🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 663
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Защо Лейди Моцарела? Нещо съм изтървала...

# 76
Ели, не е за форумно* разправяне тази излагация...Close
Звънни ми и ще ти разкажа! Joy

Джан:
"Приятелю, следващия път, когато се видим,
ще си поговорим на испански, както обещахме.
Пълна газ Stuck Out Tongue Winking Eye @adolforh "

Адолфо е испански водещ, той го интервюира през 2019 -та и беше водещ на последното му посещение в Испания, сладур голям е!
Днес той беше един от първите, който го приветства с добре дошъл (в коментар) и веднага направи
това видео:

-> https://www.instagram.com/p/DG0ZSVcK0Vx/

Джан е като отвързан..  вече има 5 сторита Joy

============================

"ПЛАКАТЪТ Е ПУБЛИКУВАН
El Turco, с участието на Can Yaman, ще бъде пуснат на Gain на 2 април."

(забележете датата - турците са много зле..)

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 19:13 от grozdence*

# 77
От GAİN

ElTurco , продуциран от Ay Yapım и с участието на Can Yaman, прекрачи границите на страната с международния си актьорски състав и високобюджетна продукция. Ще бъде излъчен в Турция на 2 април, само по GAİN!

# 78
И самокритичен....

# 79
Неговата самоирония е равна на неговия професионализъм! Hands Clap Твърде много мощност вложи във второто целене, затова събори мишената Grinning и изобщо не е "епичен провал" - смисълът беше да свали противника, получи се много добре!! Joy Мога винаги да извъртя нещата в негова полза - много ми е лесно! Joy

# 80
Ох, като развързан е....още видеа е пуснал!

# 81
Ох, като развързан е....още видеа е пуснал!
Стреля с постове като луд с картечница Joy Информацията и видеата днес текат като река.. и най-важното от първа ръка!

Неговите тренировки са истинско зрелище.. удоволствие е да се гледат Heart Eyes на мен специално много ми липсваха.....
Толкова е грамаден в тази тренировка, като планина е! Изглежда Балабан ще го пребият жестоко, а ние ще си изплачем очите SobSob Е, от време на време трябва да знае как да губи Joy

А за плаката нямам думи, надмина всичките ми очаквания! Heart Eyes

# 82
Добро утро,момичета!

Е хайде честито...Джан се върна в ИГ. Hands Plus1 Точно преди да пуснат Ел Турко и предстоящите му пътувания!
Имаме и нов плакат и видеа с Джан от тренировките!Благодаря ви за споделеното инфо и емоции! Grinning

#DZMnews
Nature Boom Can Yaman ще пристигне в Русия на 19 март! Nature Boom
Турският актьор Джан Яман ще присъства на премиерата на сериала El Turco в Москва

Световната премиера на новия турски сериал “El Turco” с участието на Джан Яман ще се състои на 21 март. На 19 март обаче в Москва ще се състои закрита социална прожекция на дългоочаквания блокбъстър. На събитието ще могат да присъстват не само поканени лица, но и всеки, който може да закупи билети за малките зали на кино „Октябрь“.

Главен гост на светското шоу ще бъде популярният турски актьор и изпълнител на главна роля Джан Яман. Но това не е всичко. Онлайн кино Ivi стартира общоруска кампания „Скъпи Джан…“. Всеки може да напише писмо до турската звезда и да го изпрати на пощенския адрес на Айви. В деня на премиерата всички писма ще бъдат предадени на актьора, а част от тях ще бъдат преведени на турски и откъси от тях ще бъдат прочетени на Яман от сцената по време на премиерата. Авторите на избраните писма ще получат плакат на поредицата с автограф лично от Джан.
Скрит текст:
Турският сериал "Ел Турко" ще разкаже историята на великия Балабан-ага, смел турски войник, успял да стане закрилник и главен пазител на село Моена. Именно тук, след като избяга от плен и като по чудо избегна екзекуцията, той срещна Глория, обикновено момиче, което му предложи подслон и храна. Скоро Балабан преосмисля предишния си възглед за живота и се влюбва в своя спасител. Но щастието им е застрашено, когато Балабан среща Марко, безмилостен войн, когото някога е смятал за свой най-добър приятел и брат.

Заедно с Джан Яман, в проекта участват още Грета Феро, Уил Кемп, Киърън О'Райли, Си Бенет, Магнус Самуелсон, Вероника Ферес и Мадалена Араган. Производството е извършено от компанията Ay Yapım. Сериалът "Ел Турко" е сред десетте най-очаквани турски премиери за 2025 г. и феновете на Джан Яман са убедени, че със сигурност ще има успех.

✍🏻Комсомолская правда

Приятен пролетен ден!

# 83
Добро утро и от мен! Simple Smile

...нека има ОГЪН Nature FireNature FireNature Fire

Вчера Джан направи много мощно завръщане, бях изгубила навика да го следвам (преследвам) Joy
Харесвам колко свободолюбив дух има, от раз сменя държави, езици, изтрива акаунти с милиони последователи, не му пука от нищо Grinning Прави това, което иска, просто защото иска.. и по всичко личи, че е много верен на чувствата си!, и че е човек, който не понася ограничения... Абе, башка чешит си е! Joy

Не сме слагали линк на тренировката с ритниците (двете видеа в едно):
-> https://x.com/JHlubuckova/status/1897395188903133629 Heart Eyes

И зумнато видео с гримирането. Много е сладък, принуден е да стои на едно място.Grinning
и пее Grin -> https://x.com/JHlubuckova/status/1897387014502416639

=====================================

Сутрешен пост от Бирсен:

Джан Яман, който изтри 11-милионния си акаунт, се завърна в Instagram

📌Джан Яман се завърна в социалните медии, с които се сбогува миналата година.
Can Yaman, чийто сериал El Turco, продуциран от Ay Yapım, ще бъде излъчен на 21 март
по света и на 2 април у нас по Gain, отвори страница в Instagram.

📌Джан Яман, който изтри 11-милионния си акаунт миналия юни, защото искаше
да съсредоточи цялото си внимание върху работата си, докато снимаше сериала Sandokan,
отвори нова страница за себе си 10 месеца по-късно. За минути акаунтът на Яман наближи
50 хиляди последователи.

📌Джан Яман първи сподели снимките зад кулисите на сериала El Turco,
чийто нов плакат пусна.

След Египет и Лондон той отива в Русия и Рио де Жанейро.

📌Яман, който засне 3 различни реклами за сирене в Кайро, столицата на Египет,
 и отиде в Лондон миналата седмица за глобалната промоция на сериала Sandokan,
ще отлети за Бразилия, където сериалът му счупи рекордите по гледаемост,
и на 18 март ще се срещне с феновете си в Рио де Жанейро и ще присъства
на поредица от събития.

П.П. Бирсен е дала грешно инфо! Объркала се е от толкоз много дати и държави Grinning
На 18-ти ще лети за Москва, а за Рио на 28-ми...

===========================
П.П.2 Редактирала се е! Значи на 17-ти ще лети за Москва (събитието е на 19-ти), а на 23-ти ще лети за Рио (събитията са на 28-ми и 29-ти). Защо ли тръгва толкова рано, може би е поканен в някоя програма Thinking

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 09:42 от grozdence*

# 84
Джан, продължава да качва от тренировките за Ел Турко

коментар от Уил Кемп

https://www.instagram.com/p/DG28nl-tcTP/?img_index=2

# 85
Айде и аз с малко нови убийствени фотоси на Джан.

1. Джан и сладко коте. Има и клип, ама нямам време сега да го поствам.

2. Джан и Ел турко; фотосесия, от която просто ти се подкосяват краката. 10 снимки е качил, качвам няколко избрани.

Той сега е като луд с картечница в ИГ Joy

Костюма е много красив! И Джан в него е съвършенство!!!

# 86
# 87
Джан е като отвързан, както казах луд с картечницата. Събирал е снимки, видеа през всичкото това време и няма търпение да ни ги сподели. То не са клипове, сторита, плакати,  Сандокан, Ел турко... повечето снимки сме ги виждали вече от други източници.

# 88
Луд умора няма.. ама и нас ни прави луди Joy
Цял ден търча по задачи, сега се прибирам и първата работа е да му отваря ИГ. То красота, то чудо..., едната снимка е по-хубава от другата, толкова е красив, че вече НЕ МОГА ДА ГО ПОНАСЯМ!!
Абсурд да му смогнем на темпото и да му качим всичко тук Mask
Директно му давам чистак новия профил и който иска нека да гледа на воля:
-> https://www.instagram.com/canyaman/Heart

Бирсен я хванах нощес го последва, цяла нощ сигурно не е спала жената и сутринта рано писа Grinning
Лайкнала му е и 2-3 публикации, може би я е хванало срам да му лайкне всичките.

Сега ще кача поне една от публикациите му, че да не ми е постен поста.
Няма да подбирам, направо по ред карам.. около 10 снимки са, 10 нокаута Joy

пропорциите са идеални Hands Ok Hand

вижте я учителката Нина Grinning

# 89
Добро утро,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и слънчев деня! Всичко хубаво предстои! Бъдете здрави!

Джан е вече с ИГ.И както той,така и вие сте във вихъра си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Толкова много неща сте споделили вчера.Благодаря ви! Hug Revolving Hearts

🆕🆕🆕
от Suzanne Gouwerte на #IG (кинорежисьор)
✒Едно от най-очакваните предавания за 2025 г., El Turco, ще се излъчи от 21 март от Турция до Русия, от Италия до Бразилия, от Панама до MENA и др. Следете актуализациите на @elturco_tv. El Turco е продуциран от @ayyapim в Унгария, а звездите са @canyaman, @gretaferro и @iamwillkemp. Историята на един велик османски еничар, живял в Италия.

🆕🆕🆕
от canyamannews.international на #IG
✒♦🇷🇺 📺| Viola come il Mare и Viola Come il Mare 2 се предлагат на IVI Digital

Хубав слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт