🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 49 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Лале, ще ни трябва една Нези за организацията!

# 691
Повечето Meet and Greet са организирани от фенове. В България едва ли ще дойде, тук няма толкова фенове Simple Smile той е свикнал около него да е "бъркотия" Grinning

Ново стори от Джан:
"Колко обичаме бъркотията!
до скоро 🤍
Ще се видим в Рим на 19 юли 🐦‍🔥📍"

-> https://x.com/Mariagenn59/status/1940801995851682107

И нов пост за Meet and Greet в Рим на 19 юли,
забележете кои ще присъстват (Мама и Сара)...WinkGrinning

-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1940780469588496480

А фоновата музика на поста е един път.......Close

Честно да ви кажа, този път се страхувам от предстоящите "изненади", от "нещото", което ще сподели "специално с нас" Animal See No Evil "приключение" го нарича - какво ли е намислил? Rolling EyesGrinning

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 12:49 от grozdence*

# 692
Добро утро,момичета!

- Чай или кафе?
- Море! 🌊🌊🌊

Илкер се е похвалил със снимки от Минокос/Гърция.Как така е без Джунейт?
А дали и Джан няма да се появи там,макар и за кратко?

Скрит текст:

Слънчев и усмихнат ден ви желая!

# 693
Сузана Паризи с нашето Йозге Heart Eyes

Скрит текст:

За Сандокан се пише всеки ден в американски, италиански, английски, турски и всякакви др. медии, но няма ново инфо в статиите.. Надявам се Джан на 19-ти да открехне малко завесата на професионалния (и личния) си свят.. най вече за бъдещите си проекти и да даде повече инфо за Сандокан (премиери, дати, сезони).Simple Smile

Скрит текст:
Castingnews.eu - Sandokan 2, снимките на втория сезон са насрочени за 2026 г.

# 694
Добро утроо!

и още преса за ''Сандокан''

🆕🆕🆕 IG story на Джан
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_524506

Прекрасна събота ви желая!

# 695
  • Козлодуй
Може и да сте го качвали, извинявам се за повторението.

"„Дойдох от Турция в Италия преди пет години за тази роля, така че зад нея има много носталгия, подготовка, болка и тренировки. За мен това е ролята на живота ми. Беше трудно, но накрая ще си заслужава.

Сандокан е човек, на когото всеки трябва да се възхищава. Той е невероятно безкористен, мечтае не за себе си, а за другите. Той е истински герой. Започва като обикновен пират, но накрая се превръща в спасител на цял народ. Това е цялостна роля за мен. Сандокан се развива на всеки два епизода. Общо са осем и гледането им ще се усеща като гледане на четири филма един след друг. Като актьор това ми помогна да порасна изключително много.

Трябваше да сваля 10 килограма, но без да губя мускули. Трябваше да остана пъргав и бърз, така че свалянето на това тегло беше изтощително. Но предизвикателствата винаги ме вълнуват. Никога не съм се отказвал. Четири интензивни месеца подготовка, осем месеца снимки общо... ще бъде нещо невероятно. Вярвам в това.

Моите фенове винаги са били като семейство, истинско... източник на сила. В трудните моменти, когато се чувствах сам, знанието, че има хора, които ме подкрепят, ми даваше сили да продължа. Когато трябваше да вземам трудни решения, знанието, че са до мен, ми помагаше да продължа.“
"

# 696
Добро утро,момичета!

Сънчо Hug

Скрит текст:

🆕🆕🆕🇮🇹
от новинарската страница на Cinguetterai 
(Новини и коментари за света на Rai)

✒След развода си с Lux Vide, Лука Бернабей основава нова компания #Ohana.

„Ние, комуникаторите, показахме много смъртни случаи. Вместо това, имаме нужда от друга история, която поставя уважението обратно в центъра. С Ohana искам да продължа да говоря за семейството и институциите“

„Има много проекти в процес на разработка. Някои, дори много важни, са на английски, други на италиански, но всички със силно международно призвание“

(La Stampa)

it.linkedin.com/in/luca-be...

Приятна неделна почивка!

# 697
Добро утро,момичета!

7 юли е Европейски ден на шоколада!
 Нека ни е сладко и усмихнато през целия ден!

Скрит текст:
На този ден през 1550 г. от Америка в Испания е доставена първата партида шоколад. Тази дата е избрана от Европейския съюз за честване на неофициалния шоколадов празник. Ацтеките са първите хора в света, които правят шоколад. Те го наричат храна на боговете.

Да повдигна темата....Нещо не ви се пише...
Имам си гостенка-внучката и все пак намирам време за темата...

🆕✒📰🇮🇹 Италия. Larchitetto.it

„Сандокан е важен за Италия, ще обясня защо“: Джан Яман за събитието на Rai 1

6 юли 2025 г. Юзи Палмбо

"Сандокан" ще се превърне в поредица от годината: Ян Яман ще прехвърли легендата за Салгар на Рай 1.

Джан Яман каза за това директно: „Сандокан“ ще бъде не просто измислица, а културна мисия, почит към Салгари, повратна точка за италианската телевизия. Турският актьор, абсолютният главен герой на серията събития Lux Vide, който ще излезе на RAI 1 през есента на 2025 г., изпълнен изключително по време на речта му на италианския глобален фестивал на телевизионните предавания в Риччън, където той беше посрещнат от ентусиазиран тълпа. Бяхме там и записахме думите му, които звучат като истинска декларация за намерение. Яман не говори само за ролята си: той подчерта, че Сандокан представлява дълбока връзка за него с италианската култура. Салгар беше основен автор за поколения читатели. Играта на Сандокан означава да дадем нов живот на героя, който принадлежи към нашата история на разказа.

Скрит текст:
Това е огромна отговорност, но и привилегия, каза той от сцената на Palariccione. Международният филмов комплект, кинематографски амбиции на проекта, внимание към околната среда и актьорския състав, в който се смесват италианските имена и международните звезди: всичко това, според Ян Яман, помага да се направи Сандокан в „най -важната поредица, създадена някога в Италия в този жанр“. И това не е само реторика: Lux Vide инвестира в напреднали специални ефекти, вълнуващи места и сценарий, насочен към световната аудитория, като същевременно поддържа италианските корени на работата много силни.

Сандокан: Големи очаквания от поредица от събития с Джан Яман
„Това не е само телевизионен проект: това е акт на любов към Италия“, казва актьорът, който в ролята на Тигър Малайзия обещава да изненада дори онези, които са израснали в известната версия на Кобра Бади. Той не иска да го имитира, а да даде ново лице на Сандокан, за да го направи известен дори на онези, които не го познават, с уважение и страст. В Richchone международната атмосфера на червения килим царува. Заедно с джан Яман, Алесандро Прейози, който се играе от Jobe de Homer, а някои членове на Creative Group of Serier също присъстваха. По време на срещата те говориха за сценария, режисьорския подход, костюмите и дори влиянието на производството на околната среда, които избраха стабилна следа за всеки етап на работа.

Важен детайл, възникнал в хода на събитието, е желанието да се изгради сага, която продължава дълго време. Заснемането на втория сезон вече е в разгара си, с разширяването на сюжета, който изследва произхода на Сандокан и съдбата на неговото въстание срещу Британската империя. Публиката иска истински герои. А Сандокан е един от тях. Той има сърце, мисия, миналото, което трябва да бъде открито. Това е, което наистина ни вълнува. Ако има една серия, която наистина може да остави своя отпечатък в следващия телевизионен сезон, тогава това е Сандокан. Очакванията са много високи и след думите на Ян Яман в Риччон те станаха още повече.

#Canyaman#Dzhanyaman
#canyamanfanclub

Приятен ден  и щастлива седмица!

# 698
Връзка между Сандокан и Янез (с нетърпение чакам това партньорство)

Тяхното приятелство е дълбоко и искрено, основано на взаимно доверие и уважение към качествата на другия. Янез, макар и по-внимателен, винаги е готов да подкрепи Сандокан в начинанията му, дори и в най-рисковите.

# 699
Добро утро,момичета!

Роберто е пуснал кратко видео с надпис,че е от Истанбул.Рускините пишат,че е възможно и Джан със Сара да са пристигнали,но да се крият от журналистите.
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_525129
🆕🆕🆕
IG story Роберто

🆕✒📰🇮🇹 Пресата от Италия
Матилда Бернабей е новият президент на Lux Vide: обявено е ново ръководство.

7 юли 2025 г.

Lux Vide, историческата италианска телевизионна продуцентска компания и част от Fremantle Group, обяви назначаването на нов Управителен съвет, който ще встъпи в длъжност през юли 2025 г. Обновяването на ръководството има за цел да засили националната и международната стратегия за разширяване, като вече са в процес на разработка нови големи проекти.

Матилда Бернабей е назначена за президент на компанията
Основателката на компанията заедно с баща си Еторе Бернабей, Матилда Бернабей официално поема поста президент. Нейното назначение бележи приемствеността на семейната визия начело на компанията, съчетана с решително отваряне към структурирано и силно ориентирано към растеж управление.

Скрит текст:
Нов съвет на директорите и ключови отговорности

Новият екип от висши мениджъри включва ключови фигури от Fremantle Italy Group и Lux ​​Vide:

Валерио Фиореспино, главен оперативен директор и временен главен изпълнителен директор

Елена Букачо, ръководител на отдел „Драма“

Корадо Трионфера, ръководител на отдел „Продукция“

Мануела Монтероси, главен юрисконсулт

Валентина Монака, главен финансов директор

Барбара Павоне, главен директор „Маркетинг и продажби“

Новият съвет на директорите ще отговаря за стратегическия и оперативен надзор върху дейността на компанията, от телевизионното производство до управлението на студиото, през основните централни функции. Местното развитие ще бъде ръководено от Сабина Марабини, докато международното развитие ще бъде поверено на Николо Дал Корсо, като и двамата ще се отчитат пред Елена Букачо.

Международни продукции и бъдещето на групата.

Сред непосредствените цели на новата структура е консолидирането на международното присъствие на Lux Vide, включително чрез проекти като Hotel Costiera, сериалът, излъчван по Amazon Prime, и рестартирането на Sandokan в сътрудничество с Rai, планирано за по-късно тази година. Комбинацията от редакционна визия и структурирано управление има за цел да засили творческата идентичност на компанията на все по-конкурентен световен пазар.

Напускането на Лука Бернабей след повече от десетилетие.

В същото време Лука Бернабей се оттегля от поста си на главен изпълнителен директор след 12 години начело на компанията. Разделянето, което се случи по взаимно съгласие, затваря цикъл, белязан от важни производствени успехи. Групата изрази най-дълбокото си уважение към общия път и решаващия принос на Бернабей за развитието на Lux Vide през годините.

Приятен вторник и се пазете от жегите!

# 700
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Къде сте всички? Вярно, времето на летните отпуски започна, но нашият патрон не трябва да остава без внимание.
Само Злати държи фронта, евала и благодаря Heart
Скоро и аз ще почувствам лятото, и моренцето, което не съм виждала от 5г. Заминавам в помощ на децата, с внуците, много ясно Grinning Ще сме и двете баби и се надявам да мине леко, ама кой знае...стискайте ми палци Joy
Вчера случайно попаднах на преведен нов сериал с двама мои любимци, и първите 3 серии изгледах на един дъх.
Спомни си любовта с Баръш Ардуч и Ханде Ерчел. Кефи ме, че е много по-съвременен, няма общо с "класическите" сапунки... Вие какво гледате?

# 701
Здравейте, здравейте Simple Smile

На мен юли месец ми е много натоварен, откъм работа и общо взето каквото прочета сутрин/вечер в метрото, това е Simple Smile

Иначе като филм гледам от време на време Кварталът на богатите и този с Баръш и Ханде ми е интересен Simple Smile мисля да го започна скоро Simple Smile

# 702
Добро утро,момичета!

"Трябва да имате мечта, заради която сутрин да се будите!"

Сънчо,Лале, благодаря ви за споделеното.
Скрит текст:
Аз живея до морето в Б-с,но последните години рядко ходя на плаж.Не мога на слънце дори под чадъра.Ако отида е рано сутрин в 7 ч.
Лятото  не гледам сериали на лаптопа с превод тъй като почиват, а само някои по телевизията.
 Баръш съм го гледала в предишни сериали,сега - не.С Чаатай съм гледала почти всички сериали,само някои на платформа не съм.

Джан е бил на фризьор...

🆕🆕🆕 от Лука Пулиезе в #IG
✒Красиви, приветливи и големи... ние всички сме от фризьорския салон @figaro

🆕🆕🆕
История в Instagram от Илкер (публикувана отново от Оя Доган)
✒В италианските телевизионни списания, Джан Яман попадна в заглавията със Сандокан и новата му връзка...

Приятен ден и дано се захлади!

# 703
Привет, момичета! HugRevolving Hearts

Аз в момента гледам "Приятели", преди години съм гледала малко епизоди.

Джан се появи в ИГ с прекрасен пост! Heart Eyes Всичко сочи към добри новини! Sunglasses

Очаквам една от изненадите на 19-ти да бъде новата работа в Испания.. също и новото сътрудничество с
Джовани Наста (може би затова ще участва в събитието) в ситкома, за който Джан намекна. Може би новата компания на Лука Бернабей ще го направи Simple Smile

# 704
А дано!
Работа му трябва на нашето момче!
Пожелавам му поне половината серии на Приятели да направи!

Грозде, сериалчето е много яко, с кеф ще си го гледаш, сигурна съм!

Общи условия

Активация на акаунт