Отговори
# 60
# 61

От Афтъра Heart

Утре пак ще радваме на тага.

# 62
Отново се заговори за 4 - ти сезон на дизито ,но не е окончателно решение. Трети сезон ще е 100 - 101 епизода. За какво им е това продължение, няма смисъл! До колкото си спомням не всички актьори ще подпишат за още.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:12 от femmi2

# 63
Ако могат да навият актьорите ще ги призная ама първо
 трябва да сменят сценаристите и продуцента за да се навият. ;д

Heart

# 64
О , това е задължително условие ако искат рейтинг да сменят сценаристите с по кадърни. Но е факт че има недостиг на СЦ и едни и същи се въртят ,както и истории и зрителите се наситиха. 
За продуцента не съм сигурна.
И да има нов не е гаранция за нищо.

# 65
https://x.com/Soumertt/status/1894361606907179192

Сега темата ми е друга сериала все ще го видим какво ще стане. Да се насладим на момента Феми кога пак кой знае? ;д

https://x.com/fan_MRD_AS/status/1894361229730214351

От кога чакаме това? Heart

# 66
Чува ли се нещо за филма по НФ ?

# 67

Чува ли се нещо за филма по НФ ?
Феми голяма драма ще е ,но повече да не казвам споделиха ми някои нещица ,но ще избяга сюприза за кърпите ,но определено ще видим нещо добро от Мерт.

# 68
Привет и от мен!

Много е готин патронът - отива му костюмчето. За цените няма да коментирам, че свят ми се зави. Рафет бей в мен се събуди. Laughing Той никога няма да даде толкова пари за един костюм. Smile Ама на нашия може да му е подарък... Все пак платено партньорство ще имаме... или още не ясно?

Въх, изтръпнах с тези новини за 4 сезон. Актьорите лесно могат да ги навият с увеличаване на хонорара, а сценаристите задължително ще ги сменят... това е ясно, продуцентът - невъзможно. Ама дано не е вярно... искам Мерт да си почине и да приема нови предложения, да се развива.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 16:31 от ·٠•Snejka•٠·

# 69

Рафет Бейййй да не гледа....

# 70
Без думи...

# 71

От Енес Heart

Ето го нашичкия с братята близнаци тези май са араби?

# 72
Поздравления на Мерти за успеха му, вярвам, че предстоят още много такива вълнения и за него, и за почитателите му. Страхотен избор на костюм, трябва да призная. Много ми хареса колко е свеж и елегантен като цяло (и между другото, сякаш подмладен с няколко години в сравнение с екранния му образ.) Sunglasses Hands Metal

Хубава вечер на всички желая! Simple Smile

# 73
# 74
Мерто много елегантен в Лондон... ✨️

Общи условия

Активация на акаунт