Търся електронна книга - 51

• 94 586
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
Търся две книги: Надя Хашими "Когато луната снизхожда" /издадена е и нейна нова книга, но не вярвам, че ще мога да я намеря - "Къща без прозорци", защото все още е много нова/ и да подновя търсенето на Матю Макконъхи "Зелени светлини". Хубав празник!
Скрит текст:
nanita_22@abv.bg
Скрит текст:

# 631
Търся две книги: Надя Хашими "Когато луната снизхожда" ... и  - "Къща без прозорци"
Надя Хашими ~ Къща без прозорци

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:10 от БезДелник

# 632
Здравейте, видях, че е била споделяна преди, но линковете не са активни, ще съм благодарна: Елизабет Гаскел "Север и Юг"

# 633
# 634
Здравейте, търся
Сърце в лед и Гроб без име на  Лине Холм и Стине Болтер.
Също така и книгите на Оса Ларшон
Ще бъда благодарна, ако някой ми ги прати.
dorakoteva@abv.bg

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 10:58 от dorakoteva

# 635
# 636
  • Light of Zartha
Извинявам се, че пак пиша, но отново търся "не всичко започва от теб".  Оказа се, че моят киндъл не я зарежда напълно като е пдф. Ново 20, но той е доста стар вече. Ще съм благодарна ако някой я има в txt. (Пробвах да конвертирам -чупи се).

# 637
  • София
Извинявам се, че пак пиша, но отново търся "не всичко започва от теб".  Оказа се, че моят киндъл не я зарежда напълно като е пдф. Ново 20, но той е доста стар вече. Ще съм благодарна ако някой я има в txt. (Пробвах да конвертирам -чупи се).
И аз търсих преди в друг формат, но се оказа, че я има само в пдф. Прочетѝ си я на компютър, заслужава си. На английски сигурно може да се намери в други формати.

# 638
# 639
# 640
Може ли да ми я изпратите на мейла, че не ми дава тук да я сваля
Благодаря! 😚
Zlate333@gmail.com

# 641
Здравейте, търся "Пленяването на Аделайн", " Къде е Моли" и " Петима братя" на български.
Благодаря предварително! ☺️
merilinvenc@mail.bg
Случайно някой да качи или да ви изпрати Къде е Моли ? Все още не я намирам ..

# 642
Някой има ли, Кен Фолет-Свят без край.Или нещо друго което го няма в читанка.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 07:55 от azmimi

# 643
Здравейте. Търся 10книга от поредицата Родени в кръв на Кора Райли. Всички останали ги кма в Рулит, само тази липсва.

# 644
Някой има ли, Кен Фолет-Свят без край.Или нещо друго което го няма в читанка.
Кен Фолет ~ Свят без край ... и други приказки, които не са сваляни от Читанката

Общи условия

Активация на акаунт