🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 327
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 980
Е,някои хора достигнаха върха в кариерата си 😉😀 Поздрави от Дубай...

Дали днес Бранимира много "случайно " и "без да иска " няма да сподели на някое момиче ,че Виктор вижда само нейните очи...!?😂

# 1 981
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много лъже.
И аз не мисля,че е работила във ферма.Като я питаха за подробности,не каза нищо. Освен да я е било срам,че е ринала на кравите акото.
Ама сериозно,как си представяте нашата Елвира,която си играе на моделка,хубавелка да отиде да работи във ферма по време на Ковид?! Rolling Eyes Smiley

За таксито също не ми се вярва. Гадже й купил кола,с нея изкарала 20 пъти по-голяма стойност на колата.
Е,колко ще я е карала тази кола?

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 12:45 от Adoralova

# 1 982
Не мисля, че лъже за фермата, по-скоро е била такава за кожи и я е страх да не я погнат. За колата сигурно е Максим, което още си съществува. Готино момиче е, просто иска всички да я харесват, което е невъзможно. Дано попадне в правилните следи.
Вуйчо е в Дубай, беше пуснал стори, за този на Айлин не се знае.

# 1 983
Елвира доста подлъгваше в Надкаста и си пфотиверечеше. Стана ми странно как възприема работата във фермата във Финландия за излагаща и не довърши и не доуточни какво е било. Лично аз останах с впечатлението, че и за това излъга и въобще не е работила като фермер.

За фермата - сигурно е било ферма за кожи и затова се срамува да каже.
Колкото до колата - нали знаете, че има коли и за по 2-3 хиляди лв., вероятно е била някоя евтина колица и така са успели не просто да избият парите, а да спечелят.

# 1 984
Аз не разбирам и защо зрителите очакват някакъв подробен отчет. Да сподели г/д с какво се занимава - ок, ама чак с подробности...Тя не е на интервю за работа и няма особено отношение към участието й в предаването.

# 1 985
На мен също ми хареса Елвира. Не смятам, че лъже какво е работила- нищо лъскаво не сподели, че да лъже.
Шапка ѝ свалям, че на тези години знае какво е алкохолизъм и че това е голям порок. Червено знаменце, което всички други Мартинки игнорират. Да не говорим за женкарството, за което също се говори.

Единствено не ми хареса, че не си призна, че харесва Виктор. Предполагам е обидена, защото той се съгласи да я жертват..

# 1 986
Мартин освен алкохолик си е и женкар (признавал си го е в предаването).
Е какво дириш там?
Пиянски изцепки и задявки с някаква, с която искаш да си отмъстиш на бившата си.
Много зряло - мечтата на всяка от  участничките да се събере с такъв мъж.

# 1 987
Абсолютно, за мен е подигравка с участничките, че са го вкарали там. Ще ми хареса ако се влюби лудо в Даниела, тя ще му разбие сърцето.

Надкаст този сезон е станал голямо зле- от какъв зор са се съгласили да работят с БТВ, Туджаров да снима някакви клипчета, които никой не гледа. Личи си, че вече защитават интересите на БТВ. Дано парите са си стували за тях. Аз лично ще предпочета други подкасти.

# 1 988

Дали днес Бранимира много "случайно " и "без да иска " няма да сподели на някое момиче ,че Виктор вижда само нейните очи...!?😂
На мястото на Валерия бих се позамислила дали да се показвам пред чичовците с мяукаща красавица като Айлин.

Викито вече така ми доскуча, че Бранка започна да ми харесва.

# 1 989
Не знам какво все се говори за Алек, че се е правил на милионер. Това не е вярно. Имаше една визитка, създадена от продукцията и от там нататък нито веднъж не е парадирал с пари или статус в предаването. Сравнете го с Мартин, който не пропуска да се похвали с чуждите постижения и да си ги припише.

# 1 990
Абсолютно, за мен е подигравка с участничките, че са го вкарали там. Ще ми хареса ако се влюби лудо в Даниела, тя ще му разбие сърцето.

И аз се чудя от къде са ги извадили и двамата. Единият с явни проблеми да общува с жени, другият свикнал да спи с всяка, която му намигне.

Изгониха най-естествените момичета още в началото като ми се затвърди мнението, че само силиконки и такива с корекции ще останат.

Чудя се дали въобще да продължавам да го гледам и защо?! Виктор ще свърши най-накрая с Бранимира, а Мартин след като си поиграе на котка и мишка ще се събере с Мартина (в момента я кара да ревнува, като се среща с други жени).

# 1 991
И аз пуснах за първи път Любо Жечев и Къдравия и са готини. Туджаров е започнал много да се превзема, като разказва нещо, тоя човек всяко нещо му прави впечатление и го разказва като нещо голямо. Освен това всички му били любимки и не знам си какво, както преди всички му бяха приятелки. Има нещо нередно в тоя начин на мислене.

Е нали чухме и в последната серия, Мечо пух, колкото повече, толкова повече, свръхдоза 😂🤣 Туджаров е абсолютно безличен смешник, и Неделчо тъй ама той всъщност има пак някакви по-сериозни качества и характер, от Игри на волята, от миналото му награди, посочих че последната му анимация е най-добрата дотук сигурно. А тоя Туджаров е просто "пътешественик", ем ако некой не е забелязал, всички са това вече. И да, тва един вид да точиш лиги по всяка седнала на стола там е просто.......

# 1 992

На мястото на Валерия бих се позамислила дали да се показвам пред чичовците с мяукаща красавица като Айлин.
Валерия е гримирана, но си личи, че си е нейното лице. Докато това на Айлин изглежда face app-нато.

# 1 993
Абсолютно вярвам за таксито, защото това е супер популярен начин за изкарване на пари сред младите. Момичетата масово го правят  и си избиват колите от родителите, взимат си някой приятел/приятелка до тях и си бръмчат. И приложението не е Uber.

# 1 994
Да не би вуйчо да ги е завел двете в Дубай?
Готино, тези двете поне наистина осребриха добре участието си в Ергенът. Освен това на мен са ми много красиви, идеалните "трофеи".

Общи условия

Активация на акаунт