Отговори
# 45
Ето едно по-компетентно мнение относно "Ако краля загуби"
Скрит текст:
Въпрос: Каква е вашата прогноза за новия сериал на Онур Гювенатам "Ако краля загуби".Какви са сценаристите и режисьорите и ще "победи" ли краля?                Що се касае за сценаристите,то те са голяма сценарна група,в това число в нея влизат Дениз Адиноолу,която е писала сценария на "Квартира за невинни","Крупие","Омер",филма "Джентълмен",Ертан Куртулан който е работил над сериалите "Вътрешен човек","Лудо сърце","Кралица на нощта",Гюлсерен също се е потрудила да ръководи,така да се каже,процеса и няколко други сценариста.Всеки сценарист има достатъчно своеобразен подход и честно да си призная,не зная как ще се съвместят сценарист писал криминални истории от типа на "Вътрешен човек" и сценаристка писала основно психоидилични истории като "Крупие",но са се опитали да съвместят ,както се казва,таралеж със змия,и ще видим как ще се получи.Режисьорския състав е много силен.Чагра Вила-Квартира за невинни,Дорул Тайлан и Ягмур Тайлан.-"Великолепния век" и Джем Торулай-"Семейство".И пак,както е видно,разнообразна режисьорска команда,но все пак се опасявам от поговорката"Девет баби,хилаво дете".При такава режисьорска група и сценаристи е възможно да не се намери общ език и да се получи такава мешаница,но е възможно да се получи и добре.В дадения случай ще видим дали екипа ще се сработи или не.Да се съди по първата серия е сложно.Както знаете,първата серия се гледа заради звездите,а тук звездите са много,въпреки,че има много жалби заради това,че те не играят на своята възраст.Още веднъж ще повторя,че възрастта там ще се променя на протежение от 30 г.така,че това не се явява главен проблем.Главния проблем ще е в това,колко ще е съгласуван сценария,колко ще се окаже силен и колко ще бъде успешна режисурата.Видно е,че на този сериал Онур Гювенатам поставя огромен залог щом е събрал такъв силен състав и се надявам сериала да се изстреля,но да правя предварителни прогнози не се наемам.   

# 46
Мили дами,току що ми светна, че тази събота имаме доста натоварена програма. Пада се 22-ри февруари - концертът на Емре. Надявам се да видим щастливи Афрам там или поне да са заедно. Ще пуснат и интервюто от миналия сезон. Ще видим едни страхотни усмивки от тогава. Вълнувам се Simple Smile

Снимката е колаж
Ден преди концерта на Емре  - на 21 февруари имаме и друго събитие - награда за Афра. Simple Smile

# 47
# 48
И аз да вмъкна нещо за 22-ри февруари.
Скрит текст:
Премиерата на новия сериал на Гюнгер "Пазар" който непременно ще гледам.

# 49
И един спомен, когато огледалото показваше кой е в ума и сърцето на Ферит.

# 50
Днес този ПР-ец е бил в ялъто. Нови интервюта ли идват? 😂

# 51
Тази нали е голямата специалистка физиотерапевт? Напусна Ялъто след два епизода, защото не беше доволна, че не и главна и повече нямаше да снима за ОГМ. Гледам от снимки в Х пак не е главна и пак снима за ОГМ! 🙄

# 52
Загледах се в снимката от хола на имението. Има нови масички, но и чеиза на Хатуч е там. Толкова години е събиран, а сега е изоставен там...

# 53
Тази нали е голямата специалистка физиотерапевт? Напусна Ялъто след два епизода, защото не беше доволна, че не и главна и повече нямаше да снима за ОГМ. Гледам от снимки в Х пак не е главна и пак снима за ОГМ! 🙄

Ами поредното доказателство,че колкото и сериали да се провалят гладни няма да умрат.Друг е въпроса колко ще заработват по договор.Всеки случай на г-жа Бонче и сие трябва да им искат неустойки,не да им плащат.

# 54
Благодаря за темата, Еве 🌹🌹🌹 Записвам се да следя.
Да си призная, загледах Далечен град, но още на края на втора серия вече ми е скучно. Разглезихме се, 🤔 а като си помисля как гледах Перла или Листопад преди години. Сега или ми е пренавито, или скучно в повечето сериали. Нашия си беше таман, ама го развалиха.
Дано оставащите епизоди в нашия да ни доставят удоволствие.

# 55
Добро утро Kissing Heart

Добавих малка анкетка по най-наболелия въпрос на деня Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и Феро е невинен 😁

Чета с кафето ☕ сега една арабка, явно поддържа теорията за комата. Та тя прави паралел на болестта на Халис с тази на Сейран. Никога не съм вярвала на това с комата. Някак си не си представям, че тези в кома ще си представят непознати хора, а при нас доста такива се появиха. Но един от акаунтите със спойлери говори упорито за събуждане, което засилва отново убежденията в тази посока. Не знам, твърде много серии минаха. ОГМ могат да го направят, но пък тази работа със Суна 🤔

# 57
  • Пловдив
Добро утро Blush
Благодаря за новата тема,  Еве:hibiscus:
В анкетата гласувах, че Феро бей  е невинен, защото много ми се иска да е така или докато не покажат какво се случи на прословутото диванче.

Хубав и спорен ден!

# 58
Добро утро!
Еве, ако може да конкретизираш по кой въпрос е анкетата, или става въпрос за по принцип.
В сериала, който аз гледам и на база моите възприятия, даваха как Феро Невинни си говори с балдъзката. Нахвърли й се за страстна целувка, после се отдръпна. Явно обаче им се е харесала целувката, та вторият път и двамата се нахвърлиха един към друг за следваща целувка. Малко след това, Сейран дойде, та ги прекъсна. Пиша малко след това, защото като ретроспекция, видях как Суна се съблича нагоре, а показаха и смучка на врата й. От устата на Феро невинни, чух потвърждение за случилото се. Разказа го на Дженгиз. Даже можело и кекс да прави, ако не била дошла Сейран. Реших да му вярвам, че е било целувка, иначе щях да продължавам да смятам, че е спал с балдъзката.
Та, Феро Невинни е виновен по обвинения, че се е целувал страстно с балдъзката.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 08:49 от stasha_s

# 59

Добро утро! 🫶
Гласувах, че Феро е НЕВИНЕН! 🤘
Бъктъм вече от преразкази по картинки! Като развалени плочи, мън, мън! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт