Италиански пощи

• 370
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Някой получавал ли е пратка с италианските пощи? Купих билково олио от немския Ибей с продавач италианец. Дотук добре. Само че се оказа, че тракинг номерът за нищо не става, защото пратката не е препоръчана. Пратките според сайта идват до 15 работни дни, които изтичат утре. Ни вест, ни кост от пратката.

# 1
Пратката най-вероятно ще пристигне с Български пощи ,но кога - не се знае. Може да проверяваш в пощенският клон дали има пратка за теб, ако нямаш известие в пощенската кутия.

# 2
Пратката дойде след 28 работни дни. Пиша, защото може да е от полза за някого. Ако пратката не е препоръчана, Ви чака голямо чакане и молебен за пристигане. Аз приключих завинаги с тях.

# 3
Пратката дойде след 28 работни дни. Пиша, защото може да е от полза за някого. Ако пратката не е препоръчана, Ви чака голямо чакане и молебен за пристигане. Аз приключих завинаги с тях.

Български пощи - ако дойде , когато дойде трябва да им е девизът

# 4
Български пощи са на топ ниво в сравнение с италианските. През ноември си забравих безжичните слушалки в Airbnb, пратиха ми ги веднага и до днес ги няма. Явно няма и да дойдат. Никога не ги ползвайте, тракингът им е шит и изобщо не стават за нищо

# 5
От години пазарувам от азиатски сайтове и тракинга на нашите пощи си работи отлично.
Щом нещо го няма в тракинга на бг пост, значи не е влязло при тях.
Защо не допускате възможност изпращача да е некоректен.
Пазарувам от японски сайт и шипинга им е между 20 и 30 дни. Щом шипнат пратките ми пристигат за 2 седмици.

За чакането, като искате да ви е бързо, просто трябва да платите за това.

# 6
Пратката я получих след 30 дни. Колкото до бързото, никой не ми е предлагал опции, иначе щях да си платя. В последствие като се разтърсих, доста недоволни има от италианските пощи.

Общи условия

Активация на акаунт