Отговори
# 60
Бел, то и по въпроса за невинността е като развалена плоча: "Феро е невинен, Феро е невинен". Откъдето и да го погледнеш, пак е мрън, мрън. Издигаме едни лозунги само Stuck Out Tongue Winking Eye Доказателства за невинността му няма, разчитаме на вътрешния си глас Joy

Сташе, много ме разсмя пак Heart Eyes
Не конкретизирах в анкетата, защото и аз така и не разбрах за кое точно е невинен Феро, оставих го да е по принцип Sunglasses

# 61
  • Яко в Матрицата...
Анкетата предполага точно такива постове - за едни е невинен, за други виновен. Днес ще е така, yapacak bir şey yok Wink

# 62
Затова я пуснах така анкетата, белки разберем  за кое точно е невинен Феро, че така и не се уточнява Grinning

Днес има ли чалъм да ни пуснат фрагман към обяд?

# 63
Феро е невинен!!!! В онази първа сцена с него в сериала, в която му се намъкнаха в леглото, той нямаше никакви вина. Следователно Феро Невинни!!!!!

# 64
Добро утро!

За анкетата гласувах, че Феро е невинен и с нетърпение очаквам това да се покаже скоро. 😎 Белл, и на мен ми е супер досадно вече 1 месец да чета само за целувката и дивана.🤪

За съжаление рейтингът на Краля е много добър и Шнура ще е доволен.🤢

# 65
То не е задължително да се чете, всичко е по желание.

ПП и за кеф.

# 66
То не е задължително да се чете, всичко е по желание.

Да, започнах да прескачам постове, че то голямо тръшкане, голямо чудо. 🤪

# 67
Лилия, за кое точно е невинен, може ли да се уточниш?

ПП. То и аз искам да съм над нещата, ама на... Smirk

# 68
  • Яко в Матрицата...
Щом всеки си избира за какво да е невинен или виновен Феро - моят казус е дивангейт. Има други неща, за които Феро може да бъде упрекнат, това е факт.

ПП Хората си гледат Краля Joy, значи или искат много да гледат Халит/Аслъхан/Мерве, или искат да гледат тази/такива истории.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 09:45 от Reni 🧿

# 69
Добро утро!
Еве, ако може да конкретизираш по кой въпрос е анкетата, или става въпрос за по принцип.
В сериала, който аз гледам и на база моите възприятия, даваха как Феро Невинни си говори с балдъзката. Нахвърли й се за страстна целувка, после се отдръпна. Явно обаче им се е харесала целувката, та вторият път и двамата се нахвърлиха един към друг за следваща целувка. Малко след това, Сейран дойде, та ги прекъсна. Пиша малко след това, защото като ретроспекция, видях как Суна се съблича нагоре, а показаха и смучка на врата й. От устата на Феро невинни, чух потвърждение за случилото се. Разказа го на Дженгиз. Даже можело и кекс да прави, ако не била дошла Сейран. Реших да му вярвам, че е било целувка, иначе щях да продължавам да смятам, че е спал с балдъзката.
Та, Феро Невинни е виновен по обвинения, че се е целувал страстно с балдъзката.

Малко не се ли заяждате вече, от няколко месеца говорим за само за тази сцена, в тоя сериал има и други неща които се случват но ние коментираме само тая гадна сцена, хората се опитват да я забравят а вие само напомняте за нея. И преди да кажете, като не ти харесва подмини, как да стане като всеки втори пост е за тази отвратителна сцена, сякаш няма други теми на разговор и, в X е същото говорят само за тази целувка

# 70
Моля, преразказът ми по картинка, както и всеки от предишните ми постове във връзка с дивангейт, да не се приемат като тръшкане. Обосновах защо съм гласувала виновен в анкетата.

Феро е невинен!!!!!!

ПП в отговор към Анабел - както уточнихме, четенето не е задължително. Иначе не, не се заяждам.

# 71
Добро утро, Heart
Аз съм заела друга позиция.Реших да ги редувам, да имам баланс на емоциите. Един ден е невинен,на другия виновен.В дните с невинността съм бяла,добра и щастлива.Чакам си фрага.

# 72
Моля, преразказът ми по картинка, както и всеки от предишните ми постове във връзка с дивангейт, да не се приемат като тръшкане. Обосновах защо съм гласувала виновен в анкетата.

Феро е невинен!!!!!!

ПП в отговор към Анабел - както уточнихме, четенето не е задължително. Иначе не, не се заяждам.

Четенето не е задължително да, но всеки втори пост е за тази отвратителна сцена сякаш няма други теми на разговор в този форум

# 73
Привет! Simple Smile
Аз съм извън дилемата: виновен - невинен. Така, де! Ферит не е извършил престъпление, просто прекрачва от време на време семейните, морални граници. Демек става дума за грях, а както се изрази изповедникът му - признат грях, не е грях. Остава да се изповяда и пред Сейран. Интересна ще е нейната реакция.

# 74
  • Яко в Матрицата...
Спойно Simple Smile В последните 10 мин на последната серия Феро ще се събуди и ще разбере, че междувременно е станал баща. И ще имаме мутлу сон.

Общи условия

Активация на акаунт