Търся електронна книга - 51

• 94 798
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
https://www.rulit.me/books/bg/1/date?format=all&search=%D0%9C%D0 … D1%80%D0%BE%D0%BD

Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но досега не съм работила със сайта рулит. Търсех книгата на Мерседес Рон Наша вина, но я свалих и видях, че е на руски, а в описанието пише български. Аз ли не правя нещо като хората или наистина е само на руски?

# 541
Здравейте!
Търся отчайващо следното ръководство PDF

Най-добрият Начин Да Научим Астрология том 1 - М.марч, Д. Макевърс

# 542
Здравейте, търся Ловецът на светулки  и Нека завали Чарлс Мартин, ще бъда благодарна, ако някой ми ги прати.
dorakoteva@abv.bg

# 543
Здравейте, търся си  - "Невероятният мозък" от Норман Дойджи.
Норман Дойджи ~ Невероятният мозък
Извинявам се, пропуснал съм запитването!
Търся отчайващо следното ръководство PDF
Най-добрият Начин Да Научим Астрология том 1 - М.марч, Д. Макевърс
Марион Марч, Джоан Макевърс ~ Най-добрият начин да научим астрология - Том #01

Здравейте, търся Ловецът на светулки  и Нека завали Чарлс Мартин, ще бъда благодарна, ако някой ми ги прати.
Чарлс Мартин

Посвещавам тази публикация на 23.април Световен ден на ... авторското право

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 11:12 от БезДелник

# 544
  • София
БезДелник, страхотно чувство за хумор Tada 
Здравейте, търся си  - "Невероятният мозък" от Норман Дойджи.
Благодаря предварително!
В архива на Анна има 2 книги от този автор на английски. Ако не можеш да намериш на български, преведи я машинно с гугъл преводач. Аз току-що го направих това, защото не можах да намеря една книга на английски, а само на испански. Преводът е толкова добър, че изобщо не си личи, че е машинен. Не знам как ще се справи преводачът с българския обаче, не съм го правила. Но ако някоя книга е много ценна, това е вариант. Форматирането не е перфектно, но става. В случая явно не става дума за художествена литература, без която можем да минем, така че си заслужава усилията.
Може ли да обясните как става?
Google translate има функция за превеждане на цели файлове под таба Documents. Поддържаните формати са docx, .pdf, .pptx, .xlsx, така че ако имаш друг формат, първо трябва да конвертираш.

# 545
  • Сред мелниците
Търся
Отвъд човека
на К. С. Люис

# 546
  • Пловдив
Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но досега не съм работила със сайта рулит. Търсех книгата на Мерседес Рон Наша вина, но я свалих и видях, че е на руски, а в описанието пише български. Аз ли не правя нещо като хората или наистина е само на руски?

От заграденото в червено си избираш езика на който искаш да е...
В случая 2рата,т.е ливата корица е свободна и може да се свали и е на български,синята може да се купи.

# 547
Благодаря ви много!

# 548
Скрит текст:
БезДелник, страхотно чувство за хумор Tada 
Здравейте, търся си  - "Невероятният мозък" от Норман Дойджи.
Благодаря предварително!
В архива на Анна има 2 книги от този автор на английски. Ако не можеш да намериш на български, преведи я машинно с гугъл преводач. Аз току-що го направих това, защото не можах да намеря една книга на английски, а само на испански. Преводът е толкова добър, че изобщо не си личи, че е машинен. Не знам как ще се справи преводачът с българския обаче, не съм го правила. Но ако някоя книга е много ценна, това е вариант. Форматирането не е перфектно, но става. В случая явно не става дума за художествена литература, без която можем да минем, така че си заслужава усилията.
Може ли да обясните как става?
Google translate има функция за превеждане на цели файлове под таба Documents. Поддържаните формати са docx, .pdf, .pptx, .xlsx, така че ако имаш друг формат, първо трябва да конвертираш.

Преди малко си играх да конвертирам после да разделям, защото не можело файл по-голям от 300 страници. Обаче преводът е отвратителен - изреченията свършват в нищото, няма никакво съгласуване на думите.

# 549
  • София
Моята книга е 162 страници pdf и толкова излезе в превода. Щрифтът е различен на различните страници - явно се опитва да събере страниците 1:1.
Сега си поиграх същата книга да я преведе на български. Освен някакви минорни странности, преводът е много приличен и абсолютно четим. Освен да взема да си я дочета на български. 1/3 на испански, другата трета на английски и накрая на български хаха

# 550
Здравейте.Търсих и в старите теми,но не се оправям нещо с търсачката на форума явно.Помня преди време някой беше споделил линк към онлайн библиотека на английски с книги по нива (А1,В1,С1).Ще съм благодарна ако ме насочите,благодаря.

# 551
  • София
Здравейте.Търсих и в старите теми,но не се оправям нещо с търсачката на форума явно.Помня преди време някой беше споделил линк към онлайн библиотека на английски с книги по нива (А1,В1,С1).Ще съм благодарна ако ме насочите,благодаря.
English Graded Readers в пиратският залив. Има три колекции в момента, много книги има вътре, няма изчитане това нещо.

# 552
Благодаря за новата тема! Търся „Божествени съперници“ и „Безмилостни обети“ на Ребека Рос. Благодаря предварително! helphelper125@gmail.com

# 553
  • София
English e-Reader

# 554
  • София
Здравейте, издирвам книгата на Джон Марс - "В края на линията".

Общи условия

Активация на акаунт