Кей-поп не е просто музика - 4

• 13 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
----------------------------------------
Добре Дани Hug, оставяме на Джил да донесе героите.

Хоби е правил лайф от Мексико - https://www.youtube.com/watch?v=40YIHsoAyis

-------------------------------------------
Хюнджин (Стрей Кидс) за Версаче - https://www.youtube.com/watch?v=xeOWP3767i4

ВИ е свалил 10 килограма и продължава да работи по въпроса. Лично на мен ми харесва с повечко мръвка по себе си, но явно за излизането от казармата всички ще гледат да са с тегло близко до това на влизането им.

Както казва Хоби в горния си лайф, Джин например е само кости, тежал 61 кг. Той и самият Хоби е изцедил и последния грам мазнинка от себе си, 64 кг. Биваше да си запазят поне по едно 5, ако не 10 кила от качените в казармата. Аз затова много се кефя на шайнито Минхо, защото вместо клечка за зъби, каквато беше, сега изглеждат като излят Аполон. Нито грам от качената маса не му е излишен, напротив.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:18 от profi_1

# 166

Jillian , май днес само това ще въртя Laughing George the Lobster  ,BBB (Bitter But Better) / тези най си харесах/ и Beautiful Life.

# 167
  • София
От три дни съм обсебена от Truman на Felix и Han. Дори сънищата ми са в този ритъм. Simple Smile Аз съм стопроцентово pixie (фен на Феликс).
Изслушах всичките, но сега си чакам клиповете един по един, така тръпката е по-голяма.
Страшно много ми хареса Burnin Tires. Другите ще коментирам като излязат клиповете. Винаги ми надграждат песните им.
Ето и днешната. Харесва ми.

# 168
"Слънце в очите ти” на Графа на български в изпълнение на южнокорейската поп група M.O.N.T. Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap
 https://www.facebook.com/share/v/18c1cbZto1/
Jillian сигурно ти е станало много приятно като си я чула.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 18:05 от Danifin1

# 169
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това ми хареса.

# 170
💜

На 100% съгласна с този коментар
Скрит текст:
What’s blowing my mind is that Mic Drop didn’t always have this type of a response. Yes, it was a fan favorite. Yes, the fanchants were always crisp. But if you watch them back, especially now, after the series of Mic Drops we’ve gotten, you can very clearly tell there’s a different kind of fire driving the fanchants now compared to before.

And I’d bet anything, it’s to do with everything bts and army have had to put up with and live through since that unforgettable festa dinner.

It’s everything piled up; the amount of crap we went through, the slanders, the attacks, the never ending harassment.

That’s what changed. Our drive. Our fire. It was always there but over the 3 plus years, there were many many attempts to put out that fire. But we just came back with a vengeance. To burn hotter. Higher. Brighter.

I think that is what’s making every single Mic Drop performance what it is today.

The ot7 fanchant that gets louder and louder every show, that is coming from everything we’ve been through. It’s a war cry symbolising that we are here, we waited and we never left.

And the MIANHAE EOMMA. I think I speak for everyone when I say that is the one that’s coming from the most visceral places in our hearts. It’s from our soul.

Because it’s for Yoongi.

That’s it. There is no other explanation as to why that part alone gets monumentally deafening each time. Because it’s for Yoongi. Because it is us screaming with every fibre of our being that we have and always will stand by him and that bts is always 7.

I get chills now everytime I hear Mic Drop. Chills. And then I get emotional.

This is why.

https://x.com/i/status/1904247648711795048

# 171
# 172
Леле, ама не ме чакайте. Аз едва оцелявам тези дни, че се опитвам да наблъскам петилетката за 3 дни и в същото време да си стегна багажа за ТхТ. Дани, как беше. Нали днес е при вас?

И аз харесвам BBB Wink Но още не мога да кажа коя ми е любимата, трябва да ги послушам още малко. Тези засега:

Няма как да се пропусне:

Ужасно прекрасна китара тук:

Леко се разочаровах, че world tour засега се оказа само Азия и САЩ. Дано пък обявят още държави, но нещо ме съмнява.

Редактирам, успях да мина през новите песни, които сте пуснали. Изненадващо харесах една Анорексия невроза от Дани, както и Flip the coin, не толкова изненадващо. И от Профи песента на One or eight.

MONT с много прилично произношение я изпяха Слънце в очите ти. Казаха, че са я подготвило за предишното си посещение в БГ преди 5 години и сега пак.

Ахони, аз вече 4 дни не мога да спра да въртя Микстейпа. Опитах се да зарибя дъщеря си с Труман, защото тя харесва Травис Скот, обаче не поддава значи. Малкият пък е фен на Escape.

Профи, ама вярно ли са толкова кльощави, ужас е това.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:51 от Jillian

# 173
В движение
Страхотен концерт. Видео утре
https://www.instagram.com/reel/DHo75VZsErX/?igsh=MW8wbnplcWppYjE5aQ==
https://www.instagram.com/reel/DHpA8vdoUdU/?igsh=MTc1c3dzcnhndmVobA==
Ето ви само малко като предястие 😁😆

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 09:54 от Danifin1

# 174
Еха Дани, мерси за хайлайТа!

# 175
# 176
  • СОФИЯ
Благодаря на Дани за видеата. Било е доста яко. С дъщеря ми сме фенки на Yeonjun Stuck Out Tongue
За съжаление не можах да се включа за това турне. Здраве да е. Другия път.

# 177
  • София
Момичета, вие ходите доста по концерти, та да ви питам (аз съм съвсем боса в това). Концертът на Стрей кидс е на стадион и нашите места да доста нагоре, т.е. далеч, а искам да ги виждам тях, не само екраните. Добра идея ли е да взема мини бинокъл? Или вие да ми дадете по-добра идея. Не съм особено далекогледа. Дъщеря ми си е откровено късогледа, но тя е тийн и без това всичко гледа през камерата на телефона.

# 178
Хъни, да защо не , вземи си. Екраните са големи и има добра видимост. Сама си прецени, как ще се чувстваш комфортно.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 14:59 от Danifin1

# 179
  • София
Ето я и Cinema. Хубава е песента, но абсолютно не е мой тип.

Общи условия

Активация на акаунт