Спамо-чат темичка- СРЕЩА- ГОРЕЩА - (19- 25 март)

• 23 878
  • 1 413
  •   1
Отговори
# 525
 Sunglasses Пролетта дойде ... току-що си оскубах ръцете перфектно, днес съм по къс ръкав. И боси крака, ех, кеф.

Обичам пролетта. И разголването.  Blush Hug Heart Eyes

# 526
Купи му от онези четки за зъби дето имат четка и за езика  Mr. Green и да чегърта яко преди  ...... Whistling Whistling Whistling
Сега се замислям, защо ли никой не е изобретил релефен калъф за език  Thinking

# 527
Честита Пролет момичета!

bouquet

# 528
Викам да се разберем кой от къде е и с кола ли ще е и да се комбинираме Laughing
Аз съм с кола (само на отиване не знам още със сигурност от къде ще тръгна), но на връщане ще накатеря  4 бр. мацки със сигурност. Мина и тя може би ще е с кола ,да каже или аз ще я карам newsm78

Има доста мами от западните квартали-Толстой, Надежда, Св. троица-ще се комбинират  Laughing
Аз после съм към Модерно предградие и 3 мацки товаря от раз    travel

# 529
Ей, да пиете по едно(две, три, четири...) пиене/та за мен на срещата, да не ме забравите, че ще се намръщя

# 530
Верги, аз умирам от студ, какъв къс ръкав  Shocked

Стрелче, ще мина да те взема. Ще се уточним в кю, а?

# 531
 Гигова-Няма да се мръщиш-ще пием. Drunk

# 532
Гигова-Няма да се мръщиш-ще пием. Drunk

Ох, олекна ми, сега се чувствам някак по-спокойна

Ако ме ухапе кучето, стягам куфарите и идвам, амаха ще пиете и ще се веселите без мен Naughty

# 533
  • София
Дуци, либе, нал знайш как казват на Надежда  Wink

Та моя милост е до "Гръбнака на Софето" - Толстой  Laughing

Има ли желаещи да ме натоварят, щот мисля да пия - засега  newsm78

# 534
Минке товаря те
у багажнико  Mr. Green веднага   bouquet

# 535
Аз, ако успея да дойда, най-вероятно ще разчитам на таксета. Whistling Мъжото едва ли ще се навие да ме докара и закара....
А и по моя край май никого няма. Rolling Eyes

# 536
Аз съм с такси.Тръгвам от Х.Димитър.Ако има някой от тоз район да потегляме заедно.За връщането не знам-май по някое време ще се изнижа на още един купон в едни колеги студенти Thinking

# 537
Мине, ако Бонбониерата няма място за още едно бонбонче, ще те взема, нямаш грижи.
Как казват на Надежда? Знам песента на Локо София, че "в Надежда си е най-добре"  Mr. Green

# 538
При мен ще има място за 3 мадами+1 у скута на мъжо ми  Twisted Evil Mr. Green

# 539
Мине, ако Бонбониерата няма място за още едно бонбонче, ще те взема, нямаш грижи.
Как казват на Надежда? Знам песента на Локо София, че "в Надежда си е най-добре"  Mr. Green

Zorie също е от Надежда, но още не е сигурна, че ще тръгне от там  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт