За тези, които четат любовни романи № 48

• 65 408
  • 576
  •   2
Отговори
# 570
  • Бургас
"Нападателят"  ми беше много скучна и на мен.
"Методът на Чарли" я започнах ,но не я довърших. Не защото е М/Ж/М ,или М/М/Ж ,а защото главната адски ме дразнеше.Мразя да чета книги, в които ми идва да отвъртя два шамара на героинята Simple Smile

Последно прочетох тази книга https://www.goodreads.com/book/show/244164046-temptation?from_se … 9BP9QLfEy1&rank=1
Авторката обикновенно завърта някаква интрига/престъпление ,около която се въртят няколко двойки. И ако всяка намира своя щастлив край в книгата си,то мистрията се разплита в последната книга.

# 571
Преди време бях започнала да чета ,, Преследването '' на Ел Кенеди , но не можах да я довърша . За мен най - силната и добра поредица беше за кампуса . И от тогава приключих с нея .

Гледах на Катарина Маура обаче първата поредица я няма . Явно ще си започна от това, което има преведено .

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:38 от ֍₰꙳꙳ Алиса Ш. ꙳꙳₰֍

# 572
  • Варна

Всички знаят, че не бива да се изправяш на пътя на Пепелянките – четиримата  загадъчни и жестоки мъже, които притежават града. Те определят правилата. И определено умеят да събират дълговете си.

Но когато техен отчаян длъжник им предлага дъщеря си вместо пари, безмилостните Пепелянки не подозират в какво се забъркват.

Роксан не е покорна, изпаднала в беда девойка.

Тя е истински ураган с татуировки, остър език и без абсолютно никакво чувство за страх и самосъхранение. И не изпитва грам колебание да размаха бухалка срещу четиримата непознати, които нахлуват в бара ѝ.

Ходеща дързост в тяло на жена – точно това, от което Пепелянките имат нужда, за да усетят нещо истинско покрай кървавите си дела и назряващата война с Триадата.
Какво се случва, когато пуснеш една богиня на хаоса в леговище на пепелянки? Дали ще стане жертва на отровата им… или една от тях?

ВНИМАНИЕ: „Гнездо на пепелянки“ е мрачна романтика, която изследва редица провокативни и чувствителни теми, които могат да предизвикат душевен дискомфорт у читателите. Моля, преди да посегнете към нея, запознайте се с предупрежденията за съдържание, които ще откриете в секция „Прелисти“.
15.02.2026

Скреж - книга 1 от „Скреж и амброзия“ на К. Н. Крофорд

Това е най-лошият рожден ден в живота ми. Прибрах се вкъщи и хванах Андрю в леглото с друга жена. С него планирахме бъдещето си заедно и аз вярвах, че любовта ни е истинска, но се оказа, че всичко е било лъжа. Любовта е лъжа.

След няколко часа бях пияна и бездомна. И точно тогава в града ми се появи опасно привлекателният крал на феите. Предстоеше традиционният турнир, в който феите щяха да се борят за сърцето на крал Торин и свободното място на трона до него. Но по неизвестни причини се оказа, че той иска да сключи брак с фея, към която е напълно изключено някога да изпита чувства.

С ум, размътен от тъгата и алкохола, аз не само не се преклоних пред него, но и му отправих куп обиди. А в отговор той ми предложи…  петдесет милиона долара, ако участвам в състезанието и победя. Е, какво имам да губя?

Сега както животът ми, така и сърцето ми са подложени на опасност.
12.02.2026

# 573
  • София
Скрит текст:
Аз лично не можах да завърша Нападетелят, скучно ми беше Simple Smile .
Прочетох новата на Ви Кийланд и там не ми се получи. Много як герой за мен поне и до там. Аз тъй и не разбрах кое му беше домското, ама може и да съм го проспала или прескочила.
Сега чета Playing Mr. Perfect: Clay Braden. Харесва ми, може би ще се хареса и на повечето тук.

Няма да как да не отблележа, че авторът има поредица със 136!!! книги

За следваща съм си набелязала трилогията Tangled Lies. Някой с отзиви за нея?
Гледам, че съм я чела, но резюмето нищо не ми говори. Обаче съм дала 4 звезди на първата и по три на останалите, не съм я зарязала, така че може би става Grinning

# 574
  • Бургас
на Pam Godwin виж тази https://www.goodreads.com/book/show/57985189-lessons-in-sin
ако не си я чела от семействата Константин/Морели

# 575
  • Варна
Чета Барут и череши на Габриела Марико. Скоро ще стигна половината и добре върви. Засега не ми е дарк, но предполагам към края ще стане. Тоя Том ме дразни. Не знам какво му хареса главната. Никаква химия нямат. Айде да се вземат главните. За сега съм стигнала до първата им целувка Cupid  Предполагам втората книга ще е за Майкъл и Сара и там ми стана любопитно. Много бързо се чете книгата, а аз обикновено чета бавно.

# 576
Наскоро питах Чатджипито за подобна на "Игри на омраза" и ми изплю това https://www.goodreads.com/book/show/229059195-dare-to-love-me
Започнах я вчера и се заливам от смях. Много добро предложение, ще прегледам и другите две като я приключа.

Общи условия

Активация на акаунт