Овулация

• 250
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!
Извинявам се, ако вече е имало подобна рема, просто не мога да открия нищо...
През месец юни, 2024 г. пих Ескапеле(това е дълга история) и след това ми дойде отново, точно в дните около овулацията. Оттогава цикълът ми се измести в тези дни.
Тоест сега овулацията ми пак ли ще е 14 дни след МЦ, или по-скоро в края на МЦ, тъй като знам и съм чувала много жени да забременяват в този период?
Може да Ви се струва доста глупав въпросът, но изобщо не съм много наясно с тази овулация.Sweat Smile

# 1
Ескапеле няма влияние върху датата на овулацията. Тя настъпва около 10-15 дни преди следващата менструация, така че зависи от това, колко дена ти е цикъла.

# 2
Здравейте, дами!
Колко поредни дни е нормално да има две черти макар и по-бледа втора имайки предвид снимката, която прилагам.

# 3
  • София
vivus, тестовете з аовулация не са като тези за бременност, тук не се гледа да има черта, а двете да са плътни. също така е много важно дали имаш СПКЯ, защото тогава тестовете не отитат правилно.

# 4
Здравейте, какво мислите за тези резултати от тестовете за овулация? :/ нямам цикъл от 7 януари, на хормонално лечение съм заради щитовидната жлеза и пролактина. Уж ги оправихме тези хормони, продължавам да пия Еутирокс. На последния ми преглед на 10.03 се установи, че имам фоликул и трябваше да проследя за овулация.

# 5
Здравейте, какво мислите за тези резултати от тестовете за овулация? :/ нямам цикъл от 7 януари, на хормонално лечение съм заради щитовидната жлеза и пролактина. Уж ги оправихме тези хормони, продължавам да пия Еутирокс. На последния ми преглед на 10.03 се установи, че имам фоликул и трябваше да проследя за овулация.

Доколкото знам, двете черти трябва да са еднакво ярки (поне). Успех🍀

# 6

Виждат ли ви се еднакви

# 7
Не, не са

# 8
Здравейте! Дали е имало овулация, при положение, че първия тест от 08.04 е направен сутринта, а не следобед?

# 9
Тука няма положителен тест за овулация, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт