Овлажнител за въздух

• 276 206
  • 693
  •   1
Отговори
# 375
  • София
mama na dvama   а сега продават ли още тези овлажнители 2 в 1 /овлажнител и йонизатор/ и на каква цена?
ние имаме такъв в стаята на детето и сме хипер доволни и си търсиме и за нашата спалня нещо, че с тея кърпи по радиатора не става и това е.

# 376
# 377
  • София
От седмица имаме овлажнител за въздух Chicco Mammy.На дизайн са го направили прекрасно.Лесен е за почистване,няма никакъв проблем.Обаче според мен е шумен.През нощта аз не мога да спя от шума,а за бебето да не говорим.Уж са написали,че е безшумен,но всъщност не е така.Обмислям да го продавам,ако от магазина не се съгласят да ми го заменят с друг.Доста ме е яд понеже не е от евтините,но друга алтернатива нямаме.

# 378
Харесала съм Дали някой го има? Ще съм много благодарна, ако някой се включи с отзиви Peace

# 379
  • София
От събота ползваме Lanaform Mixy , но изчаквах, за да мога да дам отзивите си. Бях се ориентирала към него и след добрите отзиви на valer най-накрая го взех  и аз от същия сайт.  Hug Valer благодаря за коментарите, наистина съм много доволна от него. Почти не го усещам като шум, стаята е малка и добре се справя с достигането на идеалната влажност. Единствено не разбрах valer с какво го почистваш вътре, защото аз срещнах малко трудности в единия край и не ми хареса като за първи път как го почистих  newsm78 Използвам преварена вода, изстинала. Друго не се сещам, ако имаш още въпроси питай  vily_st ( този от картинката е MIxy-то ).
А забравих да кажа, че откакто го имаме и двете девойки спряха през нощта да кашлят и да плюят бибите и почти не съм ставала да ходя до стаята им, направо се преродих  Laughing

# 380
  • София
А вашите овлажнители имат ли влагомер и на колко % ги включвате?
И каква вода използвате за овлажнителите?

# 381
  • София
Привет! Може ли да ме посъветвате откъде може да бъде закупен (на първо четене се сещам- от Пигис хаус-ама май там е доста скъпичко), и каква им е ориентировъчната цена.
Благодаря ви!

# 382
От събота ползваме Lanaform Mixy , но изчаквах, за да мога да дам отзивите си. Бях се ориентирала към него и след добрите отзиви на valer най-накрая го взех  и аз от същия сайт.  Hug Valer благодаря за коментарите, наистина съм много доволна от него. Почти не го усещам като шум, стаята е малка и добре се справя с достигането на идеалната влажност. Единствено не разбрах valer с какво го почистваш вътре, защото аз срещнах малко трудности в единия край и не ми хареса като за първи път как го почистих  newsm78 Използвам преварена вода, изстинала. Друго не се сещам, ако имаш още въпроси питай  vily_st ( този от картинката е MIxy-то ).
А забравих да кажа, че откакто го имаме и двете девойки спряха през нощта да кашлят и да плюят бибите и почти не съм ставала да ходя до стаята им, направо се преродих  Laughing
Ооо, супер, благодаря за инфото Peace. Аз днес звънях до официалния им представител и момичето ми каза, че мога да отида да го видя наживо, Mixy-то щяло утре да го докарат и да го има

joana_an  ти за Mixy-то ли питаш? Шоурума на официалният им представител е на ул.Синчец 14 - това е в центъра, близо до НДК

# 383
А вашите овлажнители имат ли влагомер и на колко % ги включвате?
И каква вода използвате за овлажнителите?

Нашия е настроен на 50%. Вода използваме минерална, че при нас е ужасно варовита.

# 384
Здражейте! Преди 2 дни си закупих  Овлажнител за въздух SOLAC HU1060 но незнам защо тои протича от долу като работи и като не работ няко има ли такъв и можели да сподели.

# 385
Според мен - връщайте го. От опит с този модел Солак http://www.solac.bg/index.php?id=430, който протичаше също, мога да кажа че ремонт няма да помогне. А и проблем май беше масов.

# 386
а дали 6те ми го земат? на севрвиза ли да звънна или на таиа каде го поръчах

# 387
Обадете се на продавача.

# 388
  • София
Здравейте!Мога ли да ви помоля да ми кажете вашите овлажнители на колко децибела работят?Бях споделила по-рано във форума за моя Чико,че ми се струва много шумен.Пише,че е около 25 децибела.По колко са вашите?

# 389
  • София
Здравейте!Мога ли да ви помоля да ми кажете вашите овлажнители на колко децибела работят?Бях споделила по-рано във форума за моя Чико,че ми се струва много шумен.Пише,че е около 25 децибела.По колко са вашите?

хм, аз ще проверя дали пише такова нещо на моя. мога да ти кажа само че е доста тихичък- по-скоро се чува едно като ромолене на поток.
но мнооого мнооого тихо

Общи условия

Активация на акаунт