За тези, които четат любовни романи № 48

• 64 761
  • 564
  •   3
Отговори
# 195
  • Бургас
Надявам се да издадат и останалите книги на Катарина Маура. Искам да разбера какво става с останалото семейство на Ерис. Дано да няма книга за Хана. Отвратителна е и майка й също.
Няма книга за Хана. Има за братята и сестрата. От там има и за други герои,но те още не са се появили на български

# 196
  • Враца
Може би защото среднага класа си я имаме в къщи. Виж милиардера е друга работа. Хеле пък, ако е мафиот.
С кеф си ги чета.Kissing Face
Напълно подкрепям. Много харесвам книги с мафиоти.
Относно пикантните сцени също харесвам да присъстват, но с мярка. В някои книги определено ми идва в повече.

# 197
  • Варна
И аз харесвам книги с мафиоти. Това го установих след като прочетох "Ще пирувам с кръвта ти" на Десислава Дюлгерян и "Обвързани с чест"  на Кора Райли. Харесах и книгите на Дж. Т. Гайсингер. Дано издателството се сети да издаде останалите. Мина една година от издаването на двете.

# 198
  • В къщурката на хълма на феите
Тези дни извадих купчината книги, която послушно ме чакаше и започнах да чета една по една. Започнах с "Опасни сънища" на Сара Маклейн, понеже тази поредица ми беше много на сърцето иииии оооооофффф ... в най-добрия случай бих казала, че книгата ми се стори посредствена. Имах такива големи очаквания, че авторката ще ни удави в емоции като заключителна книга от поредицата, ще разгърне историята, която предъвкваме от две книги вече и ще й сложи подобаващ край, пък то .. драма изсмукана от пръстите, едно и също се върти като ситуации, на моменти се обърквах, дали не съм започнала от грешното място, защото ми се струваше, че това вече съм го прочела, а пък да не казвам, че самите ситуации изобщо не можах да разбера как и защо по-конкретно доказват - например да се оставиш да те набият като доказателство, че съжаляваш за нещо ... с много мъка мога да дам 4/10 за книгата.

Започнах "Правилата на Диксън" .. след първите 50 страници не мога да кажа, че съм обнадеждена, че ще ми хареса .. главният герой е мамино синче от най-висока проба Dizzy Face

# 199
  • Разпиляна във въображението
Тези дни попрехвърлих "Момиче в чужбина" на Кенеди. Видя ми се посредствена и бла-бла. Явно не е моя авторка.

# 200
  • в сърцето на един мъж...
Тези дни попрехвърлих "Момиче в чужбина" на Кенеди. Видя ми се посредствена и бла-бла. Явно не е моя авторка.

На мен ми хареса, но явно я четох в период, в който бях настроена за подобни книги. Лека, приятна, с готини ситуации.

# 201
  • Бургас
Рина Кент пусна новата си книга,но мисля първо да си дочета за пореден път Катарина Маура и The unwanted mariagge

# 202
Рина Кент пусна новата си книга,но мисля първо да си дочета за пореден път Катарина Маура и The unwanted mariagge

И аз я свалих, ама първо ще чета Али Мартинез Simple Smile

# 203
Прочетох Какво се случи на езерото на Ви Кийланд. Не беше хич зле, допадна ми, лека и интересна.

# 204
Започнах "Безсилен на Елси Силвър и много тегаво върви. Първата от поредицата я зарязах, втората ми допадна,  но този май няма да мога да я довърша.  Имам чувството, че авторката се опитва да запълни страниците и повторя едно и също. 
От Рулит изтеглих един фен превод на Джоди Е Малпас и той голяма тъпотия (тя го търси, пък после не може да е с него и т.н.)
Все по-рядко попадам на нещо които става за четене.

# 205
  • Варна
Аз зарязах поредицата на Елси Силвър. Не е за мен това.

# 206
Аз съм прочела първите 3 на Елси, много ми харесаха. Явно не е за всеки обаче.

# 207
  • Варна

Ариел дел Мар е една от най-известните певици в света. Тя и сестрите ѝ, известни като „Седем сирени“, са феномен в поп културата още от малки. На сцената, скрила косата си под емблематичната аленочервена перука и облякла ослепителен костюм, тя блести сред морето от фенове. Отстрани всичко изглежда като сбъднат сън. Но напоследък момичето се улавя, че иска нещо повече.

Противно на волята на баща си – основателя на звукозаписната компания „Атлантика Рекърдс“, Ариел се промъква като мърчандайзер на лятното турне на изгряваща рок група, водена от вокалиста мечтател Ерик Рейес. Без перуката и сценичния си грим, тя е неузнаваема дори за себе си и свободна най-накрая да пристъпи в истинския живот, следвайки свои собствени правила. И като че ли е напът да отметне всички „нормални“ момичешки неща, които винаги е искала да опита, като да си изпере сама дрехите, да си намери нови приятели и да се разхожда по улицата, без никой да крещи името ѝ.

На това турне Ариел си припомня какво наистина винаги е обичала в музиката. Но докато тя и Ерик се влюбват, е само въпрос на време истината да излезе наяве.
Планираната дата на издаване е 14 юни 2025.

# 208

Тази за Дион и Фей ли беше? Последно от поредицата прочетох книгата за Селест и Зейн, скоро обаче трябва да видя и Лексингтън. Иначе в момента чета поредицата за Никтос и Серафина на Арментраут, почти към края съм на третата книга и много си ми харесва.

# 209
  • Варна

Тази за Дион и Фей ли беше? Последно от поредицата прочетох книгата за Селест и Зейн, скоро обаче трябва да видя и Лексингтън. Иначе в момента чета поредицата за Никтос и Серафина на Арментраут, почти към края съм на третата книга и много си ми харесва.
Тази поредица на Арментраут, може ли да се чете без да си чел другата нейна. Имам ги всички от тази и се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт