За, какво използвате телефоните си и интернет, като цяло?

• 592
  • 14
  •   1
Отговори
Интересно ми е да видя, кой с каква цел използва модерните технологии.

# 1
Ами аз ги използвам най-вече за губене на време.

# 2
  • София
За работа, социални мрежи, снимки, информация.
За говорене не Mr. Green

# 3
  • София
Много за работа - мейли, разговори, бързо отреагиране и за лични разговори. През свободното време използвам телефона като четец - чета книги.
Социалните мрежи почти не използвам - не пиша, не поствам, не качвам снимки и не лайквам от години.

# 4
Работа, социални мрежи, банкиране, пазаруване, комуникация, снимки, бележки, списъци, новини, музика, подкасти, съхранение на файлове…

# 5
Снимане,музика, социални мрежи, четене на имейли, пазаруване, банкиране. Не обичам да говоря по телефона и го правя възможно най - рядко.

# 6
  • Далечният изток
Степенувам по важност - работа (свързана ми е с комуникация с хора, с мейли, социални мрежи, интернет особено много, защото използвам електронни правни системи, правни портали и сайтове по безброй пъти дневно), общуване с любими хора по телефон и разни приложения като Вайбър и Месинджър, снимки, четене на книги и гледане на филми и тв, пазаруване онлайн и не само, губене на време и релакс - форум, игри.

# 7
  • Варна
В моя телефон са календарът ми за МЦ, приложенията за прахосмукачката, ФЕЦ, колата, банкирането, освен това са основно чатове, видеа, рецепти, новини, форума, разговори, снимки, Waze и май това е ...

# 8
Преди, когато работих в SMM сфера, го използвах само по работа. Когато имах свободно време, дори не исках да взимам джаджи, просто исках да си почина от всичко. Сега използвам телефона си само за себе си: социални мрежи и месинджъри

# 9
  • София
За всичко.
Не ползвам компютри, телевизори и подобни.
През телефона си върша всичко. Движа си личните и бизнес задачите, свързвам се със семейството и приятелите, пазарувам, търся информация, следя времето, здравния си статус, банкирам, забавлявам се, музика слушам, аларми и напомняния ползвам, календар със събития също, телефонни обаждания, Вайбър, форума, уроци по чужди езици, пускам си климатика на морето или топлото на планината, крачкомер, рецепти, Школо, много снимам, навигация, месечен женски календар и още мн.др.

# 10
  • Велико Търново
За доста неща и същевременно май нищо. Чета служебната и личната поща, но отговарям рядко през телефона. Обаждания, вайбър и бг мама. Пазарувам и ползвам банкиране, следя здравни досиета ( моето и на децата) и мц. Ползвам карти и следя колата и прахосмукачките. Не ползвам дистанционно за телевизорите в нас, а е през телефона. И може би най незаменимото - гася осветлението когато съм си легнала, а съм забравила да свети Simple Smile
С други думи - без телефон ще оцелея със сигурност Wink

# 11
  • Банско
Календар, час, времето, рецепти, намиране на магазини и обекти в google maps, пазаруване, следене на промоции, слушане на книги, чат с приятели и уговорки с познати.

# 12
Самия телефон си го ползвам най-често за аларма, за обаждания, от време на време, за да направя някоя друга снимка, да си гледам часа, също понякога си водя записки или си правя списък за пазаруване в бележника. Интернет ползвам за - Слушане на музика; Четене на интересни и полезни статии, новини; Онлайн пазаруване; Вайбър (ползвам го само когато се налага, най-често по работа или да пращам нещо на близки хора); Ползване на електронна поща; Банкиране; Различни удобни приложения, като такива свързани с пазаруване в даден магазин (често печеля ваучери с отстъпка при пазаруване), или приложения на куриерските фирми, където мога лесно да си проследя пратката...; Гугъл карти; Работа също съм си намирала чрез обяви в интернет. И, в общи линии е това. Но в никакъв случай не вися нон стоп на телефона. Когато се налага, или когато съвсем нямам какво друго да правя, тогава.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 12:12 от Borqna Sto 771419

# 13
По предназначение -най-вече за комуникации -разговори, Месинджър, Уотс АП, Вайбър. За будилник и да се информирам за час и дата също. За проверка разписания на влакове и автобуси, Гугъл мапс, букинг, програми на културни събития. Чета и новинарски сайтове, с също и развлекателни. Ползвам плъкси приложението, но само за информация за баланс, не плащам през него. Банкиране и разплащания -само през лаптопа в къщи, това ми е принцип. Също и рядко го ползвам за снимки, не съм особено добър фотограф.

# 14
  • Пловдив
През телефона върша почти всичко, което преди правех през компютъра. Движа си личните и бизнес задачите, свързвам се със семейството и приятелите, пазарувам, търся информация, следя времето, банкирам, забавлявам се, музика слушам, аларми и напомняния ползвам, календар със събития също, телефонни обаждания, Вайбър, форума, уроци по чужди езици, крачкомер, рецепти, Школо, много снимам, месечен женски календар и още мн.др.

Общи условия

Активация на акаунт