🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 281
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 875
Аз не разбирам какво е  това възмущение и интерес към Даниела . Ясно беше , че го каза къде на май там , къде да покаже , че 5-6000 на месец не са задоволителни . В крайна сметка  си е нейна работа .

# 1 876
Росица е най-готина и земна..

# 1 877
Еее, страхотно, накефих се! Много точно! Издигна ми се в очите! 👏👏👏😎

# 1 878
Егаси пуяка бастунест.🤣

# 1 879
  • somewhere over the rainbow
И на мен ми е много приятна. Не е топ красавица, но има чаровни мимики. От хората, които не впечатляват на снимка, но в движение са привлекателни.

# 1 880
  • Sofia
Емануела сега по бтв в COOLt  доста “хвали”бившият 🤣
“...нямам нищо против някое момиче да вземе моите огризки...”
“...има мания да бъде известен,дори и без качества...”
“...по-добра от мене няма да намери...”
Силвестър я пита дали са правили кекс😀,’щото нямал вид на такъв който прави 🤣

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 21:17 от Doli

# 1 881
вика - кво да го гледам, знам кво е. Joy

# 1 882
В Надкаст Елвира разказа, че е работила като брокер на недвижими имоти. И покрай това се интересувала от инвестиции в имоти. Веднъж с Даниела разговаряли на тази тема, като Даниела никога досега не се е интересувала от такива неща и е проявила голям интерес да научи повече. Елвира и обяснила доста неща, как се инвестира и т.н. И на другия ден на срещата си с Мартин, Даниела му казала, че се занимава с инвестиции в имоти. Елвира била в голям шок като чула какви ги говори Даниела. Според нея Даниела си послъгва яко за някои работи.

Елвира в миналото е работила като шофьор на такси от типа на Максим. Бившият и приятел и е подарил кола и с нея е изкарала доста пари, с които е избила цената на колата. Работила е и в някаква ферма за животни, работата е била много гадна, носила е тежко. Излезе доста работно момиче. Не си падала по конкурсите за красота, но от дете е мечтаела да бъде модел. След предаването получава страшно много предложения за работа.

Имала е бивш приятел с проблеми с алкохола. С Габриела хостесата се познавали отпреди предаването. И двете са работили в заведението на Мартин и си обсъждали насаме какво се пише за него и т.н. Веднъж на техен разговор е присъствала Ана-Мария и излиза, че тя е направила интригата. Елвира никога не била обсъждала отношенията на Виктор с Бранимира. Била е най-близка с Росица и доста си споделяли. Водещите намекнаха, че от Роси е тръгнала клюката за Виктор, но Елвира не вярва в това. Ако помня правилно, в спойлерната тема пишеше, че точно Роси е направила клюката. Елвира недоумява защо Мартин не я е познал на срещата им в София, при положение, че година и половина е работила в заведението и са се виждали много пъти. Според нея той не се интересува от персонала си. Не одобрява неговия начин на живот, излизанията и т.н., но не даде много адекватно обяснение защо е дошла в предаването след като го знае какъв е. Имала приятелски интерес към Виктор заради сходната им съдба и искала да разговарят, но сега е дълбоко разочарована от него, заради думите, които казал при изгонването и.

# 1 883
Явно монополът в продуцентството на риалитита по ТВ-то е същият като с треньорите в БГ футбола - въртят се там 5 треньора от 20 години на всичките отбори и нищо не се случва, та и тука така...Докато не допуснат нови хора с нови идеи, нищо позитивно няма да се случи, ноооо и там никой не пуска кокала за съжаление.

В тоя сезон се наблюдава ааабсолютно същото нещо като в "Острова" - много добра идея и концепция, но уникално слаб каст и изпълнение от продукцията. Ясно е, че са имали малко време, ограничен бюджет и без хора, но съвсем спокойно Н.Н. можеше да си отдели цялото време, за да направи як втори сезон на "Острова", тъй като "Игрите" сега са уязвими, и да пробва да ги задмине, но не...Човекът е искал да докаже, че е по-добър от Тушев явно и това е резултатът: 20 секундни срещи с по 1 клише, единият си е докарал половината персонал от кръчмата, а другата половина - познати бръмчалки, остъргващи дъното. Другият пък си е викнал няколко колежки и "бестита" да му пазят "имиджа", и се правят, че не се познават, та комиксът е пълен.

Беше казано, че имали всички екстри там участничките, което ме навежда на мисълта, че само така са успели да намерят будали за толкова кратко време. "Участвай, пък там ще има ядене, пиене и плаж по цял ден, и просто трябва да отчиташ дейност, когато се налага". Затова и контентът е нулев, защото всички са си в комфортната зона там и си им е ок без да се дразнят. Не става с тоя ретро подход да натрапваш "фермерското" във всяко риалити вече. Едно време може да е работело, сега риалититата еволюират, зрителите също, продуцентите обаче йок. Едва ли много хора имат желание да гледат как някакви дегени проповядват на зрителите морал, ценности и всякакви "добродетели", но продукцията явно е неспособна на еволюция, затова и умират едно след друго риалититата...

А НадкасТ могат да се преименуват спокойно на БТВкасТ вече. От безпристрастни и точни анализатори се превърнаха в поръчкови глашатаи на посредствени продукции. Не вярвам само мен да ме дразни това, че се правят на ударени за толкова много неща, които знаят със сигурност, както и че отричат факти, пробвайки да минимизират щетите по продукцията. Да не говорим, че правилните въпроси отдавна не се задават, отново за удобство на продукцията. Не са чак толкова добри актьори, особено единият Simple Smile . Бил уникален тоя сезон, бла-бла. Затова темата между сезоните ще има в пъти повече коментари от тая за сезона и постоянно се говори за предните сезони тук, щото тоя е много уникален... Да, харесва ми концепцията с двата ергенина, но дотам. Изпълнението от всички е трагично и без значение колко пари ще дадат на някой да ги хвали, ние не сме кьорави...

Пуснах Е8

# 1 884
Елвира сподели също така, че само Росица я е защитила по време на другарския съд, нещо, което на нас не беше излъчено. Казала е, че не е тръгнал от Елвира слухът за връзката между Виктор и Бранимира отпреди предаването, а това са били лично нейни притеснения, както и на други момичета.
От друга страна, на индивидуалната среща между Мартина и Мартин, беше далеч по-странно Мартина да вмъква в разговора неща от сорта, че "се пишат в разни статии определени неща".. Сякаш самата сцена беше "нагласена" и препратка какво предстои.

# 1 885
Аз съм в шок, че се оказа как Даниела не е инвеститор в недвижими имоти. Кой би предположил? Scream Satisfied

# 1 886
Аз пък не знам кво па толко Елвира може да каже по темата. Теглиш ипотеки батко 😂🤣 и ремонти, booking/airbnb. Трябват бая кинти да задвижиш този вид занимание.

# 1 887
Аз чакам да се отприщят целувките в този сезон.

# 1 888
Ферай казала ,че харчела по 15хил.лв.на месец ,а е безработна .Оставиха отговора на въпроса ,откъде печели-отворен.Косара не харесвала нито един от двамата Ергени ,нагаждала се спрямо ситуацията .Бранимира не понасяла Виктор-така изглеждало и накрая ще му откаже роза или няма да я приема.

# 1 889
Виктор 1 продължава да влиза в някакви роли. Научил някакво популистко стихотворение наизуст и го декламира.

Самият сезон на мен ми допада, че е по-спокоен. Малко ми е като това как хората уж искат позитивни новини, но не ги гледат и се интересуват все от отрицателните. И тук само се обясняваше как не искат сеири, а любовно предаване и сега като го има - скучно било.

Аз не съм гледала още с Елвира, гледах лайфа на Неделчо и Туджаров. И на мен не ми допада това, че са се превърнали в официален подкаст. Но съм съгласна с Неделчо с анализа на Даниела - че си рекламира книгата и един вид показва как се прави според книгата, но сега даде възможност на Мартин да се осъзнае. И също така, че Наум трябва да е повече в ролята на любовен съветник.

Да пожелаем на Туджаров една ергенка!

Общи условия

Активация на акаунт