🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 315
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 2 010
Да се опитам да позная: Мартин ще покани на среща Даниела,Виктор -Бранимира.

# 2 011
На Айлин гаджето е хубав мъж.

# 2 012
Да се опитам да позная: Мартин ще покани на среща Даниела,Виктор -Бранимира.

😂😂😂...и да се лее...
 И аз вярвам ,че при Мартин всичко ще е по мед и маргарин !

# 2 013
Днес ще готвят

# 2 014
Не съм съгласна , че Мартин кара Мартина да ревнува , Даниела определено му е по-интересна .
Не знам какво е това възмущение за корекциите , този сезон има много жени без , а и вече почти всяка втора жена има устни ,така че е нормално да има такива и в предаването

# 2 015
Довечера на масата освен сол, ще има и напрежение. Nerd
Скрит текст:

# 2 016
За Мартин е достатъчно да може някоя да му нареже мезето за ракията, блазе й на Данито с такъв скромен мъж. Laughing

# 2 017
И аз мисля, че Елвира е била във ферма за кожи и затова не иска да разказва. И представете си какво изживяване е това.

На Айлин гаджето изглежда готини, въобще не е като дедо Грую на приятелката й. Като цяло, освен че се хвана с лоша компания в Ергена, не виждам какво друго лошо може да се коментира за Айлин.

# 2 018
  • somewhere over the rainbow
Даниела определено му е по-интересна .
Не знам какво е това възмущение за корекциите , този сезон има много жени без , а и вече почти всяка втора жена има устни ,така че е нормално да има такива и в предаването
Не мисля, че някой тук е против корекциите, направени фино и с мярка. Но когато изскочиш с бузи като хамстер и нос като на MJ, си нелеп.

Елвира ми хареса и никак не ми се стори тъпа - леко ѝ се лееше мисълта, нямаше мънкане. Според мен е леко несигурна в себе си, а няма за какво. Има си насадени комплекси.

# 2 019
Дано не четат участничките.

# 2 020
Имам някакво кофти усещане, че Ергенът днес отпада от програмата.... с какво заслужихме тази съдба?

# 2 021
# 2 022

Общи условия

Активация на акаунт