Работа докато учиш

• 578
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! На 18 години съм, имам огромно желание да започна работа някъде, но съм студентка, уча и все още карам шофьорски курсове. Програмата ми е много разпокъсана, а това с което се занимавам като личен бизнес не е изобщо достатъчно за да съм спокойна финансово. Не получавам особено подкрепа от родители, затова се допитвам до вас за съвети. Благодаря предварително!!

# 1
Винаги можеш да си намериш някаква работа почасово и да се разберете да ти съобразяват графика с лекциите.

# 2
Винаги можеш да си намериш някаква работа почасово и да се разберете да ти съобразяват графика с лекциите.

Неприятното е , че аз все още шофирам и това ми отнема време, не знам кой би се занимавал с мен при толкова претенциозно положение

# 3
Какво толкова шофираш? Аз шофирах преди работа и в почивните дни. Все ще се разберете с инструктора.

# 4

Неприятното е , че аз все още шофирам и това ми отнема време, не знам кой би се занимавал с мен при толкова претенциозно положение

Изчакай да свършиш с шофьорския курс. А иначе, едва ли някой ще ти предложи работа, която идеално да отговаря на останалата ти заетост. Много от студентите сменят упражненията и посещават някои занятия с други групи, а не с техните, за да си освободят даден отрязък от време, немалко и пропускат занятия.

# 5
Здравейте! На 18 години съм, имам огромно желание да започна работа някъде, но съм студентка, уча и все още карам шофьорски курсове. Програмата ми е много разпокъсана, а това с което се занимавам като личен бизнес не е изобщо достатъчно за да съм спокойна финансово. Не получавам особено подкрепа от родители, затова се допитвам до вас за съвети. Благодаря предварително!!
Изчакай да свърши курса и винаги може да си намериш работа. Има редица работодатели, особено в София, които се ще съобразят с лекциите за да може да започнеш. С бившата ми приятелка сме работели къде ли не - от Макдоналдс , през мобилни оператори, вносители на електроника, до вестник. Пък и след трети курс лекциите стават доста скучни  Laughing

# 6
Варианти - много.
Избираш си няколко хотела и пращаш СВ и питаш за възможностите да вземаш смени вечер или през уикендите.
Същото - само че като сервитьорка - например в "Хепи" или други.
Същото - само че в детски клуб като аниматор - заетостта на тези клубове е основно вечер и през уикендите.
Намираш ФБ-групата на квартала, в който живееш, и си пускаш обява за гледане на почасово гледане на деца или за помощ в домакинството.
С малко повече късмет може да успееш и да си договориш с някое ателие да видиш курс за ястия по рисуване или други арт-дейности.
Свързваш се с няколко църкви и манастири и разпитваш как би могла да продаваш иконите си там.

# 7
Почасово детегледачка - има платформа, в която качваш какви умения имаш;
Почасово учител по език, каквато квалификация имаш;
Почасово учител в частна занималня;
Почасово да раздаваш флаери;
Почасово чистене/на свободна практика - в групите във фейсбук на кварталите има много обяви;
Сервитьор почасово

# 8
Много благодаря на всички, които ми дадохте съвет! ❤

Общи условия

Активация на акаунт