https://www.instagram.com/p/DHEDHEYoe7L/
https://x.com/i/status/1899494766376632553
https://x.com/i/status/1899504601130324477
Благодаря ви за всичко, което сте споделили. Диди, отново благодаря за превода на епизода. На мен 97-ми епизод много ми хареса - смятам, че е един от най-добрите епизоди не само през сезона, а и изобщо! Имаше много силни сцени и диалози между героите. На много места се разчувствах и разплаках. Браво на актьорите и целият екип!
Много ми е мъчно, че сериала е към края си - и то заради глупостите на сценаристите и заради бойкота на някои фенове. Актьорите дават всичко от себе си и заслужаваха да довършат целият сезон и тогава да приключат със сериала.
Този страхотен епизод не заслужаваше толкова нисък рейтинг. Надявам се ако наистина ще свърши скоро то да е с щастлив финал, както за Суна, Абидин и тяхното бебе, така и за Сейран и Ферит!
В епизода много ми харесаха всички сцени между Суна и Абидин - отново видяхме истинската Суна, която е мила, добра, подкрепяща - Суна, която я е грижа за съпруга си, Суна, която обича само своя Абидин и е готова на всичко за него! Винаги съм казвала, че когато Суна е с Абидин - тя е истинска, тя е невероятна, тя е себе си!
,Хареса ми как се подкрепяха Суна и Аби - как се прегръщаха и държаха за ръце, как бяха готови да заминат заедно далеч от всички, за да са щастливи! Те го заслужават. Надявам се, че Карам няма да направи нищо лошо нито на Суна, нито на Абидин, нито на бебето им!
Чудя се какъв точно е планът му - сега е в комбина със Серпил. Защо ли си мисля, че може би заблуждава всички че преследва Абсун, а накрая ще погне Сейран - нали Серпил каза нещо от рода на това да не закача Ферит, пък да прави със Сейран каквото иска?
Дано никой не пострада и дано хванат Карам скоро. Невероятна беше сцената между Абидин и Хатуч, имаше силни сцени и между Суна и Есме. Хареса ми и когато Суна каза на Есме, че Абидин е нейн съпруг, баща на детето й и че той й е дал живот/ душа - и тя иска да бъде с него на място, където детето им да расте щастливо с родителите си.
Сцената между Ферит и Суна също беше силна - двамата се извиниха един на друг за целувката - видя се, че се разкайват и че не биха повторили тази грешка. Както каза Суна - тогава и двамата не са били на себе си, но сега бебето й я е накарало да се осъзнае - и иска да е най-добрата майка за детето си.
В крайна сметка всеки човек греши, важното е да осъзнае грешката си и да не я повтаря. А и за всички е ясно, че ако Ферит и Суна бяха трезви и бяха добре психически никога не биха направили това. Просто тогава бяха пияни, отхвърлени от всички и наранени.
Харесаха ми и сцените на Ферит и Сайран - особено финалните, когато си спомняха моменти с тях от първи и втори сезон! Хареса ми плана на Кязъм и Сейран - с инвеститорите и прокурора, така Ферит се успокои. Хареса ми как Ферит каза на Сейран, че не иска деца, защото не иска да я загуби и че тя е най-важна за него!
Хареса ми сцената на Ферит с баща му в края на епизода, както и на Сейран с Кязъм - силни диалози. И най-вече от сцените на Сейфер ми хареса предложението за брак, което Ферит направи на Сейран в сиропиталището, както и предложението му да си осиновят дете! Когато Сейран каза Да и Ферит я прегърна бяха прекрасни и много сладки. Разчувстваха ме. Очаквам с нетърпение новият епизод 
Ето го и второто промо на 98-ми епизод - страхотно е! Уникални Абсун и Сейфер!!!

Страхотна е Афра за Дефакто! Много ми харесват всички снимки! Особено тази на розовия фон!!!