Частни училища -информативно - дискусионна тема- 67

• 41 846
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Да, трябваше да отиде и там на изпит, значи..

# 346
Коментарите за такси ми напомниха, че скоро разбрах, че училището в бизнес парка е било обещано на Иззи.
Даже доколокото знам тази опция е била промотирана пред родителите.
После тръжните докумнети, които четох са направени така, че да спечели ПЧМГ.

Много ми стана странно, че и в този бранш печалбата почна да е основният фактор.

# 347
Здравейте! Ако има някой, местил ли е детето си от Питагор в Света София и би искал да сподели опит, може ли да ми пише на лично? Благодаря!

# 348
Коментарите за такси ми напомниха, че скоро разбрах, че училището в бизнес парка е било обещано на Иззи.

Много ми стана странно, че и в този бранш печалбата почна да е основният фактор.

Имаш предвид парцела на Тех парк?
Е, то, добре, че веднъж не са сработили схемите и "големите връзки" на Доротея! Satisfied
Естествено, че е 100 пъти по-добре да се построи училище от хора с опит и принципи, а не от жена със спорна репутация, която подменя децата в училището си все едно е в бранша на бързооборотни стоки...

# 349

Какво значи "ОБЕЩАНО"? Satisfied Май тази дума казва всичко.

И тя нали вече от 2 години си има училище там? SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 350
Иззи нямат ли вече училище в тех парка?

# 351
  • София
Гимназията на Изи още от начало е в Тех парка. Вероятно под наем.

# 352
  • София
Хем тръжни документи, хем пък било обещано училището Simple Smile

# 353
Иззи нямат ли вече училище в тех парка?

Едно е да вземеш под наем стара сграда на казарма и да я преправиш на училище, съвсем друго - да построиш модерна специализирана сграда, проектирана за училище. Тех парка са бивши казарми, някои от тях са пред срутване, в някои имаше настанени украинци. Но за Иззи, това си е успех. То първата им сграда в кв. Витоша е бивш хотел, там стаите също изобщо не са подходящи за училище, а някои тоалетни са с вана. Laughing

# 354
Хем тръжни документи, хем пък било обещано училището Simple Smile
E, то тръжните документи са правени очевадно за дадена фирма.

Нищо странно в нашата действителност.

# 355
Това факт ли е или предположение?

# 356
Интересно ми е кои са параметрите заложени в търга на които ПЧМГ отговаря, а Иззи не отговаря? И, че този критерии не е нормално заложен и не присъства и в други търгове, като стандартно изискване?

Някаква конкретика? Иначе е "нямам доказателства, но твърдя".

https://sofiatech.bg/2024/05/14/obyavlenie-ot-sofiya-teh-park-ad … -na-nauchno-tehn/

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:46 от Аncy

# 357
  • в страната на чудесата
Ми иззи на обещания ли карат или са участвали в търга? Защо не са обжалвали?
Много  търсиха сграда за Пчмг, вероятно на всички е известно защо и пред какъв натиск бяха.

# 358
Абе в търга условието е 5 години регистрация като гимназия. А Иззи имат регистрация като средно училище от средата на този януари. За гимназията преди това не ми се рови, но няма 5 г. И сега търга уж бил нагласен. Ахахха. А търга е от средата на миналата година обявен с тези параметри. По-точно на 14.05.2024 г. Това изискване за опит и доказани постижения е стандартно в подобни процедури. По-скоро щеше да е очебийно, че търга е направен за Иззи, ако бяха поставили по-къс срок или да няма подобно изискване. Ахахха. Абе "крадеца вика, дръжте крадеца" е ситуацията.

Доротея като лъже и си заблуждава "пациентите" да има поне малко срам. Но на нея това чувство и е оперирано.

Да, от вътрешен източник знам, че еврейското Р. Лаудер чака бързо местене на Руски паметник.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:59 от Аncy

# 359
  • в страната на чудесата
Което поставя въпроса какво направих с оня парцел който им даде общината

Общи условия

Активация на акаунт