🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 329
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 995
Да,лъскави трофейчета! Излъскани до блясък 😂😂😂 Как иначе!? Шъ го обидиш вуйчо😉

# 1 996
Е какво са осребрили толкова да се занимават с някакви дядовци.Голям прогрес,няма що.

# 1 997
  • София
Гаджето на Айлин не съм го виждала, но съм останала с впечатление от писаното тук, че не е много възрастен. Или е?

# 1 998
Да не би вуйчо да ги е завел двете в Дубай?
Готино, тези двете поне наистина осребриха добре участието си в Ергенът. Освен това на мен са ми много красиви, идеалните "трофеи".

Не смятам, че тяхното е за похвала. Огромна деградация и липса на всякакви ценности.

# 1 999
Гаджето на Айлин не съм го виждала, но съм останала с впечатление от писаното тук, че не е много възрастен. Или е?
Виждала съм ги по ресторанти, на нейна възраст си е, нормална, приятна двойка изглеждаха.

# 2 000
Виждала съм ги по ресторанти, на нейна възраст си е, нормална, приятна двойка изглеждаха.

На нейна? Нали беше некъв 35+

# 2 001

Скрит текст:
На нейна? Нали беше некъв 35+
Не беше ли над 40?

# 2 002
Ако е онзи с бизнеса с парфюми, той си е на около 38-40г. Направо младеж в сравнение с вуйчо.

# 2 003
Мъжът до Айлин изглежда доста добре. Нито изглежда да е много по-възрастен от нея, нито по-малко фит, нито нищо.

# 2 004
Никой,който има акъл няма да обожествява такива екземпляри. За съжаление има и примитивна публика. За това понякога се чудя,когато някой се разпали в коментари Гледайте всичко това като на социален експеримент,опознавайте човешката природа и си правете изводи.

# 2 005
На Айлин не се брои за чичак. Едно, че десетина години не е драматично голяма разлика, второ, че човекът младее, трето, изглежда по-добре от много българи на 20+ и 30+.

Особено след 30 е доста клето положението: шкембенца, ранно оплешивяване, гледат лошо и пръхтят изпод качулката на анцуга, никакъв груминг, лоши обноски, кисели характери. Като цяло сме доста неподдържана нация, изключваме тук присъстващите, разбира се.

Дори не му трябват пари на иранеца, за да го харесат много жени просто ей така, на добра воля.

На Валерия boo-то обаче изключително много ме озадачава. Както и многото коментари в тяхна защита като двойка.

# 2 006
На Айлин не се брои за чичак. Едно, че десетина години не е драматично голяма разлика, второ, че човекът младее, трето, изглежда по-добре от много българи на 20+ и 30+.

Особено след 30 е доста клето положението: шкембенца, ранно оплешивяване, гледат лошо и пръхтят изпод качулката на анцуга, никакъв груминг, лоши обноски, кисели характери. Като цяло сме доста неподдържана нация, изключваме тук присъстващите, разбира се.

Дори не му трябват пари на иранеца, за да го харесат много жени просто ей така, на добра воля.

На Валерия boo-то обаче изключително много ме озадачава. Както и многото коментари в тяхна защита като двойка.
Предполагам защото онази"велика" любов, трябва да я замени още по-велика такава.
А всичко е изначално просто. Ергенът- бръмчалки търсят спонсори. Постановка.Така трябва да започва всеки епизод.

# 2 007
Много ми е интересно има ли още хвалебствия и умилителни коментари от фенки на Евгени и Валерия във Фейсбук. Разбраха ли какво става или и сега всичко е постановка?

# 2 008
Информацията за трети ерген дойде от спойлерната тема. Друг е въпросът колко достоверност има в нея.

# 2 009
Има ли някакво промо за днес? Какво ще се случва?

Общи условия

Активация на акаунт