🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
🤍🤍🤍

Много от феновете на Ханделина я искат в двойка с Джан GrinningHeart Eyes
и Джановите също си я харесват, вкл. и аз!

А в коментарите няма нито едно "против" Joy
-> https://x.com/yulianarierav5/status/1906197285987365068

Много пъти съм била свидетел, как феновете на Ханде скачат в защите на Джан - и обратното Grinning а обикновено потърпевшите са феновете на Кирчо и Деметра JoyJoy

# 286
Ами нормално...това са най-красивите актьори на Турция!
Просто си представям каква красота ще се лее от екрана! Аз съм с две ръце да ги видя заедно.
А те фенките на Демет скачат срещу Ханде, защото тя е много по-красива, по-търсена за реклами, филми и сериали от тяхната любимка и се опитват да я умаловажават, ама това ще им остане!
Ханде си работи и не й пука!

# 287
Всички се кефят на хаоса "😁"Joy

ИГ Хюго Глос:

(Искаме го пак*!)
-> https://www.instagram.com/p/DH1Xrz3PVFS/

-----------------------------------

-> https://x.com/br_canyaman/status/1906358735817077045

===================================

От Бирсен: (сети се...)

Шпагат шоу от Can Yaman в Рио

Джан Яман, който отиде в Рио де Жанейро миналата седмица като част
от работата по промоцията на сериала "El Turco", в който играе главната роля,
присъства на много събития.

Вятърът Джан Яман духаше в Бразилия. Джан Яман, който има голяма база
от фенове в страната поради старите си сериали, присъства на много събития,
проведени в Рио де Жанейро като част от промоцията на новия му сериал „El Turco“.
Каналът за излъчване на сериала, Globo, излъчи епизод от сериала на своя национален канал.
“El Turco” счупи рекорди по рейтинг.

Джан Яман присъства и на втората си фен среща, превърнала се вече в традиция, в града,
в който остана седем дни. Яман отговаряше на въпроси на своите фенове, правеше снимки,
а също така изнесе шпагат шоу при масово желание. Красивият актьор напусна града днес.
Яман, заобиколен от силите за сигурност и заобиколен от стена от плът, се качи на самолета,
придружен от порой от любов.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yamandan-rioda-spagat-sovu/57130/

--------------------------------

А в ТТ е публикувала видеото с шпагата:
-> https://x.com/birsenaltuntas1/status/1906450703670763526

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 01:22 от grozdence*

# 288
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено от последата вечер на Джан в Бразилия! HugTwo Hearts

Скрит текст:

Скрит текст:

🆕🆕🆕🇧🇷📸
📍Рио де Жанейро, Бразилия
Публикацията и историята на Jan в #IG
✒вчера беше адски хубава вечер
гледам епизода на elTurco и по-късно самба 🇧🇷
✒...шпагат

Скрит текст:
🆕🆕🇧🇷📸
От Джунейт и Илкер в #IG
📍Рио де Жанейро
✒Екип 🎬 Стигнахме до края на още едно пътуване✈

🆕🆕🆕🇧🇷
от saulobrito20 на #IG
✒@canyaman
Екипът по сигурността на Джан Яман, Бразилия 🇧🇷

Приятен ден и успешна седмица!

# 289
Публикация на Джан в ИГ

# 290
В световната база данни IMDb, Ел Турко се е качил на 140-то място,
а е излъчен само в Бразилия, Русия и Румъния Hands ClapTrophy

Джан няма да е на първо място, защото Езги Мола е имала РД
и най-вероятно тя ще е на първо, качила се е с много места Simple Smile

# 291
Момичета, предполагам, че всички вече сте изгледали Ел турко. Дайте да обсъдим сюжета Simple Smile с това излизане на всички серии наведнъж се губи цялата тръпка. Всеки си го гледа, когато може. Няма чакане за новата серия, догадки и теории какво ще стане в следващия епизод... чак е тъжничко малко.

Даже покрай това и визитите на Джан имам усещането, че обсъждането на сюжета мина ей така между другото. Което е някак абсурдно при положение, че цялото промотиране е баш на сериала Grinning

Та започвам аз.. СПОЙЛЕРИ!!!
Най-шокиращ беше финала. Не очаквах Глория да умре и то по такъв ужасяващ начин. Все си мислех, че ще се съберат с Балабан.. мислех, че по-тъжно от смъртта на малкия сладур няма накъде да има, но явно може... Тъжно ми стана и за злодея Марко. Тежка съдба е имал и преди да го вземат за еничарин. Зачекнаха тази много кофти тема за издевателствата на свещениците над малки момченца... разбираемо е защо е толкова озлобен към всичко и всички. Много неприятни ми бяха любовните сцени между Марко и Диана (май така се казва русата мацка). Накрая видяхме, че Мете си е "у дома" и в следащия сезон ще имаме съвсем друга локация и история явно. То и за това бастисаха Глория, за да освободят Балабан от Моена и историята му да се пренесе в Османската империя може би.. ще видим...

Това се сещам сега толкова рано. Споделяйте и вие какво ви е направило впечаление, какво ви е подразнило. То е ясно, че Джан играе като звяр и е много хубав Grinning

# 292
Добро утро на 1-ви април!

Здравей Април!Посрещаме го с дъжд при нас!
Здраве и щастливи дни за всички!
Честит ден на хумора и шегата!

Благодаря на всички за споделеното! HugTwo HeartsFlowers Bouquet
Аз наминавам набързо,че внучката е при нас за ваканцията.

🆕🇮🇹📸Джан с фенове на летището в Рим. 31.03.25г
📍31 март 2025 г. Летище Фиумичино в Рим ✈

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456270529%2F2e6 … l_wall_-199343470

Приятен ден да имате!

# 293
За мен специално сюжетът се губи в зрелищността на красивите гледки, каскадите, операторската работа, ефектите и играта на всички актьори, но на самия сюжет му липсва съгласуваност.. а може така да ми изглежда, заради това, че не го гледам с превод, така и не разбрах някои неща. По принцип не съм гледала много от този жанр, но ако не бях прочела описанията на героите (които не сме пускали тук в темата) и за какво става въпрос преди да го гледам, трудно щях да разбера за какво иде реч в тази история с епископи, дракони и вълци. Понеже снощи си пуснах 5 и 6 епизод, отново не разбрах плана на Глория да се предаде на Диана и Марко, за да спасят селото, а пък вика Балабан да я спасява, какъв беше смисълът на този цикъл? Като я качиха на кръста, как пък никой не се опита да я свали от него цял ден, е това ме дразнеше много, почти цял епизод продължи, тя си виси, а те обикалят около нея и си решават проблемите с Марко, а тя си чака ли чака, после като започна да гори и крещи пак никой... Да, финала беше много жесток Mask
Като цяло финалът е неясен, много неясен... потвърден е втори сезон и с Глория или не, но искам да има красива любов, за това вече турските сценаристи могат да се погрижат и развихрят без намесата на Дисни и техните странности, които мн. си личаха - феминистката страна на Глория, свещеникът блудник, само дето черен липсваше, можеше някой от еничарите братя на Балабан да е чернокож, който да научи турски вместо Славко - той се справи перфектно с турския, изобщо и тримата братя бяха сладури!
Любовните сцени на "непорочната" дъщеря на принца/княза, така я нарече тате, нали? и Марко, бяха меко казано отвратителни..
В крайна сметка, иначе го изгледах 3 пъти и продължавах да гледам Джан и да го слушам, гледам, слушам, гледам, гледам...
Джан наистина игра като звяр!! Не мога да си представя, каква красота ще ни изнесе със Сандокан, след като видях способностите му, на които нямаше да повярвам (щях да си помисля, че е каскадьорска намеса), ако не ни беше показал репетиции и задкадрови.

Ще пусна малко красиви кадри от заснемането, снимани от различни ъгли, много му се възхищавам:
(много често си пускам да гледам тренировките, репетициите и задкадровите видеа Heart Eyes)

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:12 от grozdence*

# 294
Грозде, съгласна съм, че имаше доста неясноти около сценария и кой за какво се бори. И аз не разбрах плана на Глория. Тя нали после говори с барона и го пита дали е прозрял, че Марко е изменник и предател. И той се съгласи. И явно плана й е бил да отвори очите на дъртия, че Марко иска да му вземе и дъщерята, и трона. Но какво се обърка, че я изгориха и аз не разбрах. Но да, и аз се изнервих на макс как никой не понечи да я свали от тоя кръст Joy а разбрахте ли го това - че Глория е дъщеря на Гюнтер. И явно за това той е останал в Моена.

На мен ми липсваше любовната история между Балабан и Глория. Този плавен преход от запознанството им до спането им заедно. То беше от първа за втора серия, от вратата за краката Grinning Кога пък чак така се влюбиха, не стана ясно, ама нали са 6 серии само... ако бяха 160 като в дизитата, друго щеше да е Grinning

# 295
Да, разбрах, че Глория е дъщеря на Гюнтер, нали накрая той го каза, излиза че е плод на любовта му с майка й, която изглежда е била "вещица" Rolling Eyes
Не разбрах какво си говориха Глория и княза/барона (в ИМДб - Prince Francesco di Paulo), сега като ми обясни малко ми се подредиха нещата. А стана ли ти ясно, какво се е случило, защо при Дияна имаше картина с прабабата на Глория? Връзката схвана ли я?

Е, Глория си "легна" с Балабан с идеята да изживее нещо божествено, блян или не знам как да го нарека, може би "мокра мечта", защото знаеше, че ще й е за последно.. преди да се предаде на сутринта, за да я накажат (изгорят), затова девойката избърза, въпреки, че той не искаше, в неговата религия не е позволено! Тц! Joy
Много готин беше диалога преди любовната им сцена. Тя като задаваше въпроси, Балабан как се смущаваше сладко, тоз голям мъжага Rolling Eyes и на първия й въпрос измърмори нещо на турски "естафула" или там както се произнася..Grinning

# 296
За Диана, Глория и бабата... не помня какво беше. Може би трябва пак да го изгледам. Толкова помня, че не помня дали схванах връзката, много съм зле Joy А явно Диана за това така мрази Моена, заради бабата... ако се пръкне с бг субтитри някой ден или с английски суб пак ще го изгледам и ще разбера хахах

Да, много забавен беше Балабан като не искаше да си ляга с Глория. Ама прежали се човека, какво да прави Joy

# 297
Няма да крия и да се правя на светица, красивата любовна сцена на Балабан и Глория я гледах/превъртах няколко пъти, но винаги вкл. с диалога преди това GrinningHeart Eyes

Аз си помислих да не би да намекват за роднинска връзка м/у благородничката Диана и селянката-вещица Глория, ама кой знае за какво става въпрос..Rolling Eyes

След като го излъчат в Турция, би трябвало в плейтубето или при Нерон да пуснат превод Hands Pray

------------------------------------------

"Първият път, когато El Turco дойде при мен, само като чух името, заглавието,
разбрах, че е за мен, защото историята на това момче прилича на мен,
свързана е с моята лична история, защото това момче е ранено в страна си
и идва в друга страна, която е Италия, така че това е малко моята история..."

"Защото това момче е РАНЕНО в СТРАНАТА СИ и идва в друга страна, която е Италия"MaskClose

Веднага се сещам за тази снимка:
всеки път като я видя и тръпки ме побиват.....
Скрит текст:

Историята на Ел Турко наистина напомня на тази на Джан, знаете случая, да не го разказвам.........
За в Турция историята на Балабан и Джан се припокриват на 100%..
След това, селяните от Моена в началото не приемат Балабан и го гледат с подозрение, както в началото в Италия Джан им беше чужд. Не след дълго Балабан става един от тях, даже става герой, спасител... а на Италия Джан става любимец.Simple Smile

На 8 и 15 април ще бъде излъчен по Канал 5, да видим как ще го приемат италианците..
В Бразилия, Русия и Румъния все още е номер 1, а в Турция ще го пуснат УТРЕ! От тях не знам какво да очаквам...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:27 от grozdence*

# 298
Турците ще ревнат за секс сцените. Кадъните тайно ще си превъртат сцените и ще си мечтаят за един такъв ел турко, а чичовците с броениците ще цъкат с език и ще го пустосват Joy Министъра на културата пак се ревне какъв разврат се лее от екрана Joy знаем си ги комшиите хаха

# 299
Ели, най-вероятно така ще стане Grinning ще видим тези дни, дал ще ги намразим още повече Grinning

Ето един коментар от ИМДб, който много добре описва приликата м/у актьора Джан Яман и героя Балабан:.

Пророческо огледало между Джан Яман и Балабан

El Turco е нещо повече от драма от епоха – това е завладяващо изследване на идентичността, изселването и бремето на наследството, което става още по-завладяващо от избирането на Джан Яман за ролята на Балабан. Най-поразителният аспект на тази поредица не е просто нейната завладяваща визуализация или разказ с високи залози, но и как животът на нейния главен актьор изглежда зловещо отразява дъгата на самия герой, който той изобразява.

Балабан, еничарски воин, смятан за мъртъв след обсадата на Виена, се озовава в чужда земя, пресичайки култури, лоялности и идентичности. Той става едновременно аутсайдер и спасител - мост между Изтока и Запада. Собственият път на Can Yaman, от високопоставена кариера в турската телевизия до противоречиво, но амбициозно преоткриване в Европа, отразява този акт на балансиране. Подобно на Балабан, Яман трябваше да се ориентира в очакванията на родината си, докато изгражда нова идентичност в чужбина, често на голяма лична цена.

Този резонанс изглежда почти пророчески. Балабан е преследван от миналото си и е воден от визията за нещо по-велико от самия него – подобно на Яман, превърнал се в символ на съвременната турска звезда, която се опитва да надхвърли националните граници. В образа на герой, който трябва да преоткрие себе си в изгнание, Яман ефективно представя собствената си история. Усещането за изгнание, за опит да направиш добро в свят, който те гледа с подозрение, се чувства преживяно, а не действано. Това придава на представлението емоционална тежест, която надхвърля сценария и режисурата.

В El Turco има мета-слой, който не може да бъде пренебрегнат. В много отношения сериалът изглежда като драматизирано пророчество за реалната трансформация на Джан Яман – разказ за наследство, преоткриване и търсене на принадлежност.
Това е онзи рядък момент, когато животът и изкуството се съчетават и резултатът е представление, което е не само убедително, но и зловещо саморефлективно.

El Turco се превръща в нещо повече от историческа драма – превръща се в огледало. И в това огледало виждаме не само борбата на Балабан, но и тази на Джан Яман. Пророчеството не е в сюжета - то е в кастинга. Кара те да вярваш в божествената намеса.

=================

П.П.
Момичета, изглежда Гайн няма да направят гала/премиера на Ел Турко Mask В Турция правят събитието в навечерието на премиерната дата. Чужденците (Русия, Бразилия) му направиха, а турците, НЕ........
Вие какво мислите по този въпрос?

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 20:07 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт