Баба Зима си отиде, Първа Пролет иде! 19-25.03

• 18 822
  • 656
  •   1
Отговори
# 375
  • София, "Младост 3"
Иги искамв и аз парчеееееееееееееее

# 376
Няма за тебе, свърши  smile3534

# 377
  • в края на града

Овчица блее на полето,
беее,беее,бее,
разбра ли ме добре детето,
кой блее - малкото овне!  hahaha
 Joy Joy Joy

Цитат
Ааааааааааа да не забравя, а това ни е от Клисуров да си повдигнем самочувствието малко:
http://vbox7.com/play:a94287c8

Май са ги отсяли най-тъпите... Някои дори си вярваха  Crazy

# 378
Няма за тебе, свърши  smile3534

newsm68 newsm68 smile3502
Посмях се, мамо Иги даже тортата ти не стигна, а ти се шашкаш. Я направи повторение smile3501

# 379
  • София, "Младост 3"
аз също искам романтика
искам някой да ми каже че ме обича и то пред толкова народ
ще взема да платя на някой да ме повика в морето от любов да ми направят такъв грим
честно - чак примрях от кеф и леееко ми се сви сърцето, че нещо няма никакви такива емоции в моя живот напоследък дори и в домашни условия, камо ли за пред хора
от две седмици се караме нонстоп - аз съм причината, но сърце не ми остана и мозък също от умора и мъка покрай малките

това породени деца трябва да го впишат като ново китойско мъчение - бавно и мъчително те съсипва, без да ти дава шанс дори да умреш най-накрая.... Wink

# 380
  • София, "Младост 3"
а и съм прегтракнала от крещене - иначе Дани просто вече не чува
нонстоп язди, дърпа и щипе и ... малтретира малката - тя нали гука и се закача и е ад!
бих умряла ако имаше как... честно...

# 381
  • София / Пловдив
Габии, страшна си. Колегата ми каза, че съм гледал мацки.

Peace
А Бояна каза, че си като принцеса! Това е голям комплимент, да знаеш  Hug

За когото не е останала торта - да заповяда у нас на кадаиф! Направих го с мноооого сладък, с масло, орехи..., абе всички екстри! Огромна тава, бая ще трябва да се потрудя, че нали сега гоня 50кг. иначе ще го отгледам аз Лондон  Laughing

# 382
  • София

Овчица блее на полето,
беее,беее,бее,
разбра ли ме добре детето,
кой блее - малкото овне!  hahaha
 Joy Joy Joy

Петя,много ни хареса и на двете с Буби.Благодаря!
Сега остават още няколко животинки.Тя не иска като и ги показвам от дървения пъзел животните,да и казвам нещата от книжките,които имаме.От няколко дни насам директно ми заповядва да "учиме",без думи.отива,взима си стола,слага го на средата на стаята,и си взима я сметалото,я пъзела,и седи и ме чака,ръмжейки,което значи:Идвай мамооо! Grinning
Тая нощ съм си поставила за цел да съчиня за кравата и коня!

# 383
  • София, "Младост 3"
аз мога да съчина
"мама гъска Надя
само по пижама
тича и крещи
пак по Дани тя
че сестра си мъчи той
и желае бой...."

# 384
  • София, "Младост 3"
Габи, не ти трябва дори тази промяна - винаги си била красива
дано най-после и мъжа ти е разбрал - наслаждавай се на момента... защото уви хубавото е кратко в живота на човека....
а на теб желая - ако може да е дълго, пък и за винаги... що пък не - човек може да помечтае, нали?

# 385
Цитат
Публикувано на: четвъртък, 22 март 2007, 19:45Публикувана от: catnadeen 
Вмъкни Цитат
аз мога да съчина
"мама гъска Надя
само по пижама
тича и крещи
пак по Дани тя
че сестра си мъчи той
и желае бой...."

Това ме изкефи hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Wink

# 386
  • София
Кравата голяма,
силно си мучиииииии
тя в леля Иги сродница откриииииииии!
Валеееееееее ако не помогнеее, поне ще се посмеем, а онзи изречения които са в нашата книжка не стават!
Айнур не се извинявай, няма за какво да се сърдяяяяяяяя, аз се смея цял ден с тази моя торта....

# 387
  • София / Пловдив
А пък моя кадаиф никой не го ще  Crossing Arms Ще си го ям сама тогава  Laughing

Много се посмях на стихчетата  Joy . Аз нищо не мога да измисля. Но покрай тези животни се сетих за онзи виц, дето вълкът, заекът и хамстерът решили да си играят на индианци...

# 388
Цитат
Айнур не се извинявай, няма за какво да се сърдяяяяяяяя, аз се смея цял ден с тази моя торта....

Офф ooooh!, да се успокоя! Камък ми падна от сърцето Rolling Eyes. Майтап бе и аз разбрах, ама един път викам да попитам  love001 amiiii

# 389
Цитат
А пък моя кадаиф никой не го ще   Ще си го ям сама тогава 

Аз бих си поискала и от тебе, ама де да беше нещо друго ooooh! Thinking..., такова чудо не ям. Пък и ти имаш нужда сега да ядеш, не ни изкушавай и нас bowuu. Така че сядай и почвай  eat

Общи условия

Активация на акаунт