Отговори
# 285
Здравейте, момичета!

Каква дискусия сте заформили нямам идея, ще ви чета след малко, но първо да отворя място на Диди да се разпише, че ще замине на работа, а може и вече упорито да се труди.
Приятен ден на всички пожелавам!

# 286

Имаме сигурно и резюме ако може някой онлайн да види иначе да поех стоката наредихме но шантаво ми почна денят с една шарлатанка.✌🤣

Емошум веднага се връщай изпускаш много 😔😏

# 287
Привет! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Озет

Сейран и Ферит, преминали през трудни изпитания, най-накрая решават да се оженят. Споделяйки тази радостна новина със своите семейства, те подготвят още една неочаквана изненада за тях!  Междувременно тайните и опасни връзки на Серпил започват да излизат наяве. Карам заговорничи да нарани Абидин, а самата Серпил се оказва под неговия натиск. Ифакат обаче решава да направи таен ход, за да премахне тази заплаха. Докато Ферит и Сейран се подготвят да започнат нов живот, сенките от миналото и скрити тайни продължават да застрашават щастието им.

# 288
Мен Сейран и Ферит не ме интересуват, аз си чакам 23 септември 😄

# 289
Мире, вярно... направо го забравих 23 септември. Сватбата наближава. Wink

Още малко водичка в мелницата на АфРамите. Снощи, след като написах, че ще си сложа Онурката в подписа, ако е прав за АфРам... ми излезе тази песен, преведена на испански, но тогава не разбрах за какво става въпрос, а и ми се спеше вече. А то било, че Афра си я пуснала в стори преди време, ама по някакви причини бързо я махнала. Но феновете не спят. Та в нея се пее, че лирическата героиня имала любим във флота... Случайност? Да видим дали няма да слагам Онур в подписа. Laughing

На кораба има обучение

На кораба има обучение,
имам любим във флота,
той също отиде на експедицията.
Каква неприятна ситуация.

Къде е моят Реджеп?
Ще ти дам златна лира,
ако не я вземеш, ще отида в полицията.

Корабът пристига и се приближава,
пълно е с пране.
Момичетата на Истанбул,
те плачат, говорейки за Реджеп.

Къде е моят Реджеп, моят Реджеп?
Ще ти дам златна лира,
ако не я вземеш, ще отида в полицията.

Не носете синьо, ще ви разпознаят,
ще ви помислят за пътник.
Не минавай покрай вратата ми,
ще те вземат от мен.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 14:58 от ·٠•Snejka•٠·

# 290
Баран амджа 😻😏

Мире тоалет подбирам Курбанем 🌹

# 291
# 292
QNB x Backstage

# 293
От рускините.

В мрежата се носят слухове, че Ферит ще се самоубие на финала на сериала "Рибарче". От една страна, всичко това може да е измислица на феновете... От друга страна, сериалът е към своя край, а в сюжета все още няма разрешение относно психическото разстройство и може би тогава е възможен такъв резултат от развитието на събитията.

# 294

Доукан Полат и Таро Емир.

А не това ,че аз гледам не означава ,че пак ще ям халва.Мерси!

# 295
Малко спойлери. Wink

Не знам дали всичко това е вярно или не, но тези спойлери са публикувани в доста големи групи с добра репутация. Освен това онзи ден очевидец на снимките на последните епизоди написа, че ще ни бъде тъжно от епизодите нататък.

Суна ще загуби детето си.
Абидин ще се опита да убие Ферит.
Сейран и Ферит ще се разделят.
Сейран ще се дистанцира от семейство Корхан.
На финала Ферит ще се самоубие.
Сейран ще отвори собствен бизнес.
Карам ще напусне сериала в 98 или 99 епизод.

# 296
Снеже спомняш ли си хабера от първи сезон ,че скача от балкона на вилата? Все се сещам за 5 еп. Сус япма етме!

# 297

Продължавайки кариерния си растеж с "Рибарче", Мерт Рамазан Демир удължи договора си с марката шампоан.
Актьорът стана любимец не само на режисьорите, но и на рекламистите. Той представляваше известна марка напитки в продължение на две години и наскоро подписа тримесечен договор с банка.
Веднага след като завърши "Рибарче", Демир ще отиде на военна служба и ще пристигне в своето подразделение в Искендерун през първата седмица на април.
Говори се, че продуцентът Онур Гювенатам иска да заснеме 101-ия епизод, въпреки че финалът беше планиран за 100-ия. Заради служба обаче актьорът трябва да напусне проекта в края на месеца. Дали ще се намери решение или епизод 101 ще бъде отменен, ще стане ясно скоро.
След службата Демир планира да отиде на почивка.
Бирсен Алтунташ

# 298

- Знаеш ли, много се страхувах да стана баща. Защото мислех, че баща ми няма да ми позволи да бъда баща. И точно това се случи.

— Не мисля, че си се старал много.

"Опитах, но не можах да го направя. Той те отгледа, а аз гледах!

"Тогава продължи да гледаш. Не се намесвай и това е достатъчно!

— Но въпреки това. Въпреки всичките ми грешки, и ти, и Фуат израснахте като прекрасни деца. Когато баща ми ти предаде акциите, не се разстроих нито за миг, нито за миг. Защото знаех, че го заслужаваш и щеше да свършиш добра работа!

— Твоите думи???

"Избухнах, защото не съм перфектен и никога не мога да стана. Но аз съм любящ и подкрепящ баща. И знам, че ще бъдете същият!

"Никога няма да бъда баща. Няма да направя това, което направи ти. Няма да се забъркам в игра, която не мога да спечеля!

— Защо не можеш?

— Няма да сложа такова бреме на гърба на детето си!

"Ще бъдеш баща, много добър баща!" Знаеш ли защо? Защото си се научил от най-лошият такъв!

— Не, не чак толкова!

Вече и в храсталака ги дебнат.

https://www.instagram.com/reel/DHLBpjMIN7P/?utm_source=ig_web_co … fvKRaxAjn_esu16FQ

За рускоговорящите домашно...

Скрит текст:
Третья свадьба Сейран и Ферита, выкидыш Суны: «Зимородок» готовит взрывной финал! Вот это поворот!  В финале "Зимородка" нас ждет такой трэш, что волосы дыбом встанут! Сейран и Ферит снова под венец – уже в третий раз!  Но не тут-то было! Сценаристы приготовили нам ловушку: свадьба – всего лишь сон или хитроумный план! Суна беременна , и тут начинается самое интересное: кто отец? А вы знали, что сериал "Зимородок" основан на реальной истории? Правда, имена и некоторые детали были изменены, чтобы сохранить анонимность участников событий. Вот это поворот! Абидин или все-таки Ферит, с которым у нее был грешок в прошлом?  Интрига закручивается, ведь Ферит не на шутку занервничал, узнав о беременности свояченицы. Но не спешите радоваться: по слухам, Суну ждет выкидыш! Абидин, узнав о поцелуе Ферита и Суны, готов на все, чтобы отомстить обидчику.  Неужели он попытается убить Ферита? Фанаты в шоке от таких поворотов сюжета и уже не знают, чего ждать от финала.  Но одно можно сказать точно: равнодушным не останется никто!  А вы знали, что турецкие сериалы пользуются огромной популярностью во всем мире?  Их смотрят в Латинской Америке, Европе, Азии и даже в США! Секрет успеха – в захватывающих сюжетах, красивых актерах и ярких эмоциях!

# 299
Здравейте! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Дъщерята на СейФер.

Жената пише, че още по-напред е имало сцена с момиченцето - Гюлче Бюшра Бургас, но не са я включили в сериите, но сега ще е там.

Спойлерът от руски. Wink Не казва кой знае какво ново, преразказва досегашните спойлери.

Скрит текст:
Третата сватба на Сейран и Ферит, спонтанен аборт на Суна: "Рибарче" готви взривоопасен финал! Какъв обрат! Финалът на "Рибарче" ще ни донесе такъв мъка, че косите ни ще настръхнат! Сейран и Ферит се женят отново – за трети път! Но не трябваше да става! Сценаристите са ни заложили капан: сватбата е само мечта или коварен план! Суна е бременна и тук идва най-интересното: кой е бащата? Знаете ли, че сериалът "Рибарче" е базиран на действителна история? Вярно е, че имената и някои подробности са променени, за да се запази анонимността на замесените. Какъв обрат! Абидин или Ферит, с когото е съгрешила в миналото? Интригата се задълбочава, защото Ферит е сериозно нервен, когато разбира за бременността на снаха си. Но не бързайте да се радвате: според слуховете Суна я очаква спонтанен аборт! Абидин, след като научи за целувката на Ферит и Суна, е готов на всичко, за да отмъсти. Ще се опита ли да убие Ферит? Феновете са шокирани от подобни сюжетни обрати и не знаят какво да очакват от финала. Но едно е сигурно: никой няма да остане безразличен! Знаете ли, че турските сериали са изключително популярни в цял свят? Те се гледат в Латинска Америка, Европа, Азия и дори САЩ! Тайната на успеха е във вълнуващите сюжети, красивите актьори и ярките емоции!

Общи условия

Активация на акаунт