🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 280
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 950
Нищо чудно, че Елвира ни се стори плоска и тъпа  - изгаврили са се с нея при монтажа яко.

# 1 951
Нищо чудно, че Елвира ни се стори плоска и тъпа  - изгаврили са се с нея при монтажа яко.

Много точно. Всички се чудим, дали имат микрофони в спалните помещения, защо нямат толкова диалози помежду им, а всъщност може и да има. Не съм гледала Надкаста с Елвира, но съдейки по вашите коментари излиза, че е интелигентен човек, който разсъждава трезво, което значи че едва ли когато Мартин ги събра за така наречената “извънредна” ситуация и я изгони, тя не се е защитила.
Нооооо всичко е въпрос на монтаж и на това как ще се поднесе на зрителя

# 1 952
Страшна работа сте тука, да бяхте казали, че говори за фермата у последните 2 минутки от надкаст 🤣😂🤣😂 Изобщо не пропусна да очерни Ферай с 15 бона на месец и как Косара не искала никой от двамата, използвачка, врътка се накъде духа вятъра. Била брокер и чела "Продавай като луд" лмао нека да поясним нещо, бъкано с такива хубави кифленца като Елвирка брокерки щот много лесно те назначават, второ това представлява да си нищо повече от класически продавач (големи комисионни), продавач си е бетер лъжец също. Тази книга е за брокери, не наистина да намираш добри имоти сам, ипотеки, много пара вече трябва да изкарваш и да имаш налични, познания как да ги реновираш, интериорен дизайн и т.н. Най-много да знае къде да качи и как да оформи обяви, как да направи снимки и толкоз. Разбирам оная надута Йоана Йоко да говори за имоти с нейният милионер измамник Барт и кинти от ютюб, социални мрежи. Капитонова да говори за имоти.

От малка искала да е моделка, великият бизнес ъъъ поредната онлайн сергия за парцали. Получила подарък кола от мъжо 🙄, с която въртяла такси. Разбрах най-вече, че е позакъсала около ковид като доста други хора и е бачкала разни неща. И в крайна сметка се набутала на някакъв конкурс, знаете ли колко дебилно звучи моделка да хейти конкурси? Обаче няма никакви фалшиви последователи 😳🤯 на едно приложение къде все си ги проверявам и съм виждал скандални цифри, тя няма фейк. Натурална е и миличка, умна, повече от доста други, ама същевременно не е и кой знае кво ся. Уж прави си ремонт нещо на къща на родителите ѝ в момента и други "проекти". Малко ми е смешно как цял живот си говорила как иска да е моделка, пък на 27 жена пак си го говори. Жено, не си ли чувала кво наистина представлява да си "модел"? Гласили я да ходи в друга държава по "работа" ама заради Ергенът не могла..........

# 1 953
В Надкаст Елвира каза че са си говорили с момичетата относно работа и месечни финанси и изтъкна ,че Ферай е безработна но в същото време 15 000 лв месечно не и стигат?? Аз лично не знам как би станало това освен ако не е "спестила " едни 100-200 000 лв + от работа в чужбина(и то каква работа )

# 1 954
Те и другите моми ще излязат и ще разкажат своите версии, та ще видим къде ще се срещнат с Елвира(ако ги питат).
Тъй като все не успявам да изгледам последните два епизода и днес си ги пуснах точно за фон(по-интерсесни са ми коментарите тук). Пропуснах някои моменти, но обърнах внимание на срещата между Мартин и Даниела. Някой по-горе спомена, че "момичето за...." си пише книгата там, за която обясни на Мартин, че наблюдавала реакциите, представите и очакванията на останалите участнички(от тяхна гледна точка), а Даниела ще обясни къде грешат от нейна в " новия бестселър". Ох, това изглежда толкова странно, банално и да не кажа цинично за мен, де. Вече започвам да се замислям, да не би продукцията да имат процент от продажбите на тази книга.

# 1 955
Гледам Неделчо и Туджаров. Така като Туджаров е част от продукцията, не става коментарът им за гледане. 😐

# 1 956
Най-важната информация от предния им подкаст беше, че Туджаров харесва много всички ергенки, всички са неговите момичета, много са му любими, не може да избира и това се повтори поне 8 пъти. Grinning

# 1 957
Емануела сега по бтв в COOLt  доста “хвали”бившият 🤣
“...нямам нищо против някое момиче да вземе моите огризки...”
“...има мания да бъде известен,дори и без качества...”
“...по-добра от мене няма да намери...”
Силвестър я пита дали са правили кекс😀,’щото нямал вид на такъв който прави 🤣
Емануела прекалено се прави на непукист и то с груби изкази. Засегната е и ядосана.

# 1 958
Какво ви учудва Туджарката, той винаги се е правил на дипломатичен, скастрял е Неделчо, когато вторият е по-хард и директен. Но ще загубят определена част от аудиторията си с тази липса на безпристрастност. Туджаров се вре по продукциите и после прекалено ни ги sugarcoat-ва. Не сме будали.

# 1 959
Ама е дразнещо. Абсолютно скучен епизод. Не ми се мисли сега като и Туджаров разпитва ергенките - съвсем няма да искат да са откровени. Ще трябва да се пренасоча. Трябва да видя как е при Чакалкаст.

# 1 960
  • Be realistic - plan for a miracle.
Емануела сега по бтв в COOLt  доста “хвали”бившият 🤣
“...нямам нищо против някое момиче да вземе моите огризки...”

А той девствен ли е бил като се е събрал с нея илиии и тя е взела нечии огризки? 🤔
Интересен мозък има тази жена.

# 1 961
Елвира си е ок. Има бавен изказ и това е единственото лошо което имам да кажа за нея. Но май е по притеснителна. Или не се изразява добре.
Не е виновна че не иска да е таксиджия или работник във ферма за селскостопански животни(това аз си предполагам за каква ферма става дума), ами иска да заработи със красотата си. Защо пак тази красота да се пропилява със физически труд.
Момичето е красиво, не е седяла в къщи, ами работила : брокер, хостеса, такси, ферма, модел, бутик за дрехи..... Както някои мъжки потребители тук се опитват на всяка страничка да я "разконспирират".... божее, нямате ли си работа, приятели, хобита....? Разбирам че това е форум за всеки, нищо че се казва "Мама", но пък за едно нормално момиче да пишеш цял разказ от пет хиляди думи на всяка страница...???
 Отделно че изглежда мила и добричка. Чете, интересува се... Аз ѝ пожелавам всичко добро и дано ѝ се сбъдне всяка мечта.
Да минаваме на следващата.. 😀

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 10:51 от Glutenfree

# 1 962
Начетена нито изглежда, нито е, но не е нагла и изглежда миличка, да.

# 1 963
Ще стане като с Диви и красиви - ще ви обясняват колко е интересно натам, но не могат да кажат нищо, ще коментират неща, които не са заснети и ще мажат на поразия.

Елвира сега не е точно академик, но ми направи хубаво впечатление. Определено не говори толкова несвързано, колкото изглеждаше в предаването. Предполагам, че заради травмите й блокира и почва да мънка, когато се притесни. Каза си честно какви филми и книги е чела, обясни за какво става въпрос в тях. Предполагам, че във ферма за кожи е работила и затова не искаше да каже къде.
Единствено смятам, че си е била хвърлила око на Виктор, а го изкара, че въобще не го е харесвала.

# 1 964
Елвира си е ок. Има бавен изказ и това е единственото лошо което имам да кажа за нея. Но май е по притеснителна. Или не се изразява добре.
Не е виновна че не иска да е таксиджия или работник във ферма за селскостопански животни(това аз си предполагам за каква ферма става дума), ами иска да заработи със красотата си. Защо пак тази красота да се пропилява със физически труд.
Момичето е красиво, не е седяла в къщи, ами работила : брокер, хостеса, такси, ферма, модел, бутик за дрехи..... Както някои мъжки потребители тук се опитват на всяка страничка да я "разконспирират".... божее, нямате ли си работа, приятели, хобита....? Разбирам че това е форум за всеки, нищо че се казва "Мама", но пък за едно нормално момиче да пишеш цял разказ от пет хиляди думи на всяка страница...???
 Отделно че изглежда мила и добричка. Начетена. Аз ѝ пожелавам всичко добро и дано ѝ се сбъдне всяка мечта.

Те немат ли, че отишли в Ергенът, а? 😂🤣😂🤣😂🤣 Просто обясних какво всъщност реално казва госпожицата. Обичат тъй хубаво да украсяват, че чак лъжат напрао.

Общи условия

Активация на акаунт