е за негово добро,но той се умори от това
Той така и не можа да преодолее нейната постъпка,че го отхвърли и сподели болката си с друг,непознат мъж
Неговото его беше много силно наранено и смятам,че все още е.
Не искайте от Ферит да е идеалният мъж,защото той не е
Но той,такъв,какъвто е е много по-идеален и много по-уникален от всеки друг
Защото всеки друг ще се променя с  времето и неменуемо ще дойде разочарованието от това
Ферит ще си остане такъв,какъвто е от ден първи и ако и тогава,когато някой реши,че в това няма нищо лошо,животът може и да му се стори много хубав
Така беше приела Ферит Диар и затова връзката им беше безметежна
Много дълго стана...извинете...Наваксвам си,дето не съм писала доста отдавна

Общи условия

Активация на акаунт