печати за нокти

• 65 650
  • 520
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз лично играх на търг за 10 шаблона по мой избор-общата цена, която ще платя е 24 долара (12,50 са ми шаблоните, 10,00 доставката и 1,50 застраховката) или това е към 37лв  Peace При цена тук 10лв за шаблон... Платила съм с дебитна карта, регистрирана в paypal и ще ми го доставят като малък пакет по пощата, за който ще получа известие. Ще видим за колко време дойдат  Rolling Eyes

# 196
bradata,пиши ,моле те,като ги получиш дали стават,имам съмнения да не са от оня плитките.Защото видях сайта на Конад в eBay,там са си по $6,забравих колко точно,единия!

# 197
  • Бургас
Аз затова гледах да са на Конад уж и сравнявах шаблоните с техния каталог, защото има и едни други по-евтини осмоъгълни  Thinking Търга го взех на магия просто-другите му подобни търгове завършват на 18,20,25 долара... Като дойдат  ще ги сравня с моите, които съм ги взела от Найларт и ще пиша дали са същите като качество  Peace

# 198
Има ги в Кичука в единия лев срещу Марса(пощата).И от другата страна .където продават дюнери в магазинчето за козметика и дрехи.

# 199
  • на кой му пука, майна
Има ги в Кичука в единия лев срещу Марса(пощата).И от другата страна .където продават дюнери в магазинчето за козметика и дрехи.

Мерси  Simple Smile

# 200
Ако е от същия продавач, от когото аз поръчах, е 12.50 долара плюс застраховка 2 долара, значи 14.50, горе-долу 21-22 лв за десет шаблона, ножче и печат.

Тази цена включва ли доставката ?  Как се плаща ? Как ти доставят пратката ?

п.п Сори, но до сега не съм пазарувала от чужбински сайтове и ще съм благодарна, ако разясниш по-подробно каква е процедурата  Blush

брадата го обясни добре, цената включва и доставката до тук, като разликата е, че аз съм с кредитна карта, иначе ти ги пращат в локалната поща и оттам ти пускат бележка, че имаш да си взимаш пратка.

# 201
  • на кой му пука, майна
Ако е от същия продавач, от когото аз поръчах, е 12.50 долара плюс застраховка 2 долара, значи 14.50, горе-долу 21-22 лв за десет шаблона, ножче и печат.

Тази цена включва ли доставката ?  Как се плаща ? Как ти доставят пратката ?

п.п Сори, но до сега не съм пазарувала от чужбински сайтове и ще съм благодарна, ако разясниш по-подробно каква е процедурата  Blush

брадата го обясни добре, цената включва и доставката до тук, като разликата е, че аз съм с кредитна карта, иначе ти ги пращат в локалната поща и оттам ти пускат бележка, че имаш да си взимаш пратка.

bouquet

А как се разбирате къде да ти изпрати пратката ? По имейл ли си кореспондирате или си има опция както е тук на ЛС ?
А адреса на кирилица ли го пишеш или на латиница ? Rolling Eyes И последен въпрос  Crazy Как разбираш, че точно ти печелиш търга ?
Сори за тъпите въпроси  Blush

# 202
След много чудене си харесах си тези два шаблона:
http://www.nailart-bg.com/products/57_big.jpg
http://www.nailart-bg.com/products/267_big.jpg

Но се чудя за лаковете, мисля да си взема черен и още някакъв. Бял не искам, може би лилав. Thinking С какви цветове стават хубави печатите?

И ако някой е поръчвал скоро от сайта - колко е доставката за София?

П.П. Направо си е живо одиране с тия цени, ако имах карта и аз щях да си поръчам от и-бей. Crossing Arms

# 203
  • Бургас
Аз от техните имам бял (ползвам основно него) и червен (него пък не го ползвам). Ползвала съм и златист обикновен и някои други тъмни обикновени-става добре стига да са плътни и покривни като цвят  Peace

Аз точно заради интернет-пазаруването си направих вече две дебитни международни карти-идва в пъти по-евтино, каквото и да съм си купила Peace

# 204
 ooooh! Аз сега се сетих, че всъщност имам една дебитна карта - Виза електрон, но е в левове - става ли с такава и би ли имало смисъл като не е с долари? Rolling Eyes

http://cgi.ebay.com/Any-10pcs-Stamping-Nail-Art-Image-Metal-Plates-M1-M45_W0QQitemZ280281609662QQcmdZViewItem?hash=item280281609662&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Вие от този и-бей ли поръчвате?

# 205
  • Някъде тук
Здравейте, относно машинката за печати, сега гледах в английския и бей, самата машинка струва 5 лири, а доставката до Европа е 7 лири, значи в левове към 33лв, а тук само един шаблон е 10 лвPeace

# 206
Хич не са ти тъпи въпросите, в крайна сметка никой не се е родил научен или пък не си длъжна да ги знаеш. Като поцъкаш ще свикнеш. Wink
Та на въпроса - когато се регистрираш в ибея пишеш адреса си, бих казала внимателно да пишете пощенския код, че е доста важен. Така че продавача вижда сам къде да прати нещото. Не е нужно да му се пише. Пише му се ако имаш въпроси за нещо конкретно по стоката. Адреса е на английски, в случая имената на улиците си ги изписваме на латиница. Като дойде пратката в България обаче, пристига не на твоя си домашен адрес а на кварталната поща - това заради пощенския код. Оттам ти изпращат бележка, че ти е пристигнала. Когато играеш на търг печелиш, ако си цъкнал най-високата сума. По принцип при всяко твое движение в ибея сайта автоматично ти изпраща съобщение - примерно може да е "вие сте заложили за еди какво си" или "в момента вие сте заложилият най-голяма сума" или "честито, вие печелите" Sunglasses Търга приключва, когато му изтече зададеното от продавача време, то там си пише какво е. Когато спечелиш системата ти праща съобщение и ти вече цъкаш за да платиш това, което си спечелил. Като приключиш с плащането, по-точно когато продавача види, че си направил транзакцията, вече ти праща стоката. Май това е в общи линии.

А относно
ooooh! Аз сега се сетих, че всъщност имам една дебитна карта - Виза електрон, но е в левове - става ли с такава и би ли имало смисъл като не е с долари? Rolling Eyes

http://cgi.ebay.com/Any-10pcs-Stamping-Nail-Art-Image-Metal-Plates-M1-M45_W0QQitemZ280281609662QQcmdZViewItem?hash=item280281609662&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Вие от този и-бей ли поръчвате?
Мисля, че няма значение в какво ти е кредитната карта. Все пак има и английски ибей, в който се пазарува в паундове, така че няма значение.  Ама да не се изложа де. Ще попитам някой утре. Но така би трябвало да е. Иначе линка, който си дала е точно този продавач, от когото аз поръчах. Wink

# 207

И на мен ми беше полезно обяснението. Flutter
Аз принципно знам, че няма проблем валутата да е различна, но се чудех дали няма да е прецакващо за мен, когато пресмятат по курса в долари. Laughing

А когато "залагаш" колко отгоре е хубаво да сложиш? Grinning Например ако началната цена е $10, залагаш 11, 12 или повече?

# 208
Картата може да е всякаква,но паричките вътре да не са в левове,иначе не става Peace.А за залагането-моля те,не трупай по долар отгоре,иначе...няма да ни излиза толкова евтино Mr. Green

# 209
Ее, значи съм пас. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт