Баба Зима си отиде, Първа Пролет иде! 19-25.03

• 18 822
  • 656
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Оххххххххх, не мога да дишам...........леле Лъчка, мамин извини ме, дано е въображение алергията ти, щото те отрових направо с тая кърма след тортата, Агнешииииииии и за тебе има, е определено няма вид, ама се яде, затваряш си очите и хоп в устата  Joy  Joy  Joy
Росонери и аз съм така, и от вода пълнея, няма отърване................толкова пъти отслабвах и пак качвах че и отгоре слагах, че ги мразя тия диети направо!
Аз предлагам на Бим-бам да се разменим за малко, аз д аси поям на воля и да нямам 50 кг, а тя да стане хубава като мене - оле опазил те господ, много тежат тия кг, мноооооооооого!

# 346
Мая благодаря ти,ще се възползвам

# 347
Ох, мамо Иги с теб сме от една партия май. И аз искам да съм "право черво" Crossing Arms. И работата ми е такава, че съм си повечето време на "д-то" и тук качих около 10 кг за 6 г.

Хайде нещо по весело.... че идва дъжд
на 23.03. ще бъде облачно и дъждовно. На 24.03. валежите ще спрат. Значителни ще бъдат в Рило-родопската област - 40-80/кв.м. Очаква се покачване на реките - АРда, Тунжда, черноморските реки..
Стига толкова от прогнозата за времето - от сигурен източник Naughty

Бебоче, радвам се за теб, че успя да намериш, това което търсиш. Тук във форума сте "страшни" Naughty

# 348
Честита първа пролет!
За малко да ви остави човек без надзор и минавате на диета. Защо не се запишете на курсове по йога и да си хапвате каквото ви се прияде? Оня ден четох във форума стихове хайку. Даже почти прописах на стари години. Днес не мога да ги намеря, и Гугърката не помага. Пък ако знаете тоя щъркел от къде го намерих, но не можах да махна мартеничката. Не ми връзвайте кусур.

# 349
Цитат
Росонери и аз съм така, и от вода пълнея, няма отърване................толкова пъти отслабвах и пак качвах че и отгоре слагах, че ги мразя тия диети направо!

И аз съм като вас. Януари месец, като ни хвана грипа, първо големият ми син беше много зле, подути лимфни възли, пневмония, после малкия, после аз, и накрая и съпругът ми, за две седмици бях свалила 7 килограма( може и да не ми вярвате ама...). Всички като се оправихме, като се успокоих и елате да ме видите сега пак как ям е съм качила и горница Whistling.
И да вземем да сменим темата, че като пишим за торти и шоколади ми се преяжда, акато пишим за диети си викам: "Айнур, трябва да се вземеш в ръце и да се върнеш на летните кг. Joy Joy, че как ще ходиш на море hahaha Mr. Green"

# 350
Айнур, трябва да се вземеш в ръце и да се върнеш на летните кг. Joy Joy, че как ще ходиш на море hahaha Mr. Green"
Много лесно. Ей така - като нас  Mr. Green

# 351
Аз започнах темата за кг.,виновна съм. Laughing
Хайде,сменяйте я! WinkКолкото сме,толкова! Hug

# 352
 Friend , ти си мъж, на тебе ти е лесно, почти всички мъже имат шкембе, ама на жена не и отива многа, ама какво да направя пък , не може всички да сме еднакви, нали Wink. За днескашното плюскане си беше виновна само и само мама Иги с нейната торта. Тортата ми седи в акъла повече, отколкото диетата. Иги представяш ли си тая торта да беше я направила за някой рожден ден   party041rotfImbo

# 353
Ама аз имам ли шкембе  Embarassed Wink

# 354
  • София
Хорааа, върнах се..Минаха снимките. Ще ни дават на 31 март. Гримьорката и фризьорката на предаването ме направиха много красива. Направиха ми една мини пълна промяна и за пореден път се убедих как гримът прави от обикновената жена красива. Днес съм в особено приповдигнато настроение. Досега се снимах сама вкъщи...Ето да ме видите гримирана и фризирана: .............

Предаването се снима в едно хале, в което са сложени шарени декори. Посрещат те, правят те възможно най-красив  Crazy, и след това започват снимките. Ние бяхме втората история. Първо извикаха мъжа ми, аз стоях затворена в гримьорната, докато режисьорката ме извика и мен. И после знаете- отваря се вратата, аз влизам, публиката ме аплодира...Пак се държах сковано и глупаво, но това е .
Много искам да си имам за спомен запис на предаването, но от екипа ми казаха, че не могат да ни осигурят диск с нашето участие, защото в монтажната имали много други ангажименти. А ние нямаме записващо DVD, видеото не работи, не се сещам и за някой познат, който има и мога да помоля да ми запише предаването. Ако ви хрумне някаква идея в тая връзка, казвайте... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 18:15 от gabiplus

# 355
# 356
Скъпи майчета,
Извинявам се, че пиша тук, но вярвам ще ми простите. Синът на човек, когото познавам се нуждае от средства за операция в Германия. Сметките на Пламен Евстатиев Балтов са публикувани в сайта на Прокредитбанк http://www.procreditbank.bg/
Дарителски сметки открити....
BGN: BG41 PRCB 9230 1015 2290 10
EUR: BG12 PRCB 9230 1415 2290 14
Благодаря ви от името на бащата.

# 357
Габи,супер си! Wink

# 358
  • София
Хайде аз да ви дам една по-ползотворна тема. GrinningВ момента на Буби са и интересни всички видове животни-коне,овци...и подобни,естественно само на картинка,де.и в тая връзка си играем с един пъзел за вграждане,чиито елементи са животни.Забелязах,че и харесва да и подавам животното и да и казвам стихче за него,докато тя си го разглежда.Проблема е,че куцам със стихчетата Embarassed.Та днес се правя ня поетеса-трябват ми стихчета за кон,овца,пате,крава...и още,но това на първо четене.В стихчето задължително трябва да присъства и звука,който издава съответното животно Laughing,примерно:
Овчица блее на полето,
беее,беее,бее
...
и съм до тука hahaha,нищо друго не ми хрумва,защото тя държи да е римувано.
Айде сега вместо да мислите за диети,измислете някое стихче. Joy

Уау,Габи,какъв изпепеляващ поглед,супер си!Това твоите очи ли са си?
Френд,надявам се всичко да завърши добре при твоя приятел!

# 359
Цитат
Ама аз имам ли шкембе     

Ами дай снимки да те видим и теб, дали имаш шкембе- или не hahaha. Мене вълчо ме накара да се покажа, така че мен ме видяхте, ти си наред...

gabiplus , много се радвам , че всичко минало както трябва. На снимката си прекрасна Peace  love001

Общи условия

Активация на акаунт