печати за нокти

• 65 654
  • 520
  •   1
Отговори
# 315
julzinka, много добре ти се е получило newsm10

# 316
От къде си купихте евтините печати?В квартала никъде не можах да намеря каквито и да е печати  Cry

# 317
Взех ги. Sunglasses Но след 15 опита нищо не направих. Кажете каква е цаката.
ПС: Махнала съм фолиото, очевидно съм от кръжока пречат ми ръцете.

# 318
ами трябва да се действа бързо

# 319

Какъв е точно проблемът, не можеш да вземеш печата от шаблона? Или не можеш да го сложиш на нокътя? Аз имах проблем с първото и мога да ти кажа как му хванах цаката. Grinning

# 320
С първото, трудно ми е взимането от шаблона. Успях два пъти, после лесно го цъкнах на нокътчето. Сподели, моля, как да процедирам?  bouquet

# 321
До сега си играх тука  passifier , много са хубави тези печатчета

# 322
Ехх, как подновихте темата за печатите и на мен ми се доправиха Crazy Пък не мога, нито някакви нокти мога да си пусна, нито имам време за лакиране, нито ще успее да се задържи лакът върху рацете ми повече от 1-2 дена, а за толкова на ми се занимава. Имам една приятелка тук обаче и мисля вече върху нея да почна да печатам Laughing

# 323
Heltah и аз много се мъчех в началото да ти кажа:)Натисках много на шаблона и пак не се отпечатваше цялата картинка.После натиснах съвсем леко и стана.Пробвай по-лекичко да натискаш:)
Моите шаблони са на Конад,но предполагам принципа е същия:)

# 324
С първото, трудно ми е взимането от шаблона. Успях два пъти, после лесно го цъкнах на нокътчето. Сподели, моля, как да процедирам?  bouquet

И аз като Fajona натисках много и продължително, в началото, и нищо не се отпечатваше.
Цаката е веднъж да минеш, например, от ляво надясно с печата върху шаблона (както после отпечатваш върху нокътя, по същия начин - в началото само ръба на печата е върху шаблона). Пак натискаш, но не е нужно чак толкова.
Ако натискаш много, все едно отпечатваш печата обратно върху шаблона, затова не става. Просто натискаш добре, но бързичко минаваш с печата, не натискаш на едно място продължително време.

# 325

И аз като Fajona натисках много и продължително, в началото, и нищо не се отпечатваше.
Цаката е веднъж да минеш, например, от ляво надясно с печата върху шаблона (както после отпечатваш върху нокътя, по същия начин - в началото само ръба на печата е върху шаблона). Пак натискаш, но не е нужно чак толкова.
Ако натискаш много, все едно отпечатваш печата обратно върху шаблона, затова не става. Просто натискаш добре, но бързичко минаваш с печата, не натискаш на едно място продължително време.

Чудя се как да обясня... хващам твоя пост за основа.

Нито на шаблона, нито на нокъта не трябва да се натиска перпендикулярно  Crazy
Самият печат е овален отдолу и мек. Движението е по самия овал.

Представете си люлеещ се стол и движението, което извършва стола спрямо пода, на който е поставен -  ето това трябва да правите с печата! Става от раз без размазване!

И това движение трябва да е бързо!

Шантаво обяснение направих...

# 326
gato, много хубаво си го обяснила, даже - подкрепям - никакво перпендикулярно натискане - движението е точно като на люлеещ се стол, спрямо земята, чудех се как да го обясня. Grinning

Но и на мен не ми се получават всеки път, де...трябва си практика, аз съм се пробвала само няколко пъти досега. Crazy

# 327
# 328
Момичета,   bouquet
след като си взех супер ентусиазирано печатчетата реших да ги пробвам....и докато схвана, че не трябва да се натиска самия гумен печат прекалено силно към шаблона изтрих доста неуспешно опита с лакочистителя Wink !
Установих, че ако притиснете печата към шаблона прекалено силно, де факто боичката остава запечатана в вдлъбнатините на шаблона и буквално нищо не се "закрепя" за печатчето. Така че с малко по-лек натиск започнаха да стават страхотни. Идеално се отпечатваше целия мотив. Но имам друг проблем - нанасянето на топ-лака. Единия път изчаках даже около 12 часа след нанасянето на печатите и след това сложих топ лак и пак ми се поразмазаха тук таме. Някоя от вас открила ли е хитринка и за това - може би някой по-качествен топ-лак или пък нещо друго....Не ми се иска да си ги разваля с нанасянето на топ лака. Sad
 newsm78

# 329
  • Бургас
Единствената хитринка е да се опиташ да не повтаряш на едно и също място-слагаш една голяма капка топ-лак в основата на нокътя и се стремиш да го разнесеш само с две-три движения на четката. В противен случай винаги се размазват картинките  Peace Продължавай с екпериментите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт