Спамо-чат темичка- СРЕЩА- ГОРЕЩА - (19- 25 март)

• 23 879
  • 1 413
  •   1
Отговори
# 1 065
Пиели те... Сега се търсят една друга из Студенски град Simple Smile

# 1 066
аз пък немога да отида  #Cussing out
ноооооооооооооооооо ако някога успея да отида на форумска (и по-специално спам-среща ) ще наваксам за вси4ките пъти  Mr. Green

# 1 067
Много пишете бре, да не се задавите от приказки Mr. Green
http://just.com.ua/mediagallery/mediaobjects/disp/4/4da45da9e22c … b31c08d8e7517.jpg

# 1 068
Еее, не! Без Цомба и си е направо умирачка. Нема жива душа   #2gunfire Кой където свари, пие ли пие.

# 1 069
Струва ми се, че чувам музика и як купон в р-т Градина,Студентски град, някой знае ли нещо? Mr. Green
Хей, къде сте осъдени души, които не сте на купона? Хай, наздраве на който се навърта из тъмните форумски дебри Whistling

# 1 070
Я, ама Гигова, ти нямаше ли също да си на купона?

# 1 071
Скука, скуууука Confused

# 1 072
Къде, бе баце, да се запътя от Сюлюуто към Софето, ама за следващата съм на линия. Ти кво праиш из форума, нали щеше да биеш бира с пърж. картофи или и твоя социален живот умря тази вечер. Ами тогаз НАЗДРАВЕ от мен. Аз пукам джин с тоник, щот много го обичам, даже повече от майка ми(That's a joke) Mr. Green

# 1 073
Ами щях... И на мен джина с тоник ми е любимото и точно това щях да пия на тайната среща на сексистите-екстремисти, ако последните бяха дошли... Ама несериозни хора, затова си го пия сега вкъщи. Я! Пак съм си сипал в спукана чаша, някъде е изтекло всичко...

# 1 074
# 1 075
Пак съм си сипал в спукана чаша, някъде е изтекло всичко...
Кво съвпадение и моята се е спукала newsm78

# 1 076
Джин не пия, че после връщам и само стоя и ви чета със Стоян.
Писна ми все сама като кукувица

# 1 077

Писна ми все сама като кукувица

Ми, елате в съседната тема - за духовете...Там сме много... hahaha

# 1 078
Смешно, смешно...но поста на една жена много ме натъжи. Няма да влизам повече в онази тема.

# 1 079
Не си сама, спокойно, има форум, все пак Mr. Green
Ние със Стоянчо не ти ли стигаме Thinking

Къде е твоя красавец и защо е оставил такова парче само? ААА, не бива така Naughty

Хайде поздрав и не бъди тъжна, please!

Общи условия

Активация на акаунт