🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 346
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 965
Ама не твърде много. Само малко. Симпатичен е Елвира въпреки всичко. Wink

# 1 966
От надкаста с Елвира излиза, че Анна Мария е интригантката. И от нея стига Мартин, Мартина, Косара и Любомира, които пък го изпяват на Мартин за в кадър. Големи комплексарки. Видно е че Елвира е естествено красива, висока, стройна.

Неделчо е приятен и с интересни разсъждения. Подкрепи Елвира.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:55 от Linda*kiss

# 1 967
  • София /Абсурдистан
Анна Мария изобщо не може да си затвори устата.

# 1 968
  • ВАРНА
Нали тя обеща да порти на Мартин за настроенията сред момите?

# 1 969
Тя само така може да се задържи в предаването. Тя и Силвия са пълнеж. Анна Мария би преувеличила всяка история, за да я направи достатъчно пикантна, така че да е интересна на Мартин. Дори като пусна фитила как Елвира гледала Виктор и щяла да минава в другия отбор чак. Това сигурно също е издразнило Мартин.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:27 от Linda*kiss

# 1 970
Споделям всеобщото разочарование от Надкаст и Туджаров. Той или послъгва доста, или умишлено не му е давана истинска информация за това, което се случва всъщност. Все пак не е бил нон-стоп в имението и може доста неща да е пропуснал.

Той каза, че Виктор сам е взел толкова много рози за церемонията, но съм убедена, че от продукцията са го накарали да дава розите на момичетата на Мартин, за да се създаде някаква интрига в последствие. Иначе защо ще дава роза точно на Диана? Също вярвам, че от продукцията са насъскали Косара и Любомира да снесат на Мартин за Елвира.

# 1 971
На мен Елвира не може да ми стане симпатична , хубавка е и това мога да кажа положително .

# 1 972
  • София
Да кажа нещо към мъжката част от коментиращите 😉. По принцип сте прави, но… не разбирате нищо от моделство 😂 / не, че аз съм голям спец 😂/ : Елвира е модел към някаква агенция във Варна - това не е от ранга на Визаж. Тя иска да се развива като модел към по-големи агенции, може в Италия или … Вероятно има периодични ангажименти и може през другото време да работи и на друго място. Друг е въпросът, че да мечтаеш да си модел на 7 години е едно, а съвсем друго - на 27 😉. Освен, ако не мечтаеш да станеш супер-модел😂. Тогава и в 10 Ергена ще участваш…

# 1 973
  • София /Абсурдистан
Е, че коя моделка не мечтае да стане супер модел Simple Smile

# 1 974
  • софия
На мен Елвира не може да ми стане симпатична , хубавка е и това мога да кажа положително .
Hands V голяма бяла птица си остава и за мен,  каквато беше и в предаването. И тя и Габи. Дори не е разбрала, милото момиче Joy  ,че това нейното обсъждане е точно разнасяне на клюки и създаване на интриги.
Дразнещ е такъв стил общуване и мога да приема, че момичетата са се дразнили от това.  Не ми изглеждаха да я приемат за кой знае каква конкуренция та чак да са направили "организирана атака" срещу нея (тълкуване на Надкаст), не мисля.
Изтропаха я пред Мартин, за да покажат на нейн гръб, че Те не са та- ки-ва.
Ами не по-малко дразнещо е и тяхното, ама айде, блеснаха....
А изгонването на Елви го записвам изцяло на сметката на Мартин. Точно в негов стил е, толкова е проклет и отмъстителен, но най-вече мнителен - може да му влезеш в черния списък, само да кихнеш накриво.

За протокола Мартин Елвиса ми е в топ три непоносими участници от ИВ.

Не ме изненадва тук, но аз очаквам таква реакции от него. Чакам да видя дали ще извади нещо различно от неприятника,  който вече съм гледала в ИВ.
И все пак мисля,  че добре му се получава образа за сега.

Предаването ми харесва, участниците също.

"Надкаст" остават любимите ми коментатори. Heart

Гледам и Чакалчето, но доста по-трудно ми върви.
Взех да и свиквам на Ясмин, но Чакалче, вярно ти трябва и мъжко подкрепление Joy
Ева и Ясмин едва ги изтърпях..... голямо крякане падна....

Ряпа Hug, Неделчо е колегата Grinning

# 1 975
На среща беше Елвира абсолютно скучна и безлична , не ме интересува къде и колко в работила , образът и от предаването коментирам . Не мисля , че някой я е приемал като голяма конкуренция

# 1 976
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах Елвира в колата днес, имам чувство,че половината ми живот минава в колата. Smiley
Но така успявам да гледам подкасти  за реалити формати,които следя.

Специално Надкаст като "вътрешни" вече не са ми толкова интересни какво в началото,когато бяха две обикновени момчета,събрали се да коментират Игри на Волята. После се опаричиха,спонсори,станаха официални подкастери на телевизията и за мен не са неутрални. Особено Туджаров, нито може да се включи (защото знае кое и как ще се случи),нито казва нещо интересно, нито го приемам за фактор в интервютата вече. Неделчо пък той,къде гледал,къде негледал..но е по-обективен и задава въпроси,които зрителите си задават.

Елвира - доста послъгва. Чисти имидж. Малко по-добро впечатление ми остави,отколкото в предаването.

Хем искала много да остане, хем щяла да откаже розата на предстоящия коктейл,на който впоследствие я изгониха и сама да си замине.
Само в стаята си говорила пред Роси и Габриела начумерената. Аз лично на 2-3 пъти я чух да обсъжда пиенето на Мартин пред останалите,дори и пред психоложката,толкова са успели да я хванат камерите,а зад камерите си представям колко е плямпала. Иначе не, въобще не е говорила.

Работила много работи,но като я питаш в подробности, не казва.

Гадже й подарил кола. Сигурно и той ще е някой случаен Иванчо от Младост.

Мечтата й била да стане модел,обаче кандидатства за конкурси ей така "на майтап" и не го приемала насериозно.

Срещата й с Мартин (индивидуалната) въртеше 50 думи,задаваше глупави въпроси,но тя била много умна всъщност, ние не сме го разбрали.

Не харесвала Виктор, обаче снимката на Виктор е избрала на кастинга. Хем не можела да хареса такъв тип като него,хем искала да остане и да се опознаят,пък можело да стане нещо по натам.

# 1 977
Алкохолизмът има своите степени, Мартин явно е поне на второ ниво. Ако бях на мястото на другите момичета, бих искал да знам как се държи този човек извън предаването, не виждам какъв е проблемът да се разпространява информация. Разговорът между Косара и Любомира беше изключително фалшив, нито една от двете не става за актриса. Любомира е изцъклена като Ам-гъл. Косара е като трансджендър. Неясно защо са толкова арогантни..
Елвира ми направи добро впечатление в предаването, като не влезе в остър спор и си тръгна, без да се изложи. Аз лично я харесвам, изглежда ми чувствителен човек. Бранимира не е арогантна, просто не харесва Виктор, никак. Виктор говори само с някакви заучени фрази и не става за актьор, фалшив е. Той започна да оплешивява, не че е голяма трагедия, но тя може да харесва мъже с коса.Даниела прилича повече на остарялата Латоя Джаксън, а е само на 32, не знам кой милионер ще й се върже .Явно за сега никой няма, след като е натрупала толкова много дългове.

# 1 978
Голяма защита на този Виктор. Не изглежда лош, ама за реалити формат е доста скучен.
Харесва ми, че засега Мартин го върти на малкия си пръст. Мартин е идеален за такова предаване. Дава повод да го храниш с големия черпак всеки епизод.

Наздраве, Духче, гледай да не стигнеш ниво "Мартин". 😂

# 1 979
  • България
Елвира доста подлъгваше в Надкаста и си пфотиверечеше. Стана ми странно как възприема работата във фермата във Финландия за излагаща и не довърши и не доуточни какво е било. Лично аз останах с впечатлението, че и за това излъга и въобще не е работила като фермер.

Общи условия

Активация на акаунт